![]() |
Geçen kış bu zamanlar Metro dan aldığım bu kabağı......
5 Eklenti(ler)
Eklenti 356007
Sap kısmından çürümeğe başladığı için nihayet kesmeğe karar verdik.... Eklenti 356008 Deneme olarak susak kabağı gibi kuruyabilir düşüncesi ile tam 1 senedir sakladığım bu kabağı kestik...Çekirdeklerini aldım... Eklenti 356009 Eklenti 356010 Eklenti 356011 |
İst. ön varendadaki saksı çiçekleri ......
3 Eklenti(ler)
|
Yaz boyunca bahçede duran yılbaşı çiçeği.....
3 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Ön bahçe tarhıındaki krizantemler yerlerdeler.....:)
5 Eklenti(ler)
Eklenti 356021
Eklenti 356022 Eklenti 356023 Küpeli ile krizantem sarmaş dolaşlar...:) Eklenti 356024 Eklenti 356025 |
Horoz ibiklerinin yaprakları soğuktan yanmaya başladı....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 356026
ağaç minesinin tohumlarının dökülmesi ile çıkan yeni fideler.... Eklenti 356027 Eklenti 356028 Eklenti 356029 Kasım ayı ortalarında saksılardan görüntüler.. Eklenti 356030 |
Ağaç mineleri çiçek açmakta ve tohum vermekte devam ediyorlar...
4 Eklenti(ler)
|
Küpeli çiçeğinin tohumları....
4 Eklenti(ler)
Eklenti 356039
ZenGarden den gelen Lotus tohumlarını suya koydum..Şimdilik mutfak ısısı uygun olduğu için yerlerine yerleştiler...Yani mutfağın baş köşesini gasp ettiler... Eklenti 356040 Eklenti 356041 Eklenti 356042 |
Yılbaşı çiçekleri erken açtılar...
5 Eklenti(ler)
Eklenti 356043
Eklenti 356044 Eklenti 356045 Bu sukulentleri bir serada yerlerde buldum.....Yer sarıcı olarak dikiliyorlarmış....:) Eklenti 356046 Eklenti 356047 |
Hercailer cam önündeki saksılar için alındı...
5 Eklenti(ler)
|
Bu en sevdiklerimdendir.......Artık içeriye alındı....:)
3 Eklenti(ler)
|
Gece..gece...Eski toprak saksıyı boyayıp....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 356057
Sevgili alacakaranlık dan alınan sukulentleri diktim... Eklenti 356058 Eklenti 356059 Bu arada,fırça elimde iken; eski radyoyu da biraz süslemeden geçmek olmadı..:))) Eklenti 356060 Bir elimde fırça , diğer tarafta aşure kepçesi....Ne geceydi ama.....Haldır ..haldır...Huriye ...Misaliii.....:))))))) Eklenti 356061 |
Varendanın saksı çiçekleri artık üşümeğe başladılar...
5 Eklenti(ler)
Eklenti 356062
Eklenti 356063 Eklenti 356064 Eklenti 356065 Her sonbaharda şu begonyalarım için çok üzülüyorum..Çünkü ellerimle katletmek mecburiyetinde kalmak gerçekten zor...Bakar mısınız daha açmağa da devam ediyorlar....nasıl kıyılacak bunlara...:( Eklenti 356066 |
Begonya ve yağmur altındaki sukulent.....
4 Eklenti(ler)
Eklenti 356067
Eklenti 356068 Bu paket Sevgili komşum Nevzat Alaz dan gönderilmiş...Pembe dahlialar olduğunu zannediyorum...Kendisine buradan da çook teşekkürler..sağolsunlar..:)) Eklenti 356069 Eklenti 356070 |
Geçen kış Catleyalar..Bu sene de Orkide hastalığı.....:)))
5 Eklenti(ler)
|
Biraz da yakından görelim.....:)
5 Eklenti(ler)
Eklenti 356076
Eklenti 356077 Eklenti 356078 Eklenti 356079 Beyaz yılbaşılara bayıldımmm.....:)) Eklenti 356080 |
Beyaz yılbaşının pembe toplarıı....:)
3 Eklenti(ler)
|
Kış çiçekleri......
3 Eklenti(ler)
Eklenti 356084
Ericalar.....:) Eklenti 356085 Gardenya açmağa başladı....Ebruli Amarilys tomurcukta.... Eklenti 356086 |
Sn Berrinb çiçeklerinizin, takvimler aralığı gösterirken bile hala açmaya devam etmeleri, sizi ve bahçeyi ne kadar çok sevdiklerini gösteriyor. Beğenilerime bu yeni resimlerinizle birlikte yeni beğeniler ve hayranlıklar ekleyip bahçenize sunuyorum.Sağlıcakla kalın...
|
Süper bir paylaşim daha...
