![]() |
1 Eklenti(ler)
|
Katı yakıtlı sıcak hava sobası
|
Alıntı:
"taşa vurup göbeği yemek" bana çok tanıdık ve samimi bir ifade geldi. beni çocukluğuma ve köyüme götürdü. teşekkürler. |
1 Eklenti(ler)
Lilium bunu face'de gördüğümde paylaştım, benim sayfaya da bakabilirsin.
Sen bunu yapabilirsin, bir düşün istersen. İlk müşterin ben olurum. |
Bu yapılabilir de fideyi bu şekilde nasıl üreteceğiz onu anlamadım.
|
Alıntı:
|
Chandler ceviz fidanı
5 Eklenti(ler)
Burayı epey ihmal etmişim :(
Ürettiğim satışa sunacağım fidanlarım daha şimdiden boyumu aştılar, Eklenti 653183 Eklenti 653184 Eklenti 653185 Eklenti 653186 Eklenti 653187 |
iyi aksamlar Lilium size mesaj gonderemiyorum sanirim bir sorun var burdan da yazip yazmama konusunda kararsiz kaldim siz bana mesaj atabilir misiniz acaba
|
Özelinize yazdım dilek hanım
|
Sayın Serpil Pirmit hanım sayfama hoş geldiniz, beğenilerinize layık olabildiysem ne mutlu efendim, çok teşekkür ederim.
|
Ceviz fidan sökümü
5 Eklenti(ler)
Üretmiş olduğum fidanların sökümlerini tamamlayıp talep edenlere gitti bile.
Eklenti 661816 Eklenti 661817 Eklenti 661818 Eklenti 661819 Eklenti 661820 |
5 Eklenti(ler)
|
Hay maşallah, ellerine sağlık. Bol kazançların olsun, bereketini gör.
Eeee artık işler azalmıştır, kahveye uğra da bir çay ikram et bari. |
Bunlar ceviz fidanı sanırım. Bunlar anaç mı? Daha aşılama safhaları olacak mı?
|
1 Eklenti(ler)
Sayın beşiktaş sanırım bu konuda fazla bilgiye sahip değilsiniz. Anaç damızlık fidan sökülmez zaten, Çüğürden bahsediyorsanız çüğürde böyle olmaz, tohumu ekersin bu tohumdan çıkana cüğür deriz bu çüğür ağustos ayında göz aşı ya da martta kalem aşı yapılarak o yaz büyümesi gerçekleştirilir yani sezon sonunda sonbahara bu şekilde fidan olarak büyür ve sonbaharda sökülerek satışa ya da yerine dikilir, bu çok güzel gelişmiş aşılı bir fidandır.
Eklenti 661866 Aşı yeri gösterilmektedir |
Alıntı:
Henüz işler bitmedi ama çay değil canın ne istiyorsa söylerim ablacığım senin bu güzel tatlı dilin yok mu oğuz abiyi bile deliğinden çıkarır :D:D hop ne dedim ben şimdi yaa :D Görüşemiyoruz bir akşam gelin beee baskın yapın vallahhh başka türlü görüşemeyeceğiz |
Alıntı:
|
Alıntı:
nail bey bahçenizi okudum.tam bir ceviz mühendisi olmuşsunuz. bu sökmüş oldugunuz fidanlar 2016 ağustosunda aşı yaptığınız fidanlar mı? |
Evet. estafurullah sayın akman mühendis kim biz kim, bildiklerimizi yaşadığımız tecrübeleri paylaşmaya çalışıyoruz.
|
Alıntı:
İyi kışlar geçirmenizi dilerim, Nagihan'a selam Yağız'ı öp bizim için. ;) |
Ceviz soyma kurutma tesisi
1 Eklenti(ler)
|
Nail Abi cevizlerinizin son resimlerini yükleyebilirmisiniz? Bakteriyel yanıklık çok zarar verdi bizim cevizlere. Teşekkürler...
|
merhaba abi, bende gönen den yazıyorum, sayfaların hepsini okuyamadım ama,çok faydalı bilgileri aktarmışsın özellikle bahçendeki yer kirazını ve süs patlıcanı ilk defa duydum. yer kirazından tohum edinmek isterim..Hayırlı günler dilerim..
|
ceviz dikim budaması
Fidan dikimlerinde çok hatalar yapılıyor ve fidan kayıpları yaşanıyor, bu hataların yaşanmaması için dikimden sonra mutlaka 3-4 göz üzerinden kesim yapılması doğru olandır, videoyu paylaşınız ki, bilmeyenler öğrensin hata yapmasın. |
Alıntı:
|
Sayın Lilium bahçenizin ve sizinde maşallahı var
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025