![]() |
bahçe
2 Eklenti(ler)
21-9-2013
Selluka çiçekleri. |
asterler
1 Eklenti(ler)
28-9-2013
|
bahçe
5 Eklenti(ler)
01-10-2013-
1-2- Selluka çiçekte. 3--- Kuzu kulağı(ekşi güne). 4--- Minyatür narlar meyvede. 5--- Bodur limon. |
Heyy maşallah bahçeniz muhteşem görünüyor ellerinize sağlık:)
|
Kasap abi o asterler maşallah tarla gibi görünüyor. Herhalde kimse bu kadar fazla açtıramazdı ellerine sağlık.
|
Merhabalar
Kışın sellukayı içeri alıyor musunuz? Bahçeniz çok güzel. Kutlarım sizi. |
Aster tarlasına bayıldım sayın kasap.94.
Çok güzel görünüyorlar. İyi ki tek renk dikmişsiniz. |
Sayın,Benol Hazaroğlu: teşekkür ederim beğeninize. Göndermiş olduğunuz yabani hurma çekirdekleri kocaman fidan oldular.
-------------------------------------------------------- Sayın:birtanecik:Selluka saksıda ilk senesi,bu sene kışı içerde geçirecek ilk baharda dışarı ekmeyi düşünüyorum. Geçen kış dışarda bıratığım için üç adet sellukayı kaybettim. |
bahçem
3 Eklenti(ler)
1-Yerelması çiçekleri.
2-Melek borazanı. 3-Hanımelinin yaza veda çiçekleri. |
Hangisine maşallah diyeceğimi şaşırdım.....Emeklerinize sağlık....Seyretmesi bile çok güzel....
|
Böyle doğal ve sıcak bahceleri seviyorum ben. Asterlerinize bayıldım, beğen butonu yetersiz kaldı, tebrik etmek istedim Sn kasap94.
Sağlık ve huzur içinde birlikte olun bu renkli bahçede. |
Sayın, cemo teşekkür ederim.
|
sonbahar
5 Eklenti(ler)
14-10-2013.
Bahçede temizlik |
sonbahar
5 Eklenti(ler)
14-10-2013
1-Çeri domatez. 2-Narlar. 3-Süs biberi. 4-Melek borazanım. 5-Ve fideleri. Biri sayın sındırgılının. |
yaza veda
4 Eklenti(ler)
14-10-2013
son çiçekler. |
sonbahar
4 Eklenti(ler)
28-10-2013
|
şakayık pençeleri
1 Eklenti(ler)
Haziranda söktüğüm 150 adet şakayık pençeleri. Yerleri hazırlandı bugün ekilecek.
|
Limonlar sararmaya başlamış....Sonbaharında güzelliği bir başka...
|
Sevgili Hemserim,
Bursa toplantisina bekliyoruz.. |
şakayık pençelerinin toprağa kavuşma zamanı
5 Eklenti(ler)
28-10-2013-
|
Çok hoş bir çicek,umarım bol çiceklerini görürsünüz...
|
bahçe
5 Eklenti(ler)
27-11-2013 -Bahçemde bugün
|
bahçe
5 Eklenti(ler)
Dünün devamı.
1-Piria dan aldığım katlı beyaz mis kokulu nergisler tomurcuklandı. 2-Roka ve tere lerim. 3-yeni ekitiğim maydanozlar. 4-Sardunyalar. 5-Sihirbaz gül. |
çilek lik
4 Eklenti(ler)
250 lik boru ile çilek ekmek için yapmaya başladığım tezgah. yanlarada su oluklarından marul ekmek için iki sıra eklemeyi düşünüyorum.
|
Sayın kasap.94; sanırım asterleri toprak yüzeyinde kesiyorsunuz, peki o alana sonra ne ekiyor, dikiyorsunuz? Benim üçgen tarlamda yayıldılar iyice karmakarışık oldu. :( O bölgede soğanlılarım da var hiçbirşey yapamıyorum.
|
Sayın:YeniGine:toprak yüzeyinden kestiğim asterlerin yerine başka birşey ekmiyorum(eksemde olmuyor) soğuklar başladığında üzerlerine çiflik gübresi yayıp bırakıyorum.
|
bahçe
5 Eklenti(ler)
30-11-2013
1-2-Saksıda pepinolarım. 3-4-Üç saksı kukuat. Bu sene bul meyveliler. 5---Saksıda bodur limon. |
Sayın kasap.94; 892 nolu mesajınızdaki siyah saksılarda hangi çiçekleriniz dikili?
|
Bahçeniz çok güzel elinize sağlık.
|
Alıntı:
|
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025