![]() |
1 Eklenti(ler)
|
Sayın:ykaya194. Bahçem sizin gibi dostlara herzaman açık, yine bekleriz.
|
17-7-2013
5 Eklenti(ler)
bahçem.
1-asterlerin ortasında araba lastiğinde arajman. 2-askıda küpe. 3-altı adet selluka tohumundan yaşata bildiğim tek sellukam. 4-kar beyazı oya çiçeği fidanım 5-adanadan gelen ağaç kavunu fidem. |
26-7-2013
5 Eklenti(ler)
devam.
1-adanadan hediye gelen şeker kamışı. 2-minyatür narlar, çiçek meyve bir arada. 3-borudaki çilekler devam lı meyvedeler. 4-ve-5-saksılardaki ipek ler ve ortadaki asterler. |
Maşallah nasıl da coşmuşlar.
Sellukaya ben hiç özen göstermiyorum. Bende çok kolay oluyorlar beni demek ki fazla sevmiş diyorum. ;) |
Sayın kasap.94 herzamanki gibi bahçenizin maşallahı var. Asterleriniz hep aynı yerlerinde mi duruyorlar. Sanki devamlı bölümlerde, bitkilerde mevsime göre yerlerinde değişim yapıyorsunuz gibi...
|
Sayın:h_dogan. Selluka daha öncede yetiştirmiştim bana kışa dayandığını bahçede birakabileceğim söylenmişti üç adet sellukamı o kış kaybettim onun için saksıda bırakıp kışın içeri almayı düşünüyorum.
Sayın: YeniGine. Bahçemin yetersiz oluşu nedeni ile asterlerin yerini değiştiremiyorum. her yıl ilkbaharda seyreltme yapıyorum, seyreltiklerimi de poşetlere ekip çiçekçilere veriyorum. |
28-7-2013
5 Eklenti(ler)
bahçe.
2-manolya tekrar çiçekleniyor. 3-kanarya gül yaz boyu devamlı çiçekli. 4-duranda mavi çiçekleri değişik kokusu ile bahçede ayrıcalık yaratıyor. 5-Sihirbaz gül, ayni kök üzerinde açtığı değişik renklerdeki çiçekleri ile gerçek bir sihirbaz olduğunu kanıtlıyor. |
bahçem
5 Eklenti(ler)
Balkon dan bahçenin görünüşü.
|
bahçe
5 Eklenti(ler)
29-7-2013:Bahçemde bugünün açan güzelleri.
|
Sellukayı ilk sene soğuklardan korumanız gerekiyor. Özellikle sıfırın altına çok düşüyorsa korunmalı. Benim sellukanın gövdesi bayağı kalınlaştı. Bir de yılda birkaç kez sıfırın altına düşüyor. Üst kısmı donsa da tekrar sürüyor baharda. Burda dikildiğinden beri en fazla -3'ü gördü.
|
Maşallah abicim kocaman bir maşallah bahçenize bayıldım tekrar heryeri ayrı güzel. Ve her karış toprağı nasılda değerlendirmişsiniz. Ellerine sağlık.
|
bahçem
5 Eklenti(ler)
13-8-2013
|
bahçem
5 Eklenti(ler)
13-8-2013 devamı.
|
Bahçeniz çok güzel...Bakmaya doyamadım..Ailenizle birlikte sıhhatli ve bol çicekli yaşayın..Gönen ve köyünüz zaten çok temiz havası olan güzel bir yer.Siz dahada güzellikler katmışsınız,emeklerinize sağlık...
|
Sayın:sonkez. Övgünüze teşekkür ederim. Gönene yolunuz düşerse bir çayımızı içmeye bekleriz.
|
bahçeniz çok güzel olmuş emeğinize sağlık
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
9-9-2013
5 Eklenti(ler)
Bahçem.
1-6-adet tohumdan yaşayan tek sellukam bol tomurcuklu. 2-Kırmızı beyaz çiçekli (mandavilla) 3-Üç adet kamkat fidanım dan biri. Hepside üzerleri hem çiçekli hem bol meyveli. 4-Sütleğen. |
bahçe
5 Eklenti(ler)
11-9-2013-
1- 5 yaşındaki kamkatım. 2- Pepinolarım. 3- bahçemde ki Bursa alara narı. 4-Siyah acı biberler. |
bahçe
5 Eklenti(ler)
Devamı.
1- Horoz ibiği. 2- Tohumdan yetiştirdiğim melisalar. 3- Beyaz girgine. 4- Asterlerim çiçekleniyor. 5- Fırça çalısı yeniden çiçeklendi. |
bahçe
5 Eklenti(ler)
Genel görünüş.
|
bahçe
2 Eklenti(ler)
Devamı.
|
Sevgili kasap.94,
Bandırma buluşmasında bana vermiş oldugunuz top sardunya hala elimde. Yani Bandırma daki evimde. Öyle arsız çıktı ki, herkese dağıttım diyebilirim. :) Ben Aliağa yeni taşındım. Orada dip dibe yaşarken sizi ve sevgili eşinizi ziyaret edip kendimi şu güzel bahçeden nasıl mahrum etmişim diyerek şimdi hayıflanıyorum. Bahçenizde, sağlıklı, mutlu, bol çiçekli ve meyveli uzun bir ömür diliyorum. |
Sayın, zelish : Bandırmada hiçmi dostunuz arkadaşınız olmadı, onları dolaşmak içindemi gelmiyeceksiniz. geldiğinizde bekleriz.
|
Dost ne kelime,
Ailem tüm akrabalarım orda, hatta bizimkiler bile Manyas ın Şevketiye köyünden. Gelirde vakit bulursak, inşallah bir çaya geliriz. :) |
aster denizi
2 Eklenti(ler)
21-9-2013
|
Sayın kasap.94 harika mı harika asterleriniz çok güzel olmuşlar. Maşallah!..
|
bahçe
5 Eklenti(ler)
21-9-2013
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025