![]() |
1 Eklenti(ler)
Sayın:0lcim, beyaz kokulu nergizleri iki yıl önce (pira) dan 10 adet almıştım şu an 50 adet oldular kokuları da çok harika. İnşallah sizin kilerde açar da bol kokularını bahçenizde duyarsınız.
|
Maşallah bahçeniz şenlenmeye başladı...
|
Sayın kasap.94;
Bugün elime geçen kış sümbülü için çok teşekkürler. :) Ben istediğimi çoktan unutmuştum. Tam bir sürpriz oldu. Sayenizde günüm aydınlandı. :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Maşaallah nergislere çok iyi bakıyorsunuz..Çiçekler iri iri.. Ben bu yıl 750 adet kadar ''erlicheer'' türü nergis satışa çıkardım.. Daha şimdiden hemen hepsi rezerve edilmiş durumda.. Daha çooook isteyen olacaktır kasım ayına kadar.. Eğer bana bu kadar nergis soğanı çok fazla derseniz, ben sizden satınalırım onları..veya nergis soğanı isteyenlerden size birkaç kişiyi yönlendiririm.. Kaç adet verebilirseniz tabi.. Selamlar.. |
Merhaba Ali Rıza bey ,kargomu aldım.teşekkürümüzü geç edebildim.Kusura bakmayın.Mevsim değişimi nedeniyle alerji ile uğraşıyordum.Foruma bir süredir giremedim zaten.Her mevsim dönümünde,bahar başlangıcında ve nisan ayında tozlaşma dönemleri benim için kötü zamanlar.Nefes alma sorunu yaşıyorum alerji nedeniyle. Kargom oldukça güzel paketlenmişti.Emeğinize sağlık.
|
Alıntı:
Sayın,pria, nergiz soğanlarını şu anda satma taraftarı değilim. Gelecek seneye satmaya niyet edersem size bilgi veririm. İlginize teşekkür ederim. Amerillis soğanı isterseniz elimde iki renkten de bol miktarda var. |
geç miş olsun
Alıntı:
|
Ali Rıza bey,
Senden aldığım amaryllis soğanını saksısından çıkarmadan ve hiç su vermeden kapalı soğuk bir ortamda beklettim. Bu günlerde ortasından yeşil bir yaprağın ucu göründü. Artık bahçeye çıkarıp su versem canlanıp çiçek verme aşamasına geçer mi? Her şey gönlünce olsun. |
Cevap
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Çilek tezgahı tekrar boyanıp yerine yerleştirildi, on gün önce çilek ve marullar ekildi. Bugünkü görünüşü.
|
Alıntı:
Sokağa, Halil İbrahim sofrası kurmuşsun. Yoldan geçenler marul ve çilek koparıp evine gidecek. Eline sağlık. |
Yusuf bey, sokakta değil mutlular total akaryakıt istasyonunda. babaları mehmet bey yakın dostum, düzeneği ona hediye olarak verdim.
|
Böyle hediyeye can kurban :)
|
Alıntı:
50 tl akaryakıt alana, 1 adet taze organik marul veya 1 kg çilek hediye |
Sayın kasap.94 nergisim açtı : proffesseur enstein çapı 9 cm , bu kadar iri açacağını tahmin etmemiştim . Henüz resmini eklemedim , önce biraz seyretmek istedim !
|
Alıntı:
|
Bu gün 3. gün , ancak kokusuzmuş :(
|
4 Eklenti(ler)
Bugün su oluklarından balkon askısı yaptım. dört metre su oluğunu ikiye kesip, silme demirden balkon demirlerine takmak için askı hazırlayıp su oluklarını yerleştirip toprak doldurup marul ekmeyi düşünüyorum. yarın balıkesirdeki büyük kızımın balkonuna yerleştireceğim.
|
Alıntı:
Bu düzeneğin ( 941 nolu mesajdaki ) seri üretimine geçiniz derim, zira akaryakıt istasyonlarına pazarlayabilirsiniz. |
Alıntı:
|
Bu gidişle su oluklarına zam gelebilir benden söylemesi:)
|
4 Eklenti(ler)
Bugün balkon askısı balıkesirde yerine yerleştirilip marul ve çilek fideleri ekildi.
|
Vallahi çok güzel oldular Sayın kasap.94. Elinize sağlık. Tertemiz marul ve çilekler yenecek şimdi.
|
Benol hanım: Teşekkür ederim. Göndermiş olduğunuz yabani hurma çekirdekleri boyum ca fidan oldular baktık ça sizi anıyoruz.
|
Sayın Kasap94, balkon fotoğraflarınızı görür görmez, tanıdım bu sokağı. ;) Kirada oturduğum ev bu sokağın tepedeki başındaydı.
İtiraf ediyorum, işe gidip gelirken bahçe duvarındaki saksılarınızda hangi bitkiler var diye durup bakmışlığım vardır. ;) Tabi 4-5 yıl öncesindeydi anlattıklarım. |
Sayın,sakdag. Kızım iki senedir burada kiracı. maliyeye yakın olduğu için bu daireyi tercih etti.
|
İnşallah meyvelerini de yemek nasip olur. Buradan başka isteğiniz varsa lütfen yazın.
|
4 Eklenti(ler)
Selam: Dostlar, bugün amerillis leri seyreltip diplerini kabarttım, çıkardığım 44 soğanı saksılara ektim, hepsi pembe çizgili.
kulandığım toprak, yarısı mil yarısı yıllanmış çiflik gübresi, poşetler aster ekimi için dolduruldu. |
5 Eklenti(ler)
Onbeş gün önce ektiğim, sarımsak, soğam ve marul fideleri.
2-İzmir karanfili fideleri. 3-Kavuni, karpuz, salatalık ekildi. 4-Çeşitli biber, domates çeşitleri. 5-Nazilli çukurcadan getirdiğim siyah nar tohumları, |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025