![]() |
Alıntı:
gözünüz, gözümüz aydın. Oh be... Gülümseyelim şimdi:p |
[QUOTE=Güler;857720 Tavla oynamıyorum ama okeyde iddalıyım. Ama Lilium'un eşi Nagihan'da o gün öyle bir şans vardı ki sormayın. Hepimizi halletti.[/QUOTE]
Sayın Güler hanım, Nagihan hanımın akıllı ve şanslı olduğu kardeşim Lilium u kapmasından ve çekip çevirmesinden belli:D Herşey gönlünce olsun. |
Bakıyorum da tatilde boş durmamışsın. (Bu ara bol bol tandır veya mangalda sardalya yapıyoruz.Yanına da bol salata çok güzel gidiyor değil mi sevgili lilium?)
Merhaba. |
Alıntı:
Nasılsın eylems umarım herşey mutlu bir şekilde devam ediyordur. Sevgili günebakan, çok teşekkür ederim. Alıntı:
Gojiler oldukça iyi bu gün eşim koca bir tabak toplamış, aldım geldim kahveye tüm arkadaşlar bune bune derken bana kalmadı. Alıntı:
Alıntı:
|
Sayın lilium, sayfanızda tekrar sizi görmek ne güzel. Hoş geldiniz.
|
Teşekkür ederim aygün hocam, sizleri de bu sayfada görmek çok hoş beni mutlu ettiniz.
|
Alıntı:
|
Şimdilik herşey yolunda gibi gözüküyor. Şunu itiraf etmeliyimki evlenmek zor bir iş. Her ne kadar aynı köylü hatta uzak akraba bile olsak her aile diğerinden farklı ortayı bulmak performans istiyor. Bu sebeple evlenenlere boşuna Allah kolaylık versin dememişler...:)
|
Sevgili Lilium hoşgeldiniz, safalar getirdiniz.
Sizin yokluğunuzda lilium candidum satışı başlığı altında soru sormuştum.Candidum filizlerini görünce paniklemiştim ama neyse ki mesajları okudum panikleyecek bir şey yokmuş. Sevgiyle. |
Gördüm fakat malina o sayfayı kapatmış, (Hiç bir bilgim yok) kışında isteyenler olur diye biraz da teneke saksılara ekmiştim.
İsteyenler bu mesajımı görürse özelden telep edebilirler. |
5 Eklenti(ler)
Yapmış olduğum ceviz aşılarını sizlerle paylaşayım, üç ağustosta yapmış olduğum göz aşıları uyanıp bir karış oldular.
Eklenti 246470 Eklenti 246471 Eklenti 246472 Eklenti 246473 Eklenti 246474 |
5 Eklenti(ler)
Pepinolarım sarardı ve tatlandılar.
Eklenti 246475 Eklenti 246476 Eklenti 246477 Patlıcanlarım Eklenti 246478 Eklenti 246479 |
4 Eklenti(ler)
Yer kirazlarımın tadına doyamıyorum gelip geçtikçe erik gibi yiyorum. :)
Eklenti 246480 Eklenti 246481 Eklenti 246482 Eklenti 246483 |
5 Eklenti(ler)
İncirlerim, çok severim fakat karnım biraz açsa inanılmaz derecede karın ağrısı yapıyor bende, karnım açsa sadece seyrediyorum. :)
Eklenti 246484 Eklenti 246485 Eklenti 246486 En sevdiğim dalında kurumuş olanı, inanılmaz derecede tatlı, hiç soymadan hüp mideye. :) Eklenti 246487 Kara incirim, kasıma kadar üzerinde incir bulunur. Eklenti 246488 |
5 Eklenti(ler)
Fasulyelerim
Eklenti 246489 Kabaklarım, fırında olanına bayılırım Eklenti 246490 Eşme ayvalarım daha tam olgunlaşmadılar Eklenti 246491 Yerli beyaz karpuzlarım Eklenti 246492 Buda bahçemin zararlı misafiri Eklenti 246493 |
5 Eklenti(ler)
Lilium candidumların topraktan çıkış dönemleri, bu dönemlerini de çok severim.
