![]() |
Alıntı:
|
bahçem
3 Eklenti(ler)
790 nolu resmlerde ve 797 nolu sakız sardunyalar duvarda saksılarda sayın: maki01
|
bahçem
5 Eklenti(ler)
14-5-2013
|
bahçem
3 Eklenti(ler)
14-5-2013-
1-çilek ekili borular. 2-viyollere ekili aslan azı fideleri. 3-pembe hüsnü yusuf , bu sene tohum olarak ekildi. |
bahçem
2 Eklenti(ler)
1-Su sümbülleri.
2-Saksıdaki fil bahri. |
bahçem
5 Eklenti(ler)
19-5-2013-
1-2-Aynı kökte sarı ve alaca gül. 3- Zamanı dolan düğün çiçekleri söküldü, yerlerine ipik fideleri ekildi. Elli saksı. 4- Kar beyazı gülüm. 5- Yedi yavrusu ile yem yiyen tavşanım. |
bahçe
5 Eklenti(ler)
22-5-2013-
1- Sakız sardunyalar çiçekleniyor. 2- Giriş kapısında ki sarmaşık gül yeni açmaya başladı. 3- Balkondan bahçe ye bakış. 4-5- Mis kokulu lilyum lar açtılar. Birde ömürleri kısa olmasa. |
1 Eklenti(ler)
Çilliden hayır yok :D
Bunlardan hayır gelir mi açaba :dilli: Eklenti 408479 Ne yamyamım hemen göz koydum :D |
Koruma
1 Eklenti(ler)
Sayın lilyum: kendileri hakkında art niyet besliyenlere özel badigart ları var. Aman dikkatli ol.
|
bahçem
5 Eklenti(ler)
23-5-2013
1-ninemden kalan mis kokulu yerli gül. 2-Marullarım. Tohumunu zengarden den, iceberk cinsi diye aldım. Maalesef ayrı tür çıktı. 3- Sardunyalarım. 4- Liyumlar. 5- Bahçe. |
bahçem
5 Eklenti(ler)
26-5-2013-
1- bahçe. 2- Kapıdaki sarmaşık gülüm. 3- Alaca amerilsler de açıyorlar. 4- kırmızılar. 5- Feijo bu yıl bol çiçeklendi. |
Sn. Kasap.94,
1. ve 4. fotoğraf beni bitirdi nazar değmesin. Bol ve sağlıklı çiçekler... |
bahçem
5 Eklenti(ler)
29-5-2013-
|
Sayın kasap.94 hiç yorum yapmayayım, sadece maşallah diyeyim. Az biraz da yorum yapmadan edemeyeceğim 'Nedir bu güzellikler böyle.' Harika!..
|
bahçem
5 Eklenti(ler)
4-6-2013-bahçemde bugün
|
bahçem
5 Eklenti(ler)
4-6-2013- Devamı.
|
bahçem
5 Eklenti(ler)
Bu gün bahçemde çiçek açması yavaşlamış bölümleri temizleyip yeni fideler ekiyorum.
1-Temizlenip çapalanan bölüm. 2-3-Karıklar açılıp sulandı. 4- Ekilecek olan aslan ağzı, ve ipek fideleri. 5- İki sıra değişik renklerde ipek fidesi orta sıra aslan ağzı fideleri ekildi. |
Alıntı:
|
bahçem
2 Eklenti(ler)
devamı
|
bahçem
5 Eklenti(ler)
6-6-2013-Bu günün güzellikleri.
|
bahçem
5 Eklenti(ler)
9-6-2013-
1-Katlı kırmızı amerils. Güler hanımın hediyesi. 2-Latin. 3-4-Duvardaki sakız sardunyalar. 5- Gilaburu bol çiçek açıyor. |
bahçem
5 Eklenti(ler)
9-6-2013-1- Bugün çiçekleri kuruyan lilyum soğanlarını ve hercai menekşelerini söktüm.
2-3- Yirmi santim derinlikte açtığım çukurlara on santim yanmış hayvan gübresi doldurup sökmüş olduğum lilyum soğanlarını ekipüzerlerini toprak ile kapattım. 4-5- Sökülen menekşelerin yerine duvar boyuna aslan ağzı fideleri, ota sıraya pembe rozet fideleri. kıyıya gelen bölümede ipek fideleri ekildi. Son iki fotoğraf hava karardığı için net çıkmadı, anca bitirebildim. |
bahçem
5 Eklenti(ler)
1- Sadunya ile mavi çan çiçeğinin kardeşliği.
2- kuruyan şakayıklar söküldü. Pençeler yıl başına kadar ışıksız bir ortamda bekliyecekler. 3- Bunlar da tohumları. 4-5- Nar fidanım okadar bol çiçek verdiki. Çiçekler kadar da üzerinde tomurcuk var. |
Sayın kasap.94 her zamanki gibi maşallah bahçe süper. Anlayamadığım lilium soğanları neredeydi de tekrar ektiniz Sayın kasap.94.
|
Sayın: YeniGine Ayni yerde ekili idi. Üç senedir sökül medikleri için çok sıkışmışlardı. Sökerek hem seyrelt miş hem soğanlarıda daha derine almış oldum.
Çiçeksiz olduğu için dikkatiniz den kaçmış , birinci resim de duvardaki saksıların altında görünüyorlar. |
:) Evet Sayın kasap.94 tamam siz söyleyince baktım ve gördüm. Haklısınız.
|
bahçem
5 Eklenti(ler)
15-6-2013
1- Nergiz lerim sarı açtılar. 2- Pembe açan gala. 3- Pembe beyaz sakız sardunya. 4- Askıda çeşitli renklerdeki sakız sardunya ve sarkan küpeler. 5- Yeni: karışık olarak ekilen, aslan azı, rozet, horozibiği, mavi yıldız, şebboy, bamya fideleri. |
19-7-2013
5 Eklenti(ler)
Bahçede bugün.
|
19-7-2013
4 Eklenti(ler)
1- Pepinolar meyvede.
2-Su sümbüllerim. 3-Sarı melek borazanım. 4-Çileklerim yaz başından beri hiç çileksiz kalmadılar. |
3 Eklenti(ler)
Sayın Kasap94,
Bahçenizi ziyaretimde beni ağırlayıp gösterdiğiniz ilgiden dolayı tekrar çok teşekkür ederim. Sizi tanımaktan memnun oldum, maşallah bahçenizde yok yok her çeşit bitkileri özenle yetiştirip bakmıssınız ellerinize sağlık. meyve sebze bahçeniz [ATTACH][ATTACH] Eklenti 429634 hediyeleriniz için teşekkür ederim [/ATTACH][/ATTACH] |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025