![]() |
Alıntı:
Sayın Berrin hanım, Allah herkese bitki sevdalısı evlatlar nasip etsin. İnsanın sevdiklerinden hediye alması kadar mutlu bir olay düşünemiyorum. Bu bir selamda olabilir bir çiçekte. Bahçenizin çiçekleri hiç solmasın dileğimle daha nice bol sağlıklı ve mutlu Nisan aylarında çiçekler almanız temennisiyle yeşili bol bir dünya diliyorum. |
Kolay gelsin Berrin hanım.
Bahar gelince bahçelerimizin çok işi oluyor. Yazın keyifle seyretmek kısmet olsun diliyorum. Alisyumlar bol güneşi severler.Güneşli alana diktiğinizde dolgun ve sağlıklı görünümleri sergiliyorlar. Bir kez bahçeye girdi mi... Tohumundan heryerde çimleniyorlar. Bahçemde tohumdan yetiştirdiğim fideler ,tohumla o kadar çoğaldılar ki heryer alisyum fidesi. Selamlar. |
Berrin hanım merhaba ,
bizler için en güzel ay'dayız değil mi ?...Hem yorucu hem zevkli . Çalışmalarınızı izlerken küvet dikkatimi çekti yanılıyor olabilirim ama bana biraz derinde kalmış gibi geldi. Islak zeminle aynı hizada olmazsa ,temizlik yaparken akan su küvete dollup suyun kirlenmesine sebeb olabilir diye düşündüm. Emeklerinizin karşılığını alıp , bol çiçekli bir yaz diliyorum :) |
Sevgili smnual , çok teşekkürleer...Evet , en azından çocuklaımdan bir tanesi çiçekleri seviyor da ilgilenmesi yok tabii... Alıp hediye etmekten hooşlanıyor...Ne yapalım buda bir güzellik....Ziyaret ve beğenilerinize, dileklerinize teşekkürler ederim..sevgi ve selamlar..:)
|
Sevgili Hülya, hoşgeldiniz..İlkbahar yoğun bahçe çalışmaları zamanı..Tabi havaların iyi olduğu müddetçe..:)
Alisyumları bende bu sene dayanıklı ve kokulu olduklarını. deneyince öğrendim...Bahçenin çoğu yerlerine dikildiler..İnşallah yerlerini severler...Güneşi sevdiklerini öğrendiğime de sevindim..Çünkü dikildikleri kısımlar çok güneş alan bölgeler... İnşallah bende de sizdeki gibi ürerler... :) Selam ve sevgilerimi gönderiyorum...:) |
Sevgili nurcanaybay, hoşgeldiniz.. Arka bahçedeki mini göletinin bahçe taşı tarafında toprak oluğu için , taş yıkandığında suyu toprak çekiyor..Gölete su girmesi çok zor...Geçen senede aynı yerde plastik leğenler ile yapılan göletler vardı...İçindeki su sümbülleri yetişti ve hallerinden çok memnun idiler...:))
Dilekleriniz ve beğenilerinize teşekkürler...Rengarenk ve sağlıklı bahar ayları dileklerimle ..Selam ve sevgiler..:) |
Yazlık balkon saksılarına petunyalar dikildi...
3 Eklenti(ler)
|
Yeni alınanlar;balkondaki geçici yerlerine yerleştirildiler...
5 Eklenti(ler)
|
Çiçekleri bırakıp gideceğim için en görünmez köşeye koymayı düüşündüm...:))
4 Eklenti(ler)
|
Petunyalar yerlerini bulduar...
5 Eklenti(ler)
|
Balkondakiler...İnşallah bozulmazlar..Geçen seneki gibi....
5 Eklenti(ler)
|
Kolyozların sadece üç rengini bulabildim...
2 Eklenti(ler)
|
Bu arada şu tontonlara rastladım...
4 Eklenti(ler)
|
Geçen bahar tohumunu diktiğim şebboylar....
4 Eklenti(ler)
|
Şebboylar....
5 Eklenti(ler)
|
Çiçek adalarına bordür olarak lobelyaları diktim....
4 Eklenti(ler)
|
Tohumları ancak balkonda dikebildim..Hava çok soğuktu..
5 Eklenti(ler)
|
Mor salkım açmaya başladı....:)
5 Eklenti(ler)
|
Bahçeden görüntüler...
5 Eklenti(ler)
|
Bahçeden görüntüler...
3 Eklenti(ler)
|
Arka bahçe.....
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Yazlık arka bahçenin 15 gün evvelki hali..
5 Eklenti(ler)
|
Palovnia ana ağaç...Boyu kısa kaldı...
4 Eklenti(ler)
|
Mor salkımın ikinci kattan görüntüleri....
4 Eklenti(ler)
|
Bu sene çiçekleri bitince budanacak...
5 Eklenti(ler)
|
Mor salkıma devaamm..
5 Eklenti(ler)
|
Kirazlar da çiçeklendi.....
5 Eklenti(ler)
|
Balkon çiçeklerinin altına kablarda su konuldu...
5 Eklenti(ler)
|
Gelecek defa gelişime kadar inşallah bozulmazlar...
2 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025