![]() |
İnşallah Rabbim bol ceviz verir bizlere de bu makineleri kullanmak nasip olur...
|
1 Eklenti(ler)
Makinanın taşıma bantını da yaptım hemen hemen tamamladık gibi yarın boyasını atacağım, montaşı yapılıp kaliprasyon ipleri çekilip bitecek.
Eklenti 587098 |
3 Eklenti(ler)
Kalibrasyon makinası fotoğraflarına devam,
Bugün bitirmeye çalıştım fakat bitiremedim, yarına kaldı, Eklenti 587657 Eklenti 587658 Eklenti 587659 |
Hadi kolay gelsin bakalım.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Nihayet bitirebildik, Yerine yakışsın artık.
Eklenti 587756 Eklenti 587757 Eklenti 587758 Eklenti 587759 Eklenti 587760 |
Eline sağlık ustam çok beğendim. Sıradadaki bozuk ceviz ayıklama makinesi olmalı.
|
Alıntı:
Evet Oda kafamın bir köşesini kurcalayıp duruyor zaman bulabilirsem bir el atacağım. |
Ceviz kalibrasyon makinası
|
Emeğinize sağlık makina tıkır tıkır çalışıyor.
|
Abi, cevizle bir bağlantısı olsa uzay mekiği yapacaksın neredeyse :)
|
Belli mi olur, uzaya ceviz ihracatına başlarsak oda gerekli olabilir, bak sonra benim cevizleri de götür dersen götürmem haaa :)
|
Eline sağlık, seyretmesi bile güzel.
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Bir taraftan kar yağarken ekim devam ediyor, yağmurlar başlamadan bitirdik çok şükür.
Eklenti 591298 Eklenti 591299 |
Abi heralde 3 gundur okuyorum 50 sayfayi en cok mutevazi tavriniz ve hic sikilmadan resimler ile konulari en ince ayrintisina kadar anlatmaniz, yardimci olmaya calismaniz takdire sayan elinize yureginize saglik, diger yazilarda ya bu is bole yapilir benden baskasi bilmez deniliyor ya da ben bole yaptim ya tutarsa seklinde yazi cok ben cok tsk ederim cok yararlanilacak bir sayfa olusturmussunuz.
|
ceviz soyma makinası
2 Eklenti(ler)
Kapasite miktarı 250 kg, Ses yalıtımı kullanılarak çalışma esnasındaki ses minimum seviyeye düşürülmüştür
Eklenti 595642 Eklenti 595643 |
Tebrikler. Takip etmek çok keifli
|
Kısmet olursa yarın sabah arkadaşımız tiryaki'nin bahçesinde cevizlerin budamasını yapacağız.
|
5 Eklenti(ler)
Bugünde arkadaşımız uzman70 şin bahçesinde katliam yaptık.
Eklenti 597241 Eklenti 597238 Eklenti 597239 Eklenti 597240 Eklenti 597237 |
2 Eklenti(ler)
|
Ceviz denince aklaaa, hemen onun adı gelir. Nail Nail Nail :) Ellerinden öperim abi, yine döktürmüşsün :)
|
Budadığınız chandler dallarından 3tanesini bana kargo ile gönderir misiniz
|
Sayın Lilium,
Bütün sayfanızı ceviz ile ilgili diğer sayfaları okuduktan sonra keyifle okudum.Sizi verdiğiniz önemli bilgilerden ve yaptığınız çalışmalardan dolayı kutlarım.Bende önümüzdeki kış bir miktar ceviz ve üzüm bağını Antalya Elmalı`da hayata geçireceğim.Çok fazla bilgiye sahip olmama rağmen düzgün bir şekilde başlayabilmek ve güvenilir bir yerden fidan alabilmek için bu senemi sadece araştırmaya ve toprak hazırlığı yapmaya ayırdım. Yakın olsaydık daha güzel olurdu ama uzaklığa rağmen umarım gelecekte de sizin bilgilerinizden yararlanabilirim.Kolay gelsin,iyi çalışmalar dilerim. |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
O nedenle hemen şunu söyleme gereği duyuyorum emek verdiğiniz para harcadığınız hele ki, büyük kapama bahçe kuranlar ya bu işi öğrensinler ya da iyi güvendikleri bilgisinden emin olan kişilere bahçelerini emanet etsinler, öyle budama hatası bahçeler gördüm ki içim açıdı içim sızladı inanın, kesmiş gitmiş vurmuş gitmiş. Eklenti 604781 Eklenti 604782 |
Bazı ceviz üreticilerinden çok telefon alıyorum abi cevizlerimi örümcekler sarmış ne yapayım. Bakınız ne yapmanız gerektiğini bugün çektiğim fotoğraf söylüyor. Kurt ceviz meyvasına zarar vermiş delmiş örümcekte onun işini bitirirken çektim bu fotoğrafı.
https://www.facebook.com/nail.cimen/...79?pnref=story |
Tarım türk tv ile ceviz üzerine küçük bir deneme çekimi yapmıştık yarın (cuma)saat 16.00 da yayınlanacak,cevize gönül veren ceviz dostları herkes izleyebilir. TARIM TÜRK TV Bilgilendirmek istedim
https://www.facebook.com/nail.cimen?fref=nf |
Reklam
Nail Abi orda reklamlarda sizi gördüm o satılan fidanlarla alakanız var mı?Çünkü genelde tv de çıkan ceviz reklamlarına güvenmiyorum sizi görünce acaba kendi fidanları mı diye düşündüm?
|
Alıntı:
|
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025