![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bahçeme hoş geldiniz. Hülyab: kamkatım yerli son meyvelerini dün topladım
Geçen hafta dört fidan daha aldım. Çekirdekten yabani çıkıyor aşılamak gerekiyor muş. Biz meyvelerini severek tüketiyoruz kabuğu ile. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Hazinenin yerini buldum, yediveren çilek fidelerini bugün aşırdım.
Eklenti 391745 Çocukluğumuzda çalı diplerinde çalı içlerin de bulabildiğimiz kuzu kulaklarını (Az pantolon yırtmadık) kasap 94 dün bahçesinde bulabilirsiniz. :) Eklenti 391746 Bahçe baharla birlikte çok daha güzel olacak ziyaret edilmesi gereken yer diye not düşeyim. :) |
Biz de çilek fidesi arıyoruz burada olması lazımdı diye.
|
çilek mevsimi geldi
4 Eklenti(ler)
Buyurun dostlar çilek yemeye.
|
Gül mevsimi
5 Eklenti(ler)
güllerim de açma yarışındalar.
|
Sayın kasap.94 görünmüyordunuz; hoşgelmişsiniz. Çilekler getirmişsiniz çok güzeller, gülleriniz de çok güzeller... Maşallah!..
Üçüncü gülünüz sarmaşık mı Sayın kasap.94. Benzeri bende de varmış çok güzel... |
bahçem
5 Eklenti(ler)
1-Dallarını budadığım sarduyaların kesilen dallarını torf ve kum karışımı doldurduğum köpük kasaya diktim.
2-Karışık renk küpe fideleri makreme saksılara ekildi. 3-karanfil gül. Yarı sarmaşık. 4-5-bahçede iki görünüş. |
Gül mevsimi
5 Eklenti(ler)
Yeni açan güllerim
|
Sevgili kasap.94 bu bahçede ne çok emek ve ne çok mutluluk vardır, kıskanmamak elde değil :)
|
Sayın livadi:Çiçeklere ve doğaya aşıksanız emekler, zevk ve mutluluğa dönüşüyor.
|
bahçem
5 Eklenti(ler)
1-Siyah ve pembe sırık domates fideleri.
2-Yer kirazı fideleri. 3-4-5 - Bahçe den görüntüler. |
bahçem
5 Eklenti(ler)
Devamı.
|
bahçem
4 Eklenti(ler)
Devam.
|
güller
5 Eklenti(ler)
11-5-2013
|
Sn. kasap.94 ellerinize sağlık..
Karanfil gülünüz kokuyor mu merak ettim.. |
Karanfil gül benimde çok dikkatimi çekti hiç görmemiştim böyle bir güle birde kokuyorsa daha bir güzel demektir:)
|
Merhabalar kasap amca,ellerinize emeklerinize sağlık.Bahçeniz harika görünüyor.Selamlar.
|
1 Eklenti(ler)
Sayın :feriha- günebakan- mügem. Bahçeme hoş geldiniz, buyurun size çilek ikram edeyim.
Karanfil gülün çok hafif bir kokusu var. |
bahçem
5 Eklenti(ler)
11-5-2013 güllerim.
|
maşallah abi her şey çok güzel ellerinize sağlık
esen kalın |
bahçem
5 Eklenti(ler)
14-2013-bahçeden görünüş
|
Sayın Kasap.94,
Bahçenizi çok beğendim ellerinize sağlık. 11 mayısta sayın Lilium'u ziyaretimde sizden bahsetmişti ancak zamanım kısıtlı olduğundan sizi ziyaret edemedim.Sizce uygunsa birdahaki seferde o güzel bahçenizde acı kahvenizi yudumlamak isterim. |
Bahçeniz yine coşmuş, sn Kasap.94 maşallah ellerinize sağlık.
|
bahçem
3 Eklenti(ler)
Sayın: ykaya194. Bizim bahçemiz dostlara herzaman daima açıktır nezaman arzu ederseniz buyurun.ziyaretiniz bizi mutlu eder.
Bu bahar tohum olarak ektiğim izmir karanfili ve şebboy fidelerinin bugünkü hali. Kim demiş ilk ekildiği yıl açmaz diye. çiçekleri geçtikten sonra derin olarak buduyorum ikinci yıl daha gür olarak açıyorlar. |
bahçem
5 Eklenti(ler)
15-5-2013
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025