Berrin hanım o saksıların boyanması çok güzel olmuş. EE insan ressam olunca ...... Çiçekler ve çeşitleri çok fazla. Bakıyorumda zaten çok sık olan bahçenizde yer yok, bu gidişle evinde yaşam alanlarını çiçeklere devredeceksiniz gibi:p İşte doğa sevgisi, Emeğine güzel yüreğine sağlık kardeşim. |
Ellerine sağlık abla saksı radyo, aşure helede o bahçe insan güzel olunca elinden herşey güzel oluyor. toplantıya gelecekmisin abla 12 ocaktaki . inşallah gelirsinde tanışırız. sevgilerimle.
|
Sevgili Yeni Gine ziyaretiniz için teşekkürleer...Gece paylaşım sırasında göremedim mesajınızı..:) Yılbaşı çiçeklerini içeriye almak durumda kaldım ve çiçekleri az süreli olarak açtılar bazıları bitti....Birkaç adet oğlumun doğum gününde bana gelenler var onların açmasını bekliyorum şu günlerde....Tabi ki hepsini içeride bulundurmak durumundayım...İstanbulun bu günlerdeki havası kötüleşti...
Mutfak ve salon ,birde küçük bir depo odam var..Çoğunu oralara hapis ettim...Yaza kadar bakalım ne olurlar ..:)) |
Sevgili Perimar, bu resimler kasım ortası ve sonundan kalma..Yazmıştım ama gözünüzden kaçmış olmalı...Şu anda bahçede bir iki sakız ve hercailer dışında açan çiçek kalmadı sayılır....Açmalarından vazgeçtim; hava öyle soğudu ki yaza kadar kendilerini inşallah bozmazlar diyorum..:)
|
Sevgili arkadaşım KAPTANzst, ziyaretiniz ve beğenilerinize teşekkürler...dediğiniz gibi evin bazı yerlerini çiçek saksıları gasp etti...Çocukların dilinden kurtulamıyorum...""Sadece bunlar için mi yaşıyorsunuz...."" Baş sözleri oldu artık....:)))
Yakında ev içindeki bitkileri paylaşacağım...:) Bazı yerleri çiçeklere göre değiştirme mecburiyeti hasıl oldu...Dün ve bugün hava kar yapacak gibi olduğundan en son olarak Su sümbüllerini naylonladım ve Adil in görderdiği fideleri içeriye aldım, biraz evvel... Birde yaprak vermişler ki o sarı borazan çiçeği gibi olanlar ...dışarıda bırakılacak gibi değiller yani..:)) Selam ve sevgiler Trabzon a....Artık sizlerden Karlı tepelerinizin ağaçlarınızın resimlerini bekliyoruz....Adil makineyi kapıp yollara düşsün..:)) Ben de sera yollarına ...Başka türlü bu kışı nasıl geçirebiliriz kii....:))) |
Sevgili serkan istanbul, hoşgeldiniz güzel kardeşim...Bu gün sizin semtlere kar yağdımı ??
Bizimbu yakada sevgili alacakaranlık karlı resimleri paylaştı biraz evvel...Benim oturduğum yerin üst ,tepe kısmında oldukları halde her yer kar içinde ...bizde yağmur var....:)) İşte İstanbul' un hali ...:) Sizde terastakileri korumaya almışsınızdır muhakkak...Bu saksı işi çok zor oluyor böyle havalarda...Bazı eski battaniyeler iyi iş görüyorlar...:)) Toplantı için br söz veremiyorum...Beyeefendi nin durumuna bağlı..Bazen aniden durumu değişiyor...Gelmeyi çok isterim tabii ki...İnşallah...:) Selam ve sevgiler kardeşim..:)) |
sayın brrinb yılbaşı çiçeklerinize bayıldım çok güzeller begonyalar ayrı güzel kışçiçekleri hakeza hepsine bayıldım siz çocukları duymamış gibi davranın sizde bu güzellikleri burakırsanız kışın geçmesi daha zor olacak inanın
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Tuya yılbaşı çiçeklerim iki saksıydılar...Diğerlerini bu sonbaharda aldım...İnşallah böyle güzellikleri ile kurutmadan kışı geçirtirim...Ziyaretiniz ve beğenilerinize çokk teşekkürler..yine beklerim.....
Selam ve sevgiler Afyon 'a..........:)) |
Kar altında şuanda *** terasım. Koruma alanım var birazını aldım etkilenmeyenleri dışarıda bıraktım. inşallah abimin durumu çok iyi olur ve ben de sizinle tanışmış olurum sevgilerimle. Bu aralar orkidelere dadandım nerde uygun birtane görsem aldım 6 oldular ikide yavru var yolda ben iki adet daha alacağım.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025