![]() |
Teşekkür ederim esin hanım. Yağmur kesildiğin de iki saat içinde (bahçenin yapısın dan) göllenme bitiyor. Zararı mutlaka oluyor, onun da faydası var işsiz kalmıyorum.
|
İyi günler Kasap.94 amca,bahçenizi kıskançlıkla takip ediyorum.Emeğinize elinize sağlık.Bahçenizin en coşkulu olduğu dönemlerde yolumun oralara düşmesini diliyorum.Komşu sayılırız.Saygılar.
|
Ne zaman arzu ederseniz buyurun. Siz leri bahçemizde görmekten memnun oluruz.
|
Alıntı:
|
kış ortancası
4 Eklenti(ler)
Alıntı:
Buyurun sorunuzun cevabı. 1-yeni bir sürgün dip kısımlarından kırıldı. 2-yaprakları kesilmiş vaziyeti. 3- saksıdaki toprağa yerleştirilmesi. 4-saksıya ekilmiş hali. Balkonda dışarıda bol ışık alan bir yere koyun. |
Sizlere hiç yağmur yağmazken bizler yağmurdan bıkardık.
Şimdi tersine döndü ocak- Şubat hiç yağmursuz ve 20 derece civarlarında. İnşallah toprağınız suyu hemen çekmiştir yoksa o kadar emekleriniz heba olursa çok üzülürüm. |
haklısınız inanın, şu anda burada bir dolu yağıyor, heryer bembeyaz oldu, bizde kar hasretimizi dolu ile gideriyoruz, epey kar gibi doldu.
|
Sn. Kasap.04,
Çok teşekkürler.. Size zahmet verdim. Ellerinize sağlık. |
Sayın kasap.94 amca,651 no.lu mesajda eklediğiniz melek borazanlarını daha önce hiç görmemiştim.Tohumdan mı,çelikle mi yoksa,soğanla mı ürüyor?Saygılar.
|
Alıntı:
|
Sayın kasap.94 amca,acaba Tuzakçı'dan Kozak'a gelinceye kadar,çelikler dayanır mı? :)
|
Sağ kalır yaza yeniden canlanırsa, deneriz bakalım dayanır mı. Öğrenmiş oluruz.
|
Sayın kasap.94 amca,bu cevabınızı 10 kelimeyle yazılmış bir -evet- olarak alıyorum.Teşekkürler,saygılar.
|
Bahçe
2 Eklenti(ler)
Yeni açan kamelyaları m. Geçen sene kamelya vadisin den geldiler.
|
Kamkat
2 Eklenti(ler)
14-2-2013- Erdek girişin deki fidancı dan aldığım iki adet kam kat, bir adet yaban mersini, saksılarına dikildi.
|
pet saksı
1 Eklenti(ler)
5 litrelik su şişelerinde hercai menekşe denemesi. Isıttığım 16 tılık inşaat demiri ile açtığım deliklere menekşeleri ektim.
|
Çok güzeel; eminim süper olacaklar inşallah süper... Bekleyip görelim Sayın kasap.94, ellerinize sağlık.
|
1 Eklenti(ler)
Ağaçlar net tohum bankasından gelen-6-adet brokoli tohumundan bir tanesi çıkmıştı. Ben brokoliyi yeşil olarak biliyordum bu karna bahar renginde. Tohumluk olarak bıraktım.
|
Sayın kasap.94 pet şişedeki menekşe fikri çok güzel,açtığında çiçek topu gibi oluyorlar.
|
Alıntı:
|
kış ortancası
3 Eklenti(ler)
Kış ortancaları m coştular.
|
5 Eklenti(ler)
Dün: (adanadan ( manifesto) dan gelen ağaç kavunu ve şeker kamışı fidelerini saksıladım. Saksıya ekilişlerini sizler için fotoğrafladım.
-------------------------------------------------------------------------- 1--20 Litrelik saksı dip kısmına bir miktar çakıl kondu. 2--Üzerine yem çuvalından kestiğim parça kondu toprakla çakılın karışmasını önlemek için, ve geçirgenliğinin devamı için. 3--Üzerine yanmış çiftlik gübresi ile karıştırdığım toprak konup oksijenli su ile sulandı. 4--Üzerine fidan yerleştirilip vitamin hapları ikiye bölünüp dört parça olarak kondu. 5--Fidanın etrafı bir miktar daha toprak ilavesi yapılarak bol miktarda sulandı ve üzerleri torf ile kapak yapıldı. |
kamış
1 Eklenti(ler)
bunlarda sonhali.
|
bahçe
3 Eklenti(ler)
Havalar devamlı yağışlı gittiği halde çiçeklerde gelişme devam ediyor.
|
Alıntı:
|
mini sera
2 Eklenti(ler)
Isıtmalı mini serada selluka tohumları ekildi.
|
soğuklama lı çilek fideleri
2 Eklenti(ler)
Aralık ayında topladığım çilek fidelerini paketleyip buz dolabı sebzeliğine koymuştum. Çıkarıp poşetlere diktim.( 220 adet ) Çok hızlı gelişmelerini bekliyorum.
|
İyi akşamlar diliyorum.Çilekler kendilerini biraz toparlanıncaya kadar Üzerlerine poşet geçirseydiniz daha mı iyi olurdu.Sera etkisi gibi.Saygılar...
|
Sayın kasap.94 ellerinize sağlık; fide saksılarını ne kadar güzel hazırlamışsınız. Çok beğendim, imrendim, harika gerçekten...
|
bahçe
5 Eklenti(ler)
3-30-2013- Bahçemden görünüm
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025