agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   berrinb / bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/24030.htm)

berrinb 27-12-2012 02:31

Ön bahçedeki masanın üstü...

5 Eklenti(ler)
Eklenti 357533

Eklenti 357534
Başımıza gelenlerr......:)))
Bu arada arka bahçe kısmının pencerelerine eskiden olduğu gibi yine demir taktırmak mecburiyeti hasıl oldu... Kasım ayında bizim yazlıkta olduğumuz bir gün , rıhtım tarafından eve hırsız girmiş..Karanlık görünce kimse yok zannederek...Aslında kızım evdeymiş..Arka kapımızda alarm olduğu için alarmsız tarafı tercih etmiş...ve sandal ile gelmiş...Yan apartmanı ziyaret ettikten sonra bize de uğramış zavallı.....:)) Bizim(üçüncü erkek çocuğumuz)yani kızımız....:))karşısına ayakabı çekeceği ile çıkınca karanlıkta herhalde döner bıçağı zannederek kaçmış...28 senedir ilk defa başımıza gelen bu olay beni tekrar demir taktırmağa yöneltti...Ön balkon kapısına da kamera takıldı...

Eklenti 357535

Eklenti 357536

Bahçe görüntüm biraz bozuldu ......

Eklenti 357537

mandalinci 27-12-2012 06:57

Çok geçmiş olsun, Allah korumuş.

En korktuğum şeydir, içeride insanlar varken eve hırsız girmesi.

KAPTANzst 27-12-2012 07:48

Çok geçmiş olsun.
Hırsızlık yapan kişi her şeyi göze alır:( İyiki kaçmış.
Tedbiri elden bırakmamak lazım. Bence görüntü fazla bozulmadı da o verandanın hali ne olacak. Hala çiçek almaya devam.:p
İnsanın çiçek olası geliyor:D Bu kışı böyle bir yerde geçi,rmek için:p:D:)

tuya 27-12-2012 11:44

geçmiş olsun sayın berrinb Allah korumuş kızınızın cesaretinede hayran kaldım selamlar gözlerinden öpüyorum:))

berrinb 27-12-2012 14:23

Sevgili mandalinci, teşekkürler canım...Bizde çok şaşknlık ve endişe yaşadık...Yaz aylarında evler bazen boş olduğu halde dahi böyle bir olay hiç yaşanmamıştı....

Bu zavallı hırsız yolunu şaşırmış olmalı diyorum ....:))) Selam ve sevgiler....:)

berrinb 27-12-2012 14:30

Sevgili kardeşim KAPTANzst;teşekkürler....Vallahi iyiki de kaçmış...:) Karadenizlilerin evine hırsızlar pek uğramaz diye bilirim ben....:)) Bu zavallı yolunu mu şaşırdı nee...??

Tekrar iyiki de kaçmış diyorum...Çünkü kızımın elinde ayakkabı çekeceği değilde başka türlü korunma aleti de olabilirdi...Hemde taşıma ruhsatlı...:))))) Adamcağızın şansına ..Karşısına çıkana bakar mısınız..:)))

Balkondaki masadakileri ileriki paylaşımlarda nerelere nasıl konduğunu göreceksiniz....Bu sene saksı çiçeğine tövbe dedim ama yinede tövbeyi tutamıyorum...çiçek görünce irade felan kalmıyor...Tam delilik budur işte.... selam ve sevgiler..:)

berrinb 27-12-2012 14:32

Sevgili tuya teşekkür ederim canım..Gerçekten kızım çok cesaretlidir..Belki iki erkek kardeşin yanında büyüdüğü için midir ne ....:)) Bende sizi öperim , selam ve sevgiler....:)

sarin 27-12-2012 14:53

Geçmiş olsun efendim.

olcim 27-12-2012 15:05

Çok geçmiş olsun berrinnb , hırsız bence kızınızın cesareti karşısında afallamıştır. :)

berrinb 27-12-2012 15:06

Sevgili sarin teşekkürler....:)

berrinb 27-12-2012 15:08

Sevgili olcim teşekkürler....Aynen öyle olduğunu zannediyorum..selam ve Sevgiler,Erzurum a....:)

Adil 27-12-2012 16:52

Geçmiş olsun Ablacığım.
İlk önce güzel orkideler ve erica larla sayfaya giriş yaptım ,sonra bu hırsızlık konusu çıkınca biraz üzüldüm.Tekrar geçmiş olsun Ablacığım.

dalya35 27-12-2012 17:45

Geçmiş olsun, umarım tekrarı yaşanmaz:(

mrduran 27-12-2012 23:21

Geçmiş olsun hırsız kardeş,

Ne işin var senin laz kızı evinde..?. Adama karakol falan bile göstermez bunlar, aman dikkatli ol, ricamdır.

Bi dahaya bu adresi unut, yoksam ki başın derde neyin girer. Ucuza kurtarmışsın gene.

Yanlış yere mi yazıyorum, pardon o zaman.

Geçmiş olsun Sayın Berrinb ve değerli yeğenim.

Siz nasıl vesile ile rahmetli anacığınızı anıyorsanız, bende rahmetli babamı bir sözünden dolayı anayım

''Hırsız ile kapı arasında durma sakın''.

Cümlesinin rahmetleri bol olsun.

Sağlıkla kalın inşallah.

Saygılarımla lütfen.

