![]() |
Maşallah çok güzel bir bahçe hem düzenlemesi hemde çiçekler göz alıcı benim bahçede böyle olsaydı ne güzel olurdu.
|
İstersen niye olmasın. Eski yıllarda benimde yoktu.
|
Bahçem
3 Eklenti(ler)
Güller yeni yeni açıyorlar.
|
Bizim buralarda çiçek çeşidi az benim aradığım kokulu çiçek türleri inşallah birgün bulur düzenlerim.
Bu arada güller çok güzel en alttaki çok büyük benim bahçedekiler bu kadar büyük açmıyor. |
1 Eklenti(ler)
Sn Kasap.94 İzin verirseniz bu güzelliği sizin sayfanızda paylaşmak istedim . Bu fotoğrafı görünce sizin bahçeniz geldi aklıma . Yakın zamanda sizin de duvarlarınız böyle renklenecek , bizde o güzellikleri seyredicez sizin sayenizde :) .
Eklenti 550914 |
Teşekkür
1 Eklenti(ler)
Sayın aleydi: Paylaşımınız için teşekkür ederim, hakikaten özenilecek bir görünüm, fakat bu şekil bir düzenleme yapa bilmek için önce genç olmak bir yadım cı olması gerekir. Bizim ne gücümüz ne maddi durumumuz uygun değil. Bir emeklinin imkanları ile ancak bu kadar olabiliyor.
|
Alıntı:
|
Ağaç kavunu
2 Eklenti(ler)
Sayın:manifesto nun adanadan hediye olarak göndermiş olduğu ağaç kavunu fideleri çiçek tomurcuklarını gösterdiler.
|
emeğinize sağlık gerçekten çok güzeller
|
Selam
1 Eklenti(ler)
Sayın kasap ben sizi kırmak için eklemedim o resmi . Sizin çalışmalarınıza çok benzediği için ekledim . Siz yaşınıza göre bizden çok daha çalışkansınız . Kusura bakmayın ,isterseniz kaldırabilirsiniz . saygılar
--------------------------------------------------------------------------------------- Asla kırılmadım kızım, bilakis memnun oldum böyle bir güzelliği bizimle paylaştığın için. Ben o anda hissettiğim duygularımı yazmıştım, asla başka bir düşüncem yoktu. Kusura bakmayın. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sn kasap.94,elinize emeğinize sağlık,iyi bakmışsınız fidanınıza.Bu dönemde meyve tutmasını isterseniz fazla sulamadan kaçınıp meyveler ceviz iriliğine geldiğinde 2-3 meyve bırakıp diğerlerini koparabilirsiniz.Bu haliyle 2-3 meyveyi rahatlıkla büyütebilir.Şimdiden afiyet olsun. |
bahçe de bugün
2 Eklenti(ler)
Kokulu pembe gül, yaz boyu devamlı çiçek açıyor.
|
sarı renkli sarmaşık
Alıntı:
|
kasap94 abicim bu gülden çelik yollaya bilirmisin zamanı gelince :) en sevdiğim gül türüdür bu :D
|
cevap
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çilek
2 Eklenti(ler)
Çilekler hızlı geliştiler. Bir kısmını yaşlı kökleri söküp genç fidanlarla değiştirdim.
|
sayın kasap.94 çilekleri diktiğiniz bu boruyu bu hale nasıl getirdiniz ? Bu borunun üst kısmı açık mıydı yani çilekleri diktiğiniz boşluk ! çileklerinizde özellikle bir şey yapıyormusunuz gübre vs.... ?
|
Alıntı:
|
Bahçe
3 Eklenti(ler)
Koyu kırmızı gül.
Kalonche. ismini bilmediğim pembe çiçek= İsmini bilen yazarsa memnun olurum. |
Alıntı:
|
cevap
Bir miktar yıllanmış büyük baş hayvan ve tavuk gübresi, bir miktar mil, çürümüş bahçe ve mutfak artıkları, odun külü, mangal kömür tozu, pancar melası, kireç, karıştırılıp bahçenin bir köşesinde bir sene zaman zaman karıştırıp beklettiğim gübre. Bir römork tan fazla oluyor. Bahçenin tamamında saksılarda çilek ve sebzelerde de kullanmaktayım.
|
Sayın kasap.94 pembe çiçeğiniz bence anemon :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bahçe de bugün
3 Eklenti(ler)
Bahçem de bu gün açanlar.
|
Bahçe
4 Eklenti(ler)
Dün açanların devamı.
|
bahçe de bugün
5 Eklenti(ler)
20-06-2015
|
Her zaman ki gibi şahane. Yıldızlar, gala muhteşem görünüyorlar emeğinize sağlık. Bende geçen yıl yıldız çiçeği ekmiştim. Yumruları sökmüştüm. Saklamayı beceremedim galiba kuruyup kalmışlar. Bu yıl yine ektim. Tek bir kökten mi, bu şekilde büyüdü onu merak ettim. Çiçekleri solduğunda nasıl saklıyorsunuz.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025