![]() |
Sukulenler için bulduğunuz yere bayıldımSevgili Berrin.Bakalım büyüyünce görüntüleri nasıl olacak?Sevgiler.
|
Ekim sonu, hibiscuslerden......
5 Eklenti(ler)
|
Hibüscus......Hürrem.....:)
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Ekim ayı sonunda sağ kalan küpeliler.....
5 Eklenti(ler)
|
Begonviller sonbaharda ancak açabildiler.....
5 Eklenti(ler)
|
Abutilonlar.......
5 Eklenti(ler)
|
Ekim sonu bahçeden........
5 Eklenti(ler)
|
Yeni yılda sağlık,huzur ve barış dileği ile ..Aralık ayından..Amarilysler..
5 Eklenti(ler)
|
Tüm doğa ve çiçek dostlarının yeni yılı kutlu olsun.
|
Ekim ayı sonu..Kara gözlü Suzan......:)Thunbergia alata..
5 Eklenti(ler)
|
Ekim sonu...Rex begonyalar çiçeklenmeye başladılar...
4 Eklenti(ler)
|
Ekim sonu ......
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Ekim sonu....Bahçenin morları.....
5 Eklenti(ler)
|
Berrin hanım. Bu kasvetli günde günümüzü aydınlattınız yine. Gününüz aydın olsun.
|
Her zamanki gibi maşallahlarınız var sevgili Berrin Hanım, emeklerinize sağlık...
Sevgili Berrin Hanım, kışın hibiscus ve solanumunuzu nasıl koruyorsunuz? Aklıma geldi yine; bir sene tüm mutfağı bitkilerinizle doldurmuştunuz hâlâ aklıma geldikçe gülerim |
alaoğlu, teşekkür ederim...Bu iç karartıcı kış günlerinde bir az mutluluk verebildiysem ne mutlu bana ...:) Selam ve sevgiler....
|
Sevgili Yeni Gine....Teşekkür ederim...:) Bu yıl mutfak kurtuldu ...Salon bu görevi üstlendi, arka bahçedeki serada çok bitkimi muhafaza etmekte ..İnşallah bu sezonu da zayiatsız atlatırız..Sevgili Yeni gine sizi Facebook da bulmak istiyorum...?? Selam ve sevgiler.....:)
|
Berrin Hanım Merhaba,
Herşey yolundadır umarım. Uzun zamandır yoksunuz merak ettim. Sevgiler. |
NesliSezgin,Size geçen yaz mor salkım çeliği gönderdim...mesajda yazdığınız ikinci adrese gönderdiğim halde maalesef paket bana geri geldi.....
|
Alıntı:
Saygılarımla |
Alıntı:
Bordomsu sedum autum joyu geçen yıl köklendirmeye çalıştım. Ancak soğukları hesaba katamadık. Yanlış zamanda yaptım sanırım. Bu yıl çıkan sürgünleri nerede ise dipten keserek dün diktim. Muhtemelen kökleneceklerini düşünüyorum. Kardeşime verdiklerim de nedense ölmüş. Onda olan geçen yıl köklerini ayırdığım ise saksıyı komple kaplamış. Bakalım o sıkışıklıkta çiçekleri nasıl olacak. |
harika görünüyor her şey.emeklerinize sağlık
|
Bir senedir sahifeye resim ekleyemedim...Resim küçültmenin ayarları bozuldu...Bu gece oğlum ancak yapabildiler...Bende sizlere, geçmiş bahar ve yaz aylarından çektiğim bahçe ve bitki fotolarımı ancak ekliyorum....Herkese selam ve sevgiler...:)
|
30 senelik emektar kasımpatım sel ve dolu maduru olup çok az açtı..
5 Eklenti(ler)
|
Aralya...İnci çalısı...Abutilon...Şu anda bahçede çiçekli olanlardan..
5 Eklenti(ler)
|
Kasım ayında yeni dikilenlerden.....
4 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025