![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ne guzel senlenmis bahceniz.
Yaz, kis oturmanin avantajlari kendini gosteriyor.Elinize, yureginize saglik. (Kurstaki bir arkadas, her gun gala kucaklayip dagitiyor. Bahcesinin her tarafini sarmis.Bana da vermek istedi. Ben, pek almak icin istekli olmadim.Fakat bu goruntuden sonra, 3-5 kok isteyecegim.) |
Alıntı:
Bu yüzden de alınan tedbirlerin etkisi iki katına çıkıyor. Tabii ki bu yıl İstanbul'da don olayının olmaması büyük şansımız. Nasıl clematis ve datura'yı ilk sizin bahçenizde görüp tanıdıysam, Yücel bey'in bahçesin'de görene kadar da ayı pençesine sahip olduğumu bilmiyordum. Bence muhteşem bir çiçeği var. Saygılar... |
Alıntı:
Gala bahçede çok hoş görünen, çabuk çoğalan ne kadar hırpalanırsa hırpalansın küsmeyen bir bitki. Sevgiler saygılar... |
1 Eklenti(ler)
Katmerli balon, geçen bahar tohumdan yetiştirmiştim. Bir yıl boyunca yumru yaptılar şimdi geişiyorlar.
|
1 Eklenti(ler)
Botanik bahçe gezimiz hatırası, California At Kestanesi.
|
1 Eklenti(ler)
Tohumunu sayın Hhatice'nin gönderdiği kış tatlısı, bir yıllık durgunluktan sonra atağa kalktı.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sayın bıcık'ın hediyesi, Ağaç Şakayık kokulu beyaz.
|
1 Eklenti(ler)
Gerberalar kış'ı sorunsuz atlattılar.
|
1 Eklenti(ler)
Frezya, açmaya başladılar.
|
1 Eklenti(ler)
Fırça çalısı.
Toprak üstünde görünenler kedilere karşı önlem. |
3 Eklenti(ler)
Pasiflora, tomurcuklar başladı.
|
Ruj çiçeğine üzüldüm, ama yine de tek kaybınızın olması sevindirici
Ben pasiflorayı tohumdan yetiştiremedim. Tohumdan zor yetişen bitki mi? |
Alıntı:
|
Maşallah bahçeniz yine çoşmuş Zafer Bey...Emeğinizde ve yüreğinize sağlık....ağaç şakayığı daha büyük bir saksıya alırsanız daha çabuk gelişir...selam ve sevgilerimle...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Balkonda saksıda olacağı için kökler problem olmaz, dallar çok yayılırsa budarsınız. Turuncu meyvalı meyvası yenilebilir, olgunluğa eriştiğinde her gün üç dört tane yerim. Müsaitse okulun bahçesine de ekebilirsiniz. Sadece meyvası ve çayı değil, yetiştiği ortamda bulunmak da insanı sakinleştiriyor. Böylece yaramaz çocuklar sakinlik kazanır. Sevgiler, saygılar... |
Sayın Zafer İnandıklı, bahçeniz ve içindeki tüm bitkiler çok sağlıklı ve güzel görünüyorlar.
En çok fırça çalınıza imrendim. Yaprakları yemyeşil. Kışın da bahçede mi duruyor? Ben kışın kapalı mekana aldığım halde tüm yaprakları kurumuş gibi görünüyor. Mercanım da öyle. Bugün bütün dallarını budadım, şimdi sürgün vermesini bekleyeceğim. |
Alıntı:
Bahçede olmak ona iyi geldi şimdilik gelişimi mükemmel. |
bahçeniz harika,çiçekleriniz muhteşem...herşey şahane...Maşallahtan başka söylenecek söz bulamıyorum
|
Sevgili zafer bey ellerinize saglık bahçeniz şenlenmiş harika...
|
Zafer bey elinize emeğinize sağlık çok güzel bitkiler harika çözümler.
|
Alıntı:
|
Zafer Bey' ciğim;
Geçtiğimiz günlerde eşimle bir gün size, ertesi günüde İzmit'e Satı Uğurtan' a gitmeyi düşündüğümüz günlerin öncesi, alelacele Samsun' a gelmek zorunda kaldık. Bu nedenle size verdiğim sözü tutamadım. Üzgünüm. Ayrıca toplantıda sizin hediye ettiğiniz Efe Püskülü' nü yanımıza el bagajı olarak almayı akıl edebildik ama Bir Gecelik Gelin' i ve Sevgili Dudi' nin hediyesi olan Safran' ı büyük oldukları için alamadık. Artık bir ara İstanbul' a kısa süreli bir ziyaret gerekecek.:p Bahçen, öyle anlaşılıyorki çok yakında renklenecek. Fırça çalısının bile tomurcuğu benimkilerden daha irileşmiş. Güle güle keyfini sür canım kardeşim. Sevgi ve selamlarımla.. |
Sayın Nefin Nur, sayın burak alkan, sayın vehbi teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ne zaman fırsat bulursanız sizi ağırlamaktan onur duyarız. Bu ay havaların serin gitmesinden etkilendiler, sardunyaların çoğu daha açmadı, küpelerde hareket yok, gelişmeler çok yavaş gidiyor. sellukalar haricinde tohumların hiç birini ekmedim, sıcaklığın yükselmesini bekliyorum. Size de kolaylıklar diliyorum. Sevgiler, saygılar... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025