![]() |
Sayın aleydi: Yıldız ve gala yumrul arını sökmeden toprakta bırakıyorum, bahçe toprağım süzek olduğundan kışın zarar görmüyorlar.
|
Bahçe
5 Eklenti(ler)
Askıda-kiler.
|
Bahçe
4 Eklenti(ler)
devamı.
|
Bahçe
5 Eklenti(ler)
Devamı.
|
bahçe de bugün
3 Eklenti(ler)
Bugün ekilenler. Daire şeklinde ipek çiçekleri ortalarına üç adet çeşitli renklerde bodur aslan ağzı on ocak ekildi.
|
Sn Kasap.94 o kadar çok çiçek ekiyorsunuz. Hep düzenli bahçeniz. Soğanlılar var, onlarca çeşit çiçek var. Ben çiçekleri üst üste ekmeden, karıştırmadan. Nasıl bu kadar çok çiçeği, düzenli bir halde ektiğinizi merak ettim .
Nasıl bir yöntem izliyorsunuz. Şema mı yapıyorsunuz. Bazı çiçeklerin zamanı geçiyor soluyor. Hemen yenilerini ekiyorsunuz, bazıları kendiliğinden çıkıyor. Bahçeniz hep çiçekli. Bunun sırrını merak ettim:). |
Sayın aleydi: Yıllardır bahçe ile kendim ilgilendiğimden neyi nereye ektiğimi, nerede ne-şekil soğan ekili, ne zaman çıkması gerekiyor, kafam da kayıtlı olduğun dan, ekeceğim fideleri de ona göre yetiştiriyorum. Onun için zor olmuyor. İlginiz için teşekkür ederim.
|
Bahçeden
5 Eklenti(ler)
Bugün fotğrafladıklarım
|
çilek ekimi
1 Eklenti(ler)
Bu sene çilek borularına yeni iki boy daha ilave ekledim, fideler son baharda ekilecekler.
|
bahçede temizlik
3 Eklenti(ler)
Yürüyüş yolu üç gün önce böyle idi, temizlendiğinde ikinci resimdeki gibi oldu.
|
:) Ellerinize sağlık sayın kasap.94, yürüyüş yolunu fotoğraflara 2. baktığımda görebildim. Çok emek verdiğiniz belli oluyor.
|
Bahçeden
5 Eklenti(ler)
Bugünün görüntüleri.
|
Bahçeniz çok tertipli düzenli bir sekilde dizayn edilmiş gerçekten çiçeklerinizde çok sağlıklılar cennet bahçesi gibi olmuş emeğinize yüreğinize sağlık .. [emoji4]
|
Sn.Kasap, duvar saksılarınız çok güzel olmuş
ellerinize sağlık. |
Sayın: Resulgur, Resimsel. ikinize de beğeniniz için teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Bahçeden
5 Eklenti(ler)
Bahçeden devamı.
|
Bahçeden
5 Eklenti(ler)
Bugün bahçe.
1-Yıldız çadırını sardırmak için sekizlik demirden yaptığım daire. 2-Floverden aldığım sarı çiçek. Campsis radicans flava 3-Yaban mersini çiçekleri. 4-Ağaç kavunu meyve tuttu. 5-Beyaz oya çiçekleri. |
5 Eklenti(ler)
Bugünün açanları.
1-Beyaz girgine. 2-kırmızı yıldız. 3-Kırmızı, beyaz, pembe, mineler ve Zen fideden gelen Sarı ve mavi kalibraşo fideleri. 4- Su sümbüller im bu sene kışı hasarsız atlattılar. 5- Kırmızı oya fidanı küçük olmasına rağmen bol çiçek verdi. |
Bahçem
5 Eklenti(ler)
Kaktüslerim.
|
Bahçem
1 Eklenti(ler)
Devamı.
|
Bahçeden
5 Eklenti(ler)
devam
|
Bahçeden
5 Eklenti(ler)
Bahçede bugün
|
Harika bir Bahçe Olmuş Emeğinize Sağlık
Hocam ellerinize sağlık bahçeniz çok mükemmel olmuş ve çok estetik bir şekilde dizayn edilmiş bahçenizde ne varsa hepsinden bende istiyorum :D
|
Alıntı:
|
Rica ederim efendim. Söylemeniz yeterli çok teşekkür ederim. ilerde bahçeli evim olursa bir traktör çekerim bahçenize içini doldururuz beraber artık .. :D Bir yıl daha Bulanıktayım sonra tayinim nereye çıkarsa kısmet artık ..
|
Bahçem
5 Eklenti(ler)
1- İpek çiçekleri.
2- Bu sene edindiğim dört adet şeker otu fidesinden yaşata bildiğim şeker otu. 3- Sındırgılı dostumun hediyesi. Pembe melek borazanı. 4- Sarı melek borazanı iki metre boylan dı daha çiçek aç maya niyeti yok. 5- Beyaz oya bol çiçeklendi. |
Bahçeden
3 Eklenti(ler)
Bahçede ekinezyalar,
2- Maydanozlar. 3- Minyatür nar anacı. |
23-8-2015
5 Eklenti(ler)
Bahçede bugün.
1-evimin üzerinde devamlı dalgalanan al bayrağım. 2-Kafes tele sardırdığım selluka yaşamından umut kesmiştim. 3-Selluka yaşamayı başardığı gibi çiçeğini de açmayı başardı. 4-Yıldız çadırı ile kirli hanım çiçekleri. 5- Su sümbülleri çiçek açtı, yerlerine sığmaz oldular. |
Su sümbülünüz çok güzel. Kelebek gibi narin bir görüntüsü var. Çiçeğinin ömrü ne kadar Sayın Kasap94?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025