Eklenti 246494 Kadife çiçeğim. Eklenti 246495 Eklenti 246496 Eklenti 246497 Güler abla kızların emin ellerde. :) Eklenti 246498 |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Dikimde geç kaldım. Bizimkiler şimdilik yakut rengindeler.;) Eklenti 246503 Aslında altın çilek dedikleri tatsız tuzsuz bi şey, şekeri olanlar için ideal bir meyve _yoksa sebze mi?_ gibi duruyor. Saygılar dostum. Kolay gelsin. |
Alıntı:
Saygılar |
Ceviz aşıları chadler olarak aşıladım, beş tane de pedro koydum, bu sene daha çok ekmeyi düşünüyorum bazı arkadaşlar güvenilir adına doğru fidancı soruyorlar güvenipte isim veremiyorum, hiç değilse isteyenlere adım gibi emin olduğum fidanı gönül rahatlığıyla verebilirim.
Chadlerın izmire uyumluluğunu bilmiyorum, uyuyorsa göndereyim yalnız anca bir dahaki sonbahara, açık köklü ektiğim için gelecek yaz sürgünler büyüyüp gelişsinler. |
Sayın Lilium, bahçenizdeki ürünlerin görüntüleri imrendirici. Güle güle, sevdiklerinizle afiyetle yemek nasip olsun.
Altın çilekler, meyve olduktan ne kadar süre sonra bu hale geliyorlar? Bizdekiler henüz yeni belirdi ve yeşiller. Biz bahçedeki cevizlerden bazılarını chadler ve pedro cinslerine aşılamak istiyoruz. Baharda bu cinslerden 150-200 kalemi nereden temin edeceğimizi bilemiyoruz. Bu konuda başlık açtığınızı görmüştüm. Yol göstermenizi rica edecektim. Bahçe çalışmalarınızda kolaylıklar ve bol ürünler diliyorum. Saygıyla... |
Sayın SDurul, güzel dileklerinize çok teşekkür derim,
Altın çilekler bu yıl yazın geç gelmesiyle epey bir geç yetiştiler, hatta bazıları daha yeşil hiç olgunlaşmayanlar var, sanırım olgunlaşmadan kıralara yenik düşecekler bu yıl. Daha önce haberim olsaydı aşı kalemi konusunda yardımcı olmak isterdim, kalemlerin hepsinin sözünü verip kapora bile aldım. Burada tanıdığım arkadaşlarınkilerini de verdim. Pedroları da verdim ama tam net değil, Manyasta bir arkadaş var onun ağaçlarıda chadler onunla iletişime geçeyim, başka yere söz vermemişse ordan temin edebiliriz. |
2 Eklenti(ler)
Geçen sene tohumdan yetiştirdiğim gojiler
İlk yılındaki gojilerimden oldukca iyi meyva yedik, bu yıl bu kadarını tahmin etmiyordum, ilk yıl böyleyse ileri yıllardaki verimleri çok daha fazla olacağı kesin. Eklenti 246591 Eklenti 246592 |
1 Eklenti(ler)
|
Bahçende dolaşmak güzel geldi. Ama incirlerini beğenmedim, benimkiler daha güzel. Yağmur yemiş gibi halleri var, yemeden içlerini iyice incelemeni tavsiye ederim.
Bize gel de bol bol incir ye. Dün misafirlere ballı karides yapınca sizlerin kulaklarınızı çınlattık. |
Kıskandırıyorsunuz.
Benim incirler kendiliğinden duvar dibinde yetişti, idare ediyor. Bilardo topu gibi oluyorlar. |
O abicim sebzeler meyveler coşmuş, hele oatlıcanlar onları görünce aklıma patlıcan reçeli düşürdünüz ;)
|
Sayın Lilium bahçeniz ve yetiştirmiş olduğunuz ürünleriniz çok güzel olmuş emeğinize ve ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
Sevgili bettyycim, siyah patlıcanları mı beyazları mı bahsediyorsunuz, beyazlardan bahsediyorsanız bol miktarda var gönderebilirim. Sayın smnunal, çok teşekkür ederim. |
Valla hayır demem sevgili abicim, sende özelden adresini gönderirsen yazın sana söz verdiğim lilium soğanlarını göndereceğim de ;)
|
Aaaa, sahi soymadan mı yiyorsun?
Gel, gel de incir gör sen. Yok ama sen, soymadan- saymadan yiyorsan halimiz duman olur. :D |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025