![]() |
Alıntı:
Telefonda bahsettiğiniz bitkiyi çok merak ettim.Fotoğrafını yükleyecek misiniz? |
Zafer bey bayadır yoksunuz. sevgilerimle
|
Alıntı:
Sevgiler... |
1 Eklenti(ler)
Asma katı kiraya verdik.
Sardunların içine yuva yapmaya çalışıyorlardı, büyük bir saksı altlığına saman doldurup asma kata koydum. Hem onlar mutlu oldu hem sardunyalar kurtuldu... |
2 Eklenti(ler)
Bilbergia Nutans.
|
1 Eklenti(ler)
Datça'lı Lâtin. Ozbey'in hediyesi.
|
2 Eklenti(ler)
Kalanchoe Mangini.
İkisi aynı görünebilir fakat tonları farklı. |
Bu latin ne kadar edepsiz boyuna posuna bakmadan çiçek açmış bide şaka şaka çok güzel görünüyor:) Benim bilbergia da çiçek falan yok ama bir kaçtane yavru oldu bakalım ne zaman çiçek veriri.
|
1 Eklenti(ler)
Ayı pençesi, Çiçek oluşumunu sürdürüyor.
|
1 Eklenti(ler)
Haski küpeleri, açıyorlar.
|
1 Eklenti(ler)
Lâleler.
|
1 Eklenti(ler)
Clivia
|
1 Eklenti(ler)
Frezyalar hepsi açtı.
|
1 Eklenti(ler)
Sellukalar yavaş gelişiyorlar.
|
1 Eklenti(ler)
Pulmeria Courtade Pink.
|
1 Eklenti(ler)
Duvarımız.
|
1 Eklenti(ler)
Midi seradan görüntü.
|
2 Eklenti(ler)
Açmaya hazırlananlar.
|
Yine ilginç ve bir o kadarda değerli bitkiler. Senin sevgi ve emeğine karşılık, çiçekleniyorlar.
Bana verdiğin Bilbergia Nutans' ı getirebildim. Ama Bir gecelik gelin henüz İstanbul' da. Bir ara gelip getireceğim. Güle güle sefasını sür Zafer Bey' ciğim. Çok sağlıklı ve güzel görünüyorlar. |
1 Eklenti(ler)
Adını bilmediklerimden.
|
1 Eklenti(ler)
Gecenin rengi.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yarından tezi yok, koyarım valla.:D Kivileri olgunlaştırmak için torbasına elma koyuyoruz ama, bunu yeni duyuyorum. |
Sayın Zafer İnandıklı, bahçenizi keyifle dolaştım. Duvarınıza ait harika görüntüye, Latin çiçeğinize, Bilbergia nutans'a bayıldım. Latin çiçeğinin turuncu rengi ve yeşil yapraklarla uyumu hep gözüme çok hoş gelmiştir. Ellerinize sağlık.
Bilbergia'nın çiçeklenmesi ile ilgili paylaştığınız notu ben de Tillandsialar ile ilgili bir kitapta okumuştum. Ananasgillerin çiçeklenmesi için bitkinin yakınına kesilmiş bir dilim elma bırakılmasının sonucunda çiçeklenme görüleceği yazıyordu. Faydalı bir ipucunu bana tekrar hatırlattınız. Teşekkürler. |
Sevgili Zafer bey bahçenizi zevkle dolaştım kalanchoe mangini laleler frezyalar çok güzel ellerinize saglık asma kat kiracılarına bayıldım harikalar
|
zafer bey, duvarların arasında ne güzel bir bahçe, ellerinize ve gönlünüze sağlık. Küçük bir alanda neler neler yetiştirmişsiniz. Eğer mümkünse pasifloradan tohum **** çelik gönderebilirmisiniz;)
|
Alıntı:
|
Ellerinize, emeğinize sağlık birbirinden güzel çiçekler..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025