agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   berrinb / bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/24030.htm)

KAPTANzst 18-02-2012 16:19

İnşallah sorunsuz bu dönemide atlatır.

berrinb 18-02-2012 19:12

Sevgili arkadaşlarım...Eşim safra kesesi ameliyatı olmak üzere yatırdığımız hastahanedeki teşhis kötü çıktı..Daha sonra iki endoskopi ameliyatı da başarısız ve yıkıcı oldu....Amerikan hastahanesindeki prof.larla görüşülüp oraya yatırdık ...Eşimin geçirdiği operasyon başarılı geçti.Bir gece yoğun bakımdan sonra odasına alındı...Bu meyanda küçük oğlum büyük stress de...İnşaallah Tanrının izniyle bunu da atlatırız...Bu günlere de Tanrıya şükürler olsun....

Bahçeme ziyaret ve temennilerde bulunan bütün sevgili arkadaşlarım çook çok teşekkürler..Hepinizi çok seviyorum...İyiki varsınız ..Sizlerin güzel dilekleri ve enerjilerine sahip olduğum için ne şanslı bir kulum diyorum....Sağolunuz...:)

alcen 18-02-2012 19:33

Canım, çok şükür güzel haberini aldık.Büyük geçmiş olsun oglanın strese girmesi çok normal
genç onlar çabuk atlatır.
Çocuklarımız sıkıntı özüntü bilmedikleri için canım,allahta göstermesim.
Sen kendine dikkat et sağlam dur senden güç alsınlar,çok sevindim arkadaşım
yakında eski sağlıgına kavuşacak eşin inşallah.

Yakup Ünal 18-02-2012 20:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 913645)
Sevgili arkadaşlarım...Eşim safra kesesi ameliyatı olmak üzere yatırdığımız hastahanedeki teşhis kötü çıktı..Daha sonra iki endoskopi ameliyatı da başarısız ve yıkıcı oldu....Amerikan hastahanesindeki prof.larla görüşülüp oraya yatırdık ...Eşimin geçirdiği operasyon başarılı geçti.Bir gece yoğun bakımdan sonra odasına alındı...Bu meyanda küçük oğlum büyük stress de...İnşaallah Tanrının izniyle bunu da atlatırız...Bu günlere de Tanrıya şükürler olsun....

Bahçeme ziyaret ve temennilerde bulunan bütün sevgili arkadaşlarım çook çok teşekkürler..Hepinizi çok seviyorum...İyiki varsınız ..Sizlerin güzel dilekleri ve enerjilerine sahip olduğum için ne şanslı bir kulum diyorum....Sağolunuz...:)

ablacığım çok geçmiş olsunun uzun zamandır sanaldan uzak olduğumdan geçte olsa allah şifa versin kısa sürede eski sağlığına kavuşsun eşiniz.

cetasule 18-02-2012 21:07

Berrin Hanım çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.
Abimin biran önce eski sağlığına kavuşması dileğiyle
Selamlar Sevgiler

fatma sunay 19-02-2012 16:36

İyi haberlerinizi alınca bizlerde en az sizler kadar seviniyoruz. Oğlunun sitrese girmesi çok normal onlar bizim kadar acıya dayanıklı olmuyorlar ama inşallah tez vakitte oda toparlanacaktır.
Lütfen bizi habersiz bırakma bütün dualarımız sizler için.
En kısa zamanda inşallah eski sağlığına kavuşur. Selamlar....

Orhan Özbilgiç 19-02-2012 17:25

Berrin Hanım;
Dilerim en kötü günleriniz geride kalmıştır.

Adil 20-02-2012 19:15

Berrin hanım,
En az sizin kadar bizde bu konuda üzgünüz.
Son ameliyatın başarılı geçmesi tek sevinç kaynağımız.
Tekrar acil şifalar diliyorum hemşehrime.
İnşallah Allah acil şifasını verir ve hepimiz mutlu oluruz.
Saygılar selamlar.

berrinb 22-02-2012 11:10

Gamlı baykuşlar gibi uyandığım bu sabahta, bahçeme girdim...Ve yıldızlarımı gördüğümde çok sevindim....Şu andaki bütün sıkıntılarımdan arınmış gibi oldum...Beni bu sevince layık gördüğünüz için ... Ağaçlar. Net görevlilerine ve bütün arkadaşlarıma çok teşekkürler ederim....

Bu gün unutamayacağım sevinçli günlerimden biri olarak kalacaktır...Sayın idarecilere bir kez daha teşekkürlerimi gönderiyorum...İyiki varsınız ve İyiki bu siteyi kurmuşsunuz....Sağolunuz........:))

Yücel Canpolat 22-02-2012 11:41

Ablacığım tüm bahçelerdeki yıldızlar Sana kurban olsun,Sen bizim gönlümüzün kutup yıldızısın Seni çok çoook seviyoruz:)
kardeşin yücellllll:)

mrduran 22-02-2012 11:44

Oh maşallah efendim.

İyi haberleriniz bizleri mutlu etti. Daha da iyi günlerde, sağlık sorunları olmadan yaşamanızı ALLAH' ımdan dilerim.

Çok çok geçmiş olsun.

Saygılarımla lütfen.

Doğayla Barış 22-02-2012 14:31

Gözün aydın sevgili arkadaşım. Siteye girer girmez ilk işim güzel haberler almak umuduyla bahçene uğramak oldu. Sadece bizler değildik dua eden , bütün bitkiler, ağaçlar, beslediğin kuşlar kediler.... Umarım bundan sonra da tedavi olumlu sonuçlanır. Sevgilerimle.

hk50 22-02-2012 15:20

Kötü bir rüya olması dilek ve dualarımla.Sağlıklı günler dilerim.Sevgili arkadaşım.Her şer dediğimizde bir hayır vardır inşallah.

Sevgi Durul 22-02-2012 20:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 915150)
Gamlı baykuşlar gibi uyandığım bu sabahta, bahçeme girdim...Ve yıldızlarımı gördüğümde çok sevindim....Şu andaki bütün sıkıntılarımdan arınmış gibi oldum...Beni bu sevince layık gördüğünüz için ... Ağaçlar. Net görevlilerine ve bütün arkadaşlarıma çok teşekkürler ederim....

Bu gün unutamayacağım sevinçli günlerimden biri olarak kalacaktır...Sayın idarecilere bir kez daha teşekkürlerimi gönderiyorum...İyiki varsınız ve İyiki bu siteyi kurmuşsunuz....Sağolunuz........:))

Bütün yıldızlar, sana feda olsun, sevgili arkadaşım. Yeter ki sen moralini bozma.
Hepimizin hayatında inişler çıkışlar var, insan olmanın gereğini yaşıyoruz. Bitkilerimiz, bahçelerimiz, agaclar.net'imiz ve burada kurulan çıkarsız arkadaşlıklar hepimiz için terapi niteliğinde.

Hayatından sevinç hiç eksik olmasın. İyi ki buradasın, iyi ki agaclar.net'teyiz.
Sevgiyle...

Zeytinci 22-02-2012 20:40

Sevgili Berrinb,

Acil şifalar dilerim. Dualarımız sizlerle.

fatma sunay 22-02-2012 22:15

Canım arkadaşım senin iki satır da olsa iyi haberlerini burdan okumak beni nasıl mutlu etti anlatamam.
Kötü günler inşallah geride kaldı.
Sağlıklı huzurlu günlere merhaba diyerek allah aile düzenini bozmasın birbirinizden ayırmasın....

Benol Hazaroğlu 23-02-2012 10:37

Ben de bahçenize göz atabilecek kadar iyi olduğunuza çok sevindim.
Yıldızları hak ediyorsunuz.

İnşallah daha da güzel günlerle aramıza döneceksiniz.

berrinb 25-02-2012 21:48

Sevgili arkadaşlarım..: Yücel Canpolat,S.Durul,Gülenmelek,Orhan Özbilgiç,mrduran,alcen,hk50,kaptan zst,Adil, Cetasule, Yakup Ünal,Serkan İstanbul,günebakan,Fatma Sunay,pulibet,mandalinci,doğayla barış, Güler,Kiraz,limon,alanur,sevim4,uzaylı,acemi füsun,kelebek çalısı,Benol Hazaroğlu,Zeytinci....Gösterdiğiniz ilgi ve moral takviyeleri için hepinize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum....sağolunuz...Bu kara günlerimde hepiniz birer ışık oldunuz...İyi ki varsınız...Hepinizi çok seviyorum...:))

Eşimin ameliyatı çok başarılı geçti...kendisi iyileşmektedir...Bu gün eve gelmesini bekliyorduk..ancak boğazında ufak bir enfeksiyon görülmüş ve pazartesi çıkarılması uygun görülmüş...Oğlum da şu anda çok çok iyi...İnşallah bir daha böyle günler yaşamayız...Tanrı hepimize sağlık ve huzur versin diyorum.....Ve hepinize tekrar teşekkürler ediyor ve kucak dolusu sevgiler gönderiyorum....:))

berrinb 25-02-2012 21:51

Sevgili arkadaşlar..Şubat ayının 10 undan evvel çektiğim fotoğraflar makinemde kalmış..Bu gün ancak kendime gelip bakabildim....

Şimdi onları sizlerle paylaşmak istiyorum....Sahifemin bu acılı yüzüne biraz şenlik olsun....Ulu Tanrı bize ve bütün herkeze böyle üzüntüler göstermemesi dileği ile....:))

Yücel Canpolat 25-02-2012 21:53

Tekrar geçmiş olsun gözünüz aydın ablacığım:)

jineop 25-02-2012 21:56

Çok geçmiş olsun. Kötü huylu olsaydı zaten laparoskobik yaklaşım denenmezdi. O yüzden içim rahattı. Acil şifalar dilerim.

alcen 25-02-2012 22:02

Çok geçmiş olsun.

berrinb 25-02-2012 22:06

Sevgili Yücel kardeşim benim....Sağol canım...Tanrı bir daha cümlemize göstermesin...teşekkürler...Selam ve sevgiler sana....:))

berrinb 25-02-2012 22:08

Sevgili jineop ...Çok teşekkürler ..Bu arada tanışmış olduk...Böyle harika bir dost kazandığım için ne mutlu bana ...Selam ve sevgiler..:))

berrinb 25-02-2012 22:09

Sevgili alcen...Sağolunuz canım...Sizde çok vefalı bir dostumsunuz...Sizi çok seviyorum...Kucak dolusu sevgiler size ..Öpüyorum arkadaşım...:))

Orhan Özbilgiç 25-02-2012 22:15

Eeeee...Hadi artık...10 şubat öncesi fotoğrafları görelim.:p

berrinb 25-02-2012 22:39

Son karda çekilenler.....

5 Eklenti(ler)
Eklenti 270789

Eklenti 270790

Eklenti 270791

Eklenti 270792

Eklenti 270793

berrinb 25-02-2012 22:44

Kar kötü bastırdı..Açelyaları naylona sardım..

5 Eklenti(ler)
Eklenti 270795

Eklenti 270796

Eklenti 270797

Eklenti 270798

Eklenti 270799

berrinb 25-02-2012 22:47

Sümsüller çıkmaya başladı..Sardunyalar perişan ve kaktüs yine çiçekte...

5 Eklenti(ler)
Eklenti 270800

Eklenti 270801

Eklenti 270802

Eklenti 270803

Eklenti 270804

berrinb 25-02-2012 22:49

kaktüslerin keyfi yerinde ...Gece dışarıda kar felaket yağıyor...

5 Eklenti(ler)
Eklenti 270805

Eklenti 270806

Eklenti 270807

Eklenti 270808

Eklenti 270809

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:27.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025