![]() |
5 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Bahçeniz her mevsim muhteşem görünüyor. Bahçede sürekli açan çiçeklerin olması çok güzel oluyor. Sukulentinizin adı http://www.agaclar.net/forum/yerortu...tler/29240.htm Bende birkaç çeşit oldu gibi. Yeni çeşitler kışı çıkarırlarsa çoğalmaları gerekiyor. Kardeşimdekileri dün gece budadım. Gelecek yıl büyük saksıyı kaplar muhtemelen. http://www.agaclar.net/forum/1406449-post157.htm http://www.agaclar.net/forum/uyeleri...ri/33025-7.htm Asterleriniz de güzel olmuşlar. Beyaz ve pembe gördüğüm kadarı ile. Bendeki pembe nedense öldü. Ancak birkaç çeşit sanırım mor ve beyaz bulunmakta. Morlar farklı yerlerden gelince aralarında sanki ton ve çiçeklerde farklılıklar bulunmakta. |
Sayın Muda sukulentleri çok seviyorum..Sedum un cinsini öğrendim teşekkürler....:) Bir dükkandan iki kök vermişti bir esnaf arkadaş ...üç senede üç saksı oldular ..Kışyaz aynı yerde duruyor ve çok kahraman bir bitki...
Asterlerde saksıdalar...Kışın koruma yapmıyorum ,kalıcılar onlarda kahraman ....:) Ağır kışları üç senedir geçirdiler....Mor ve eflatun pembe bir iki rengim var....beyazı bu sene buldum....Katmerli çiçeklileri İst. daki bahçede maalesef kapıcı tarafından sulanmayıp katledilmişler..Yazlık dönüşü görebildim ve üzüldüm.... Arzu ederseniz size pembe aster gönderebilirim.....Selam ve sevgiler... |
Sevgili Kaptanzst. in tohumdan ürettiği fidelerden...Komşuda pişti bize de düştü ..:)
5 Eklenti(ler)
|
Eylül ayında sardunyalardan...Sıcaklardan sonra çiçeklenme başladı...
5 Eklenti(ler)
|
Thurbergia alata......Sarı kelebek çalısı açmaya başladı...
5 Eklenti(ler)
|
Lisianthus....
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
Begonviller Eylül ayında ancak açmaya başladılar....
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Eylül Nilüferleri.....
3 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Alıntı:
Ben de dayanıklı bahçede yetişen çiçek ve sukulentleri seviyorum. Kış geldi. Balkonda baktıklarımı içeriye aldım. Ancak onların bir kısmı kışı çıkaramayacaklar. Dışarıda yaşayanlar ise hiç sıkıntı çıkarmadan baharla birlikte yeniden yeşerip çiçek açıyorlar. Sedum hiç sıkıntı çıkarmadan burada rahat bir şekilde kışı çıkartıyor. Aynı şekilde aster de çoğalarak kışı çıkartıyor. Bende olanların resimleri Geçtiğimiz yıldan arkadaştan aldığım suyu yeterli gelmeyince çok iyi açamadılar. Eklenti 633535 Amaryalis bahçesinden aldığım bu yıl beklediğimin çok üstünde performans sergiledi. Eklenti 633536 Beyaz, pembe ve mor olarak aldıklarımdan pembe olan ölmüş. Eklenti 633537 Eklenti 633538 Asıl ilk olan morumsu çiçek açan var. O bunlardan hepsinden uzun. Bu yıl fazla sulayamayınca çiçekleri tam olarak olmadı. Gelecek yıla yerini değiştireceğim. Teklifiniz için teşekkür ederim. Koyu renkli sedum bu yıl yeni dikildi. Gelecek yıl muhtemelen çoğalacaklar. Ancak sizde olmayan bende olan sedumun çiçekleri de güzel. Onlardan ve bende olan çeşitlerden beğendiklerinizden ben de size göndermek isterim. |
Sevgili Muda, Çok sene evvel bende mavi asterleri bahçeye dikmiştim çok uzayıp manzara kapattılar...Bendekilerin bazıları bodurdur......Bodur cinslerden bu sonbahar çok senelerdir alışveriş ettiğim tanıdık bir sera sahibi çiçekleri bitmiş olan 20 kadar küçük saksıyı bana hediye etti...Onlarıda Kasım başı diktim bahçeye...İnşallah tutarlar...Size gönderebilirim...Sizdeki mor sedum u çok beğendim...İlk görüyorum...Gönderirseniz sevinirim...Selam ve sevgiler....
|
Ekim ayında Lilyum arkadaştan alınan cevizler..Harikaydı..Yapılanlardan...:)
5 Eklenti(ler)
|
Ekim ayından...Kelebek çalısı....
5 Eklenti(ler)
|
Güz çiğdemleri ekim ayında açmaya başladılar...
5 Eklenti(ler)
|
Kumdaki ipekler son çiçeklerini açıyor....
5 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Güz fırtınası gibi estiniz abla...
Maşallah. |
Adeta gözleri. Bayram etti.
|
Sevgili kardeşim kaptanzst , aslama1994 ziyaretiniz için teşekkürler..Selam ve sevgiler..:)
|
berrin abla sonbahar rüzgarın kavurmuş maşallah sayfayı sevgiler.
|
Çok güzel, tebrikler. Ne kadar özen gösterildiği çiçeklerin neşesinden belli. Allah bahçeli bir evde bana nasip eder inşallah... :)
|
Sevgili serkan İstanbul , İbrahimkeskin78 ziyaretinize teşekkür ederim..selam ve sevgiler...:)
|
Ekim ayı ..Küpeliler serin havada tekrar coştu....
5 Eklenti(ler)
|
Sevgili Berrinb. Resim - özel yetenek.
Çiçekler - Özel ilgi. Aşure ne? kabak tatlısı ne? Helva ne? Çörek (belki kurabiye) ne ? Nasıl bir beceri bu ? Eşiniz beyefendi kaç kilo :) Ben de Leblebi göndereyim. Neler yaratacaksınız çok merak ediyorum? Ellerinize sağlık ! |
Sayın alaoğlu,leblebiden bozanın yanında yenmesinden başka ,ne yapılır bir araştırayım....:) Ama kabak ,helva . kurabiye çok beceri istemez....Ben bu cevizden iyi baklava yaparım....Baklavam tanıdıklarımın arasında 5 yıldız almıştır hep...:)
Farkı da yufkaların tek tek açılmasıdır....Öyle nişasta ile 5 yufka bir arada felan değil...:)) ziyaretiniz ve beğenileriniz için teşekkürler....Selam ve sevgiler... |
Ekim ayında alisyumlar......
5 Eklenti(ler)
|
Yaz kış çiçekli beyazının kokusu harika..Tohumunu atıp çıkıyor..
5 Eklenti(ler)
|
Yer kalmayınca sukulent miniklere yer bulundu...:)
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025