YeniGine 28-12-2012 00:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 1075953)
Eklenti 357454

Bu japon dikeni ,rahmetli annemin hatırası ...Çiçeklendiğinde beni anarsınız demişti....:(

Eklenti 357458

:( Allah rahmet eylesin, mekânı Cennet, yerlerde değil nurlarda yatsın inşallah anneniz Sevgili Berrin Hanım.

gülenmelek 28-12-2012 09:03

Çok geçmiş olsun sayın berrinb :( Kızınıza maşallah yani, nasıl korkmamış :eek: Ben olsam düşer bayılırdım herhalde, çok korkağımdır bu konularda. Siz görüntüyü düşünmeyin bence, önce güvenlik. Şu hırsızları bir elime geçirsem :mad: Önce can. Ama mal da canın yongası imiş (ne demekse) Haksız kazanç ancak bu kadar olur. Hem de çoğunlukla cana kasdetme pahasına. Of nasıl sinirlendim şimdi :mad:

Tatsız olay dışında;
Kedileriniz, ördeğiniz, bitkileriniz, manzara fotoları ve siz. Yine çok şeker her şey ;) Şeker deyince, reçelin son halini ve tadını da merak ettim :p

berrinb 28-12-2012 14:27

Sevgili Adil kardeşim teşekkürler...Bu kışı galiba orkidelerle uğraşarak geçireceğe benziyorum...:) Şu anda evin içinde ve sıhhatli görünüyorlar ama daha sonraları ne olur bilemem.....İnşallah bozulmadan yaza kalırlar... Sevgi ve selamlarr.....:))

berrinb 28-12-2012 14:29

Sevgili Dalya35 hoşgeldiniz .çok teşekkürler..selam ve sevgiler ..:)

smnunal 28-12-2012 14:36

Sayın berrinb,

Geçmiş olsun. Mevlam kimseye arsız ve hırsızlarla karşılaştırmasın.

Bayçalı 28-12-2012 14:47

sn.berrinb çok ğeçmiş olsun allah beterinden korusun

berrinb 28-12-2012 21:53

Sevgili mrduran , doğru söze diyecek bir şeyim yok ama gece..gece, iyi güldürdünüz beni yine...Sağolunuz , her zaman ki gibi iyiki varsınız diyorum....:))) Babanızın sözü de doğru da kızım böyle bir durum ile karşılaşmamış şükür....Hırsız pencenin vasisdasının açık yerinden pencereyi açıp girmiş....balkon kapısından da fırlayıp kaçmış....:))

Bn tekrar iyiki kaçmış demekte israr ediyorummm.:))) Çok çok teşekkürler ziyaretiniz ve temennileriniz için...Selam ve sevgiler İzmir'e.........:)

berrinb 28-12-2012 21:57

Sevgili Yeni Gine , sağolunuz canım...Bende ,çiçekli veya çiçeksiz o diken ile arka bahçedeki limoon ağacına baktığımda Sevgili anacağımı hatırlarım, Limon ağacının fidanını da o almıştı bana ...:( Hepimizin rahmetli olan büyükleri nur içinde yatsınlar...

Selam ve sevgiler ....:)

berrinb 28-12-2012 22:06

Sevgili gülenmelek, ziyaretiniz ve temennilerinize teşekkürler ederi..sağolunuz..Evin yapıldığı ilk zamanlarda arka cephede pencere ve kapılarda demirler vardı.Daha sonra bir değişiklik yapıp doğramaları değiştirince demirleri attık...Senelerdir, böyle birşey olmamıştı...Ön camlarda otomatik pancur ve alarm, arka cephede alarm vardır...

Kızım evde olduğu için alarmı açmamış...Ön camın vasisdasını hava alması için açık bırakmış...Bu gelen zat, önce yan yalının pancurlarına tahribat vermiş...başaramayınca bize yönelmiş herhalde..:))

Geldiğine de pişman olmuştur..Üzüldüğüm kadar da güldüm hırsızın haline ...:))) Tanrı bir daha göstermesin ...
Reçele gelince , bu meyveyi ilk gördüğüm için pek başarılı olamadım galiba ...keşke kabuklarını soysaydım...Yeşil kabuklu olarak bana cazip gelmişti , ama biraz sert oldu..Bir daha yaparsam kabukları soyulacak tabii...Kaptanzst seneye tekrar gönderirse ancak:))))

Aroması harika ve tadı çok güzel oldu...Tavsiye ederim....selam ve sevgiler..:)

berrinb 28-12-2012 22:08

Sevgili smnual , çok teşekkür ederim..Yine beklerim..Selam ve sevgilerimle..:)

berrinb 28-12-2012 22:08

Sevgili Bayçalı , teşekkürler ziyaret ve temennileriniz için...Yine beklerim ..selam ve sevgiler...:)

Sevgi 29-12-2012 08:26

Çok geçmiş olsun berrin hanım.

berrinb 29-12-2012 12:11

Teşekkürler Sevgi hanım.....:)

milaca2010 29-12-2012 19:34

Geçmiş olsun sevgili berrinnb; yürekli kızınızı kutluyorum, anlaşılan hırsız baltayı taşa vurmuş:)) Orkideleriniz ve beyaz beyaz açan yılbaşınıza bayıldım, kış günlerinde keyfini çıkartmanız dileğiyle.

berrinb 31-12-2012 12:49

Sevgili YeniGine,ziyeretlerinize teşekkrler..İnşallah yeni senede, Tanrının izni ile sera ve İstanbul ve bahçe gezilerine devam ederiz....Yüce Tanrının herkese iyiliklr ve güzellikler vermesi dileği ile Sevgi ve Selamar canım...:))

berrinb 05-01-2013 00:51

Mutfaktaki güzeller.........

5 Eklenti(ler)
Eklenti 359446

Eklenti 359447

Eklenti 359448

Eklenti 359449

Eklenti 359450

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025