![]() |
Alıntı:
Ayrıca tabana ve duvara sabitlenmiş durumda. Tek korkum İstanbul depremi. Saygılar, selâmlar... |
Bravo doğrusu Zafer Abi, hem çok yaratıcısınız, hem de çok marifetli ve usta. Daha ne diyebilirim ki. Çok güzel olmuş. Çiçekleriniz güzel güzel büyüsünler soğuklardan etkilenmeden...
|
Alıntı:
|
Zafer Bey, İnanın bahçenize o kadar imrendim ki tarifi yok. Maşaallah, Barekallah...
Sizi sıkmak istemem ama bahçenizde dolaştıkça bazı sorular oluştu zihