![]() |
Sayın: sındırgılı, lilium, yusuf bey, güler hanım, osman bey, safako. Hepinize teşekkür ederim, bahçem sizlere herzaman açık ziyaretinizden mutlu olurum. Fideler, marullar, siz dostlar için.
|
bahçe
5 Eklenti(ler)
Bugün fotoğrafladıklarım.
|
bahçe
5 Eklenti(ler)
devamı
|
Bahceniz çok güzel olmuş keyifli güzel günler geçirin
|
bahçe
5 Eklenti(ler)
1- Böğürtlen. O kadar bolçiçek varki.
2-Kımızı frenk üzümü. 3-Sihirbaz gülün aşılandığı yabani gülün filizlerinden saksıya ekmiştim, fırça çalısına sarıldı beyaz minik çiçekleri ayrı bir güzelliği var. 4- ve-5-Saksıda bodur limon ve açan çiçekleri. |
limon çiçeğinizin renkleri harika veee tabi kii gülleriniz muhteşem
|
bahçe
4 Eklenti(ler)
Birkaç resim daha.
|
eskiler gitti
1 Eklenti(ler)
Zamanı geçen nergislerin yaprakları dipten kesildi, şakayıkların pençeleri toraktan çıkarılıp kuruması için gölgede bekletiliyor,kuruduklarında topraklarından temizlenip karanlık bir ortamda son baharda ekilmek için bekletilecekler.
Yerleri derin bir şekilde çapalandı üzerlerine gübre serilip tesfiye edilip yeni fideler ekilecek. |
Çok güzel bir bahçe. Çilekler müthiş görünüyor. Değişik teknikleriniz var. Sağlıklı, huzurlu günler diliyorum...
|
Sayın tarla kuşu: Emekli ve aylak olunca insan meraklı olduğu hobilerini gerçekleştirme çabasına girişiyor, bahçe ve çiçekler ile vakit geçir mekten zevk te alıyorum, mutluyum böyle bir hobim olduğu için.
|
Yeni düzenleme
1 Eklenti(ler)
Bugün çapalanan bölümün iri topaçları kırılıp tesfiyesi yapıldı.
|
Yeni düzenleme
2 Eklenti(ler)
Elenmiş çiflik gübresi serilip bol miktarda ıslatıldı.
|
bahçeden
5 Eklenti(ler)
17-5-2014
|
bahçe
5 Eklenti(ler)
Hazırlanan bölüm beklerken.
Görüntülere devam. |
yeni düzenleme
5 Eklenti(ler)
Çıkan yabancı otlar yeniden çapalandı tesfiyesi yapılıp yeni çiçek fidanları dört sıra ekildi.
|
bahar bitti yaz geldi
5 Eklenti(ler)
Fırça çalısı muhteşem.
3-Kırmızı beyaz manda villa. 4- Ceylan fideleri. Boylarına bakmadan çiçekleniyorlar. 5- Çiçikleri dökül meyip üzerinde kuruyor güvez gül. |
yaz geldi
5 Eklenti(ler)
1-2- Alaca amerillis lerim açtılar.
3-4- Sarı lotusun ilk çiçeği. 5- Yabani beyaz nilüfer beton blezik içersinde iki adet te kurbağa ile birlikte mutlular. |
annesi terk etmiş.
1 Eklenti(ler)
Bu sabah bahçe kapısına habersiz bırakılan (öksüz) hediye
|
Sayın kasap.94 bahceniz ve özellikle amerillis leriniz çok güzel. Gönen de ne güzel bahçeler varmış ta haberim yokmuş:(İzniniz olursa Gönen e geldiğimizde bahcenizi görmek isterim.
|
Sayın :vildan25 bahçemiz bütün dostlara daima açık
Gönene geldiğinizde mutlaka bekleriz. |
Çok teşekkür ederim sayın kasap.94 bahçeniz Gönen in içinde mi yoksa köylerinde mi?Ben geldiğimde amarillis leriniz muhtemelen geçmiş olur:(
|
ilk sayfaya bakarsanız adresi görebilirsiniz.
|
:) ilk sayfayı atlamisim:(
|
sayın kasap 94 bahçeniz çok güzel...amerillis lerinizden satıyorsanız almak isterim
|
Alıntı:
Yanlışmı biliyorum. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Aster fideleri
2 Eklenti(ler)
Aster lerin torbalara ekilmiş fideleri.
|
Cok emek harcanan bir bahçe oldugu hemen anlasiliyor. Tum çiçekler cok guzel. Hele fırça çalısının formu ve çiçekleri cok guzel.
|
Sayın kasap.94,
Çilekleriniz çok güzel görünüyorlar. Çalışmalarınızın hepsi birbirinden değerli. Sizlere kolaylıklar diliyorum. Gelecek paylaşımlarınızı merakla bekliyorum. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025