![]() |
Alıntı:
Sıra sizde. Bahara görürüz inşaallah. |
1 Eklenti(ler)
Zafer Bey,
Su içinde yüzen bahçemin çiçeklerinden bir demet. Bunlar sanin değil, güzel eşine selam ve sevgilerimle.. Eklenti 186720 |
Bu güzelliği gergef üzerinde kumaşa işleyebilseydik, muhteşem olurdu.
Eşim adına, çok teşekkürler Hozat hocam. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Semt pazarından almıştık, sanırım bu aylarda yine gelir. Sayenizde adını öğrenmiş oldum, teşekkür ederim. |
Çimlendirebilirsem yollarım sizede...selam ve sevgilerimle...
|
3 Eklenti(ler)
Merhaba sayın Zafer İnandıklı
Zafer İnandıklı / Bahçe : İnsani vasıfları ve gönlü güzel bir dostumun bahçesinde misafir olduk. Size ve Eşinize misafir perverliğiniz için çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım.. Gönlünün güzelliği bahçesine yansımış, ziyaretimde çektiğim fotoğrafları paylaşmak istiyorum.. Eklenti 204733 Zafer İnandıklı / Bahçe Eklenti 204734 Zafer İnandıklı / Bahçe Eklenti 204735 Zafer İnandıklı / Bahçe |
4 Eklenti(ler)
Eklenti 204741
Zafer İnandıklı / Bahçe Eklenti 204742 Zafer İnandıklı / Bahçe Eklenti 204743 Zafer İnandıklı / Bahçe Eklenti 204744 Zafer İnandıklı / Bahçe |
Zafer Abi'nin ve eşinin yüreği uçsuz bucaksız okyanus gibi..Ben de geçen hafta konuk oldum ve yeniden çok teşekkür ederim misafirperverliğinize..O güzel bahçenizi görme şansına eriştiğim için çok mutluyum.
|
İyi akşamlar zafer bey çiçekleriniz harika hele o efe püskülüne bayıldım. Açelya ben bakamıyorum. Bu arada tek gecelik gelin henüz filiz vermedi öylece duruyo. Haseki küpeleri o kadar tohumdan ancak 5-6 kadarı çıktı. Selluka tohumlarımdan 2 tanesi büyüyolar bakalım. SEVGİLERİMLE.
|
Sayın Zafer Bey; Bahçeniz çok güzel olmuş özellikle duvar saksıları ile görselliği daha da zenginleştirmişsiniz. Eşinizin ve sizin emeğinize yüreğinize sağlık. Saygılar.
(Bu arada gönderdiğiniz melisam da epey büyüdü ve boy attı) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Selâmlar sevgiler... |
[QUOTE=Nuri Murvet;789443]Merhaba sayın Zafer İnandıklı
Zafer İnandıklı / Bahçe : İnsani vasıfları ve gönlü güzel bir dostumun bahçesinde misafir olduk. Size ve Eşinize misafir perverliğiniz için çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım.. Bana yakıştırdığı vasıflara sahip olan değerli dostumuz. Evimizi ve bahçemizi şereflendirdiğiniz için, asıl biz size teşekkür ederiz. Selâmlar sevgiler... |
Alıntı:
Bahçe keyfi o zaman çıkar. Sevgiler... |
Alıntı:
Efe püskülünün sürgünlerinden size ayırırım. Haseki küpeleri gelişsin kök ayırması ile çoğaltırsınız. Bir gecelik gelinin de saksı ve toprağını değiştirin. Zıpçıktılar henüz çiçeklenmedi. Sevgiler. |
Alıntı:
Melisanın sksı ve toprağını değiştirin. Sevgiler. |
1 Eklenti(ler)
Sevgili Nuri Murvet hocam başlattı ben devam edeyim.
Kamelyalar kestane kütükleri içindekiler gardenyalar. |
3 Eklenti(ler)
Soğanlı bitkiler bölümü.
|
1 Eklenti(ler)
Kamkat.
|
2 Eklenti(ler)
Clematis Bagatelle.
|
1 Eklenti(ler)
Duvardan. Adın bilirdim unuttum.
|
1 Eklenti(ler)
Calibrocha
|
Cok güzel tüm bitkiler... Bahar bahcelere balkonlara hizli bir giris yapti. Saglikli bir bahce sezonu dilerim.
|
Alıntı:
Aynı dilekler bizden size. Sevgiler... |
Bahçenizin düzeni, bitkileriniz, çiçekleriniz her şey çok güzel. Bir gün bende böyle yapabilirim bahçemi inşallah. Örnek alınacak bir bahçeniz var. Sizin göndermiş olduğunuz pasifloraların bir kısmını çimlendirdim. Bahçeye diktim. Bir kısmınıda çit boyu ekeceğim yağmurların dinmesini bekliyorum. Susakların bir kısmını bugün torfa ektim. Bir kısmını da bahçe toprağına direkt ekmeyi düşünüyorum. Emeklerinizi karşılığını alıyorsunuz. Ellerinize sağlık. Her şey gönlünüzce olsun. Sağlıcakla kalın.
|
Şart oldu, bir daha gelinecek.
Nilgün'ün güler yüzü, senin içten karşılaman, bahçedeki güzellikler ve ahşabın sıcaklığı bana Üsküdar'ı işaret ediyor. Sevgilerimle |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025