![]() |
bugün açanlar
5 Eklenti(ler)
26-04-2016-
1-2- şakayıklarım yeni açtılar. 3-4- gül ve papatyalar. 5- Doğadan tohumlarını toplayıp ektiğim kuzu kulağı (salatalara eklediğimde ekşi tadı harika oluyor. |
Çiçekleriniz gerçekten muhteşem, ellerinize sağlık, kolay gelsin...
|
Alıntı:
|
28-4-2016
5 Eklenti(ler)
28-4-2016-
bahçede bulunan güzeller. |
bahçe
5 Eklenti(ler)
5-5-2016- bahçede yaz değişimi.
|
Sayın kasap bahçeniz çok güzel o kadar zevkle ekilmiş bu güzelliğe hayran kaldım ellerinize emeğinize sağlık Saygılarımla .
|
bahçe
5 Eklenti(ler)
Değişik açılardan, bahçeden görünümler.
|
bahçe
5 Eklenti(ler)
7-5-2016
1- On saksı küpeli den ilk açan. 2- Mis kokulu hanım eli. 3-Şakayıklar. 4- Bahçe. 5- Asterlerin içinde açan gelincikler. |
bahçem
5 Eklenti(ler)
13-05-201
1-- Bahçeden genel görünüm. 2--Adanadan hediye gelen ağaç kavun ları bol çiçeklendiler, baklım meyve durum ları ne olur. 3--Kırmızı çin çanı, yaşamakla ölüm arasında gidip geliyor.çiçek açmaktan da vaz geçmiyor. 4--Rahmetli kumyakanın hediyesi (ALLAH RAHMET EYLESİN NUR İÇİNDE YATSIN) tatlı limon okadar çok çiçek açtı ki yarısı meyve tutsa senelik limonumuz çıkar. 5--Sebze bahçem. |
Bahçeniz şimdiden böyle,yazı düşünemiyorum.Gerçi geçmiş yıllardaki bahçenizin güzelliğini biliyorum.Bu yıl da ayrı bir güzel.Müthiş bir düzen,kolay gelsin.
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim Kasap.94.Eşim şimdilik eve ağırlık veriyor.Zamanla teraslamaya da geçeceğiz.Küçük bir havuz istiyor.
Sizin bahçe maşallah,oturmuş bir bahçe,her şey yerli yerinde.Allah sağlık versin,hepsi olur inşallah. |
Sayın kasap.94 bahçeniz yine cennet bahçesi olmuş.. Ürününüz, çiçeğiniz bol, bereketli olsun..
Gelincikler tohumdan mı acaba? |
hayranlıkla baktım fotoğraflara adeta cennet'e çevirmişsiniz bahçeyi.
elinize,emeğinize sağlık. |
Alıntı:
|
bahçem
5 Eklenti(ler)
16-05-2016-
|
Alıntı:
Ben de öyle olmasını umarak sormuştum.. Sizin bahçeyi sevmemesi mümkün değil zaten.. :) Demek ki sizin gibi yapmalıyım.. ;) |
*** sardunyalardan satıyomusunuz acaba
|
sayın kasap.94 bahcenız süper tam hayalımdekı gıbı..satış yapıyomusunuz. satmıyosanız hedıyede kabul ederim :==))))))
|
Alıntı:
|
Fotoğraflara baktıkça içim açılıyor. Rengarenk, cıvıl cıvıl olmuş bahçeniz. Hele gelincikler ne güzeller. Bol bol fotograf paylaşmaya devam edin. :)
|
cevabınıza teşekkür ederım.ben balkonda baktığım ıcın sadece sardunya dusunmustum kalıcı olduğu ıcın cok sevıyorum cunku .tesekkur ederım yınede..bol cıceklı günler dılıyorum :)
|
Sayın kasap.94 bahçeden karakter tahlili gibi bir tahminde bulunmak istesem heralde nizamı seven yapınızın olduğunu söyleyebilirim. Çok düzenli ve göze hoş gelen planlamaya sahip bahçeniz. Takdir ve saygıyla güzel fotoğraflarınıza bakmaktan keyif aldım. ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
teşekkür ederım ama o kadar rıske gırmeyın ben elınızde varsa dıye dedım..teşekkürler tekrardan:)
|
Alıntı:
|
sardunya
3 Eklenti(ler)
Oniki sardunyadan çiçeklenen üç renk.
|
bahçe
5 Eklenti(ler)
Buyurun bahçeye
|
Sayın:efeege: küpeler hakkında bilgim maalesef yok üç sezondur satın alıp yetiştirmeye çabalıyorum yaşatmak mucize oluyor. yakın bir komşumun evinin kuzeyinde kapının girişinde dört senedir devasa bir küpelisi var yaz boyu devamlı çiçekli gördük çe imreniyorum beyaz mor pembe renkli.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025