![]() |
İstanbul arka bahçeden......
4 Eklenti(ler)
|
Güller.....
2 Eklenti(ler)
|
İstanbul arka bahçeden........
4 Eklenti(ler)
|
Arka bahçenin küpelileri....
3 Eklenti(ler)
|
İstanbul ön bahçeden.....
5 Eklenti(ler)
|
İstanbul ön bahçeden......
5 Eklenti(ler)
Eklenti 421792
Eklenti 421793 Eklenti 421794 Clematisler açmaya başladılar..... Eklenti 421795 Eklenti 421796 |
Küpeli cinsleri.......
5 Eklenti(ler)
|
Küpeli cinsleri......
4 Eklenti(ler)
|
Dev küpeliler siyah petunya. bahçenin eşsiz oluşu bunlardan belli. Elinize sağlık.
Bol çiçekli günler. |
Eflatun Pholox, siyah petunya ve küpeliler. Resmi geçit gibi ellerine sağlık Berrin Abla.
|
merhaba berrin hanim...bahcenizi cok begenerek izliyorum..cicekleriniz kadar saksilarinizda cok zevkli..birde onlari okadar güzel kombine etmenize hayran oldum..bu herkesin isi degil..cok zevkli bir bayansiniz...sizi tebrik ediyorum..bende bahcemi sunmak isterdim ama beceremem herhalde..berlinde benimde güzel bir bahcem var ama yaz cok kisa oldugu icin sizin cicekleriniz gibi cosamiyorlar maalesef...hoscakalin..iyi geceler...
|
Sevgili kardeşim KAPTAN Zst, bahçeyi bırakıp geldik....Önce Tanrı ya , sonra da bizim kapıcı ya emanet olarak tabii....:)İnşallah tarif ettiğim gibi su verir de , yine kimini kurutup, kimini de çürütmez kendileri..:)
|
Sevgili h doğan siyah küpeliyi bende bu sene buldum ve çok sevdim..Yaani tam favorilerimin arasına girdi..:) Birkaç çelik diktim inşallah tutarlarda da soyunu kaybetmeyiz.......Selam ve sevgiler..:)
|
Sevgili Hamiyet Tepper, hoşgeldiniz, beğeni ve ziyaretiniz için çok teşekkürler ederim...Bahçenizi görmek isterdim ...Sitemizde bir bahçe sahifesi açıp resim yüklemeyi öğrenip sizde bahçenizi sergileyebilrsiniz...Aslında bende Ağaçlar Net üyeliğine girdikten sonra buradaki harika arkadaşların yardımları ile resim yüklemeyi öğrendim....
İlk gün acemilikten başka bir arkadaşın bahçesine yüklediğimi ve o arkadaşın ve Sayın malina nın yardımları ile bahçemi burada kurduğumu hiç unutmam..:)) Resimlerimi oğlum yüklüyordu..Yine siteden bir arkadaşım Sağolsunlar bana özel mesaj ile resim yüklemeyi öğrettiler...Öyleki her resim paylaşımımda Ligustrum rumuzlu arkadaş aklıma gelir..:) Siz Almanya da ikamet ettiğiniz için çiçek cinslerini bulma konusunda da çok şanslısınız..Hollandaya olan yakınlığınızdan istifade ediniz...Bizim Türkiyede bulamadığımız birçok türün de Almanyadan geldiğini hep duyuyorum... Sizin bahçeniz bu avantajlarınızdn dolayı harika olur bence....Bahçe sahifesi açmanızı bekliyorum....Yine beklerim...selam ve sevgiler..:) |
Yazlığa gidecek sukulentler.....
5 Eklenti(ler)
|
Sukulentler....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 421966
Eklenti 421967 Sevgili Sunacığımın sürpriz ziyareti beni çok mutlu etti... Eklenti 421968 Ezan çiçekleri fidelerini getirmiş...Bende sayesinde ön bahçede biraz keyif yaptım....Çünkii artık yazlığa göç başladıııı....Çiçeklerim Tanrı ya emanet...:) Eklenti 421969 Eklenti 421970 |
Silivri ye yolculukk...........:)
3 Eklenti(ler)
|
Yazlık bahçede beni karşılayanlara bakar mısınız....:))
3 Eklenti(ler)
|
Haziran ayı ortalarında yazlık arka bahçeden.......
5 Eklenti(ler)
|
Arka bahçenin çiçekleri......
4 Eklenti(ler)
|
Su sümbüllerimi Trabzondan Recep bey gönderdi..teşekkürleerr...:)
3 Eklenti(ler)
Eklenti 421990
Bu sene dikilen Kolyozlar.... Eklenti 421991 Petunyalar bu yarı gölgeden çok hoşlandılar... Eklenti 421992 |
Clematis pliuu....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 421993
Eklenti 421994 Eklenti 421995 Begonvilin çiçekleri hala devam ediyorlar.... Eklenti 421996 Balkon altındaki petunyalar da iyi dayandılar.... Eklenti 421997 |
Tek katlı petunyalar...Güzel kokuyorlar bazen...:)
5 Eklenti(ler)
|
Petunyalara devammm.....
5 Eklenti(ler)
|
Güller.....
3 Eklenti(ler)
|
Bahçeden çiçekler......
4 Eklenti(ler)
|
Arka bahçedeki sardunyalar.....
5 Eklenti(ler)
|
Sardunyalar .Ceylan ve Sakızlar.....
4 Eklenti(ler)
|
Bu gülün adı Sihirbaz gülmüş....:)
4 Eklenti(ler)
|
Arka bahçede güller ......
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025