![]() |
Ceylan.....
4 Eklenti(ler)
Eklenti 415243
Eklenti 415244 Hosta salyangoz taaruzlarına rağmen çiçeklenmeyi başardı.....:) Eklenti 415245 Eklenti 415246 |
Sakızlar........
2 Eklenti(ler)
|
Güller......
5 Eklenti(ler)
|
Bu kokulu bitki bahçenin bir kısmını sardı..
3 Eklenti(ler)
Eklenti 415254
Eklenti 415255 İst caddelerini süsleyen sakız cinsi .Geçen seneden , kışı geçirerek sağlam kalanlardan..:) Eklenti 415256 |
Mayıs ayı ortalarında ön bahçeden......
5 Eklenti(ler)
|
Mayıs ayında ön bahçeden görüntüler......
4 Eklenti(ler)
|
İstanbul ön bahçeden......
5 Eklenti(ler)
|
Ön bahçedekiler......
5 Eklenti(ler)
|
Berrin hanım 160 sayfa olmuş.... Maaşallah diyelim. Nazar deymesin. Toprakları, güneşleri bol, kışları ılık sizinde bu güzeller ile ömrünüz uzun olsun. Mutlululuklar İzmir'den selamlar.
|
Sevgili Berrin hanım o küpelilere bayıldım, hepsi çok güzel, ceylan sardunyalar, sukulentleriniz, bütün çiçekleriniz, maşallah ellerinize sağlık.
Nemesialar gölgedemi duruyor? Bende almıştım bir kaç kök ama pek olmadılar benimkiler, ne sevdiklerini pek anlayamadım, sizinkiler coşmuş maşallah:) Sağlıcakla kalın. Sevgiler, saygılar... |
Sayın Nautilus Cycad..... Önce hoşgeldiniz....İtiraf edeyim ki nikinizi yazmakta zorlandım...Bir iki defa bakmak durumunda kaldım....:))))
Ziyaret ve beğenilerinize çok teşekkürler....Güzel dilekleriniz içinde tabii...:) Güzel İzmir den ılık kış mevsimi dilemek kolay tabii ki...Birde bize sorunuz..Kış gelince neyi nereye koyup nasıl sakladığımızı...:) 160. sahifeye gelince de eh artık olsun o kadar ...Neredeyse... Gururla söylüyorum tam iki seneyi doldurdum, bu harika sitede ....Elimden geldiği kadar göz ve ruhlarınıza renkler getirmeye çalışıyorum...Her ne kadar başarılı olabildiysem tabii ki....:) Tekrar teşekkürler ..Yine beklerim..İstanbul dan selam ve sevgiler....:) |
Sevgili aheste, teşekkürler ...Nemesialar yarı gölgede duruyorlar...Bir tanesinide deneme amacı ile toprağa, yani bahçeye diktim...Tohumlarını saçıp çıktığını bir yerde okumuştum....Bakalım göreceğiz....Aldığımda, saksılarını ve topraklarını değiştirdim....daha canlandılar sanki....Suyu da seviyor bu güzel çiçek....İnşallah sizinkilerde güçlenirler....
Selam ve sevgiler.......:) |
Alıntı:
Saksınızda büyüyen o ağaç kesin Paulownia yaprağından ve gövde yapısından tanırım o ağacı. Benim sayfamda yeni eklediğim resimlerde Paulownia ağacı ve fidanı resmedilmiş. O fidanı saksıdan koparıp başka bir saksıya almanızda fayda var kök yapısı itibariyle diğer bitkileri boğabilir. Selam ve sevgilerle efendim.... |
Benim sayfamda 313. mesaj da Paulownia fidanını görebilirsiniz.Ana ağaç gövde ve boylanmış hali de var, 13. yaşını kutluyor :)
|
Sevgili Yaylacı, Paulownia ağacınızı gördüm...Benim yazlık bahçedeki de neredeyse 5m.yi buldu dana üç yaşında...Çok arkadaşlardın kökünün evin temellerine kadar gidebileceğini öğrendim...Eğer ki öyle bir tehlikesi varsa çok üzülerek ağacı evden uzak bir yere nakil edeceğim veya,kesmek durumunda kalacağım.....Verdiğiniz bilgi için çok teşekkürler.....Selam ve sevgiler kardeşim..:)
|
İstanbul daki bahçenin sukulentleri...
4 Eklenti(ler)
|
Sukulent hastalığı beni de sardı.....:)
3 Eklenti(ler)
|
Devammm....
4 Eklenti(ler)
|
Denizden görüntüler.....
4 Eklenti(ler)
Eklenti 421714
Eklenti 421715 Harika bir yolcu gemisini sizlerle paylaşmak istedim.... Eklenti 421716 Eklenti 421717 |
Mayıs ayı sonlarında ; kaktüslerin bazıları açtı....
3 Eklenti(ler)
|
İstanbul arka bahçeden.....
3 Eklenti(ler)
|
Hediye gelen , semizotu çiçeği.....
3 Eklenti(ler)
|
Yazlığa gidecekler....:)
5 Eklenti(ler)
|
İstanbul arka bahçe...Mayıs ayı sonları.....
4 Eklenti(ler)
|
İstanbul arka bahçenin aranjman ve taş bahçesindekiler..
5 Eklenti(ler)
Eklenti 421741
Eklenti 421742 Eklenti 421743 Eklenti 421744 Yeşil sukulent Sevgili Kaptan kardeşimin gönderdiği sukulent ...Üç saksı oldu....:) Kendisine tekrar teşekkürler ederim... Eklenti 421745 |
Arka bahçenin sukulentleri...Ve kaktüsler...
5 Eklenti(ler)
Eklenti 421746
Eklenti 421747 Bu sukulent bana geldiğinde tek dal halindeydi..Saksıya alınınca üstleri yaprak dolmaya başladı... Eklenti 421748 Eklenti 421749 Eklenti 421750 |
Çakma taş bahçelerimmmm......:)))
3 Eklenti(ler)
|
Yapraktan üreyen; çok çabuk gelişti......:)
3 Eklenti(ler)
|
Semiz otu sürpriz yaptı.......:)
3 Eklenti(ler)
Eklenti 421762
Eklenti 421763 Sarı çiçekli almıştım...O da GALATASARAYLI çıktıııı......:)) Eklenti 421764 |
Kaktüsün tomurcukları......
4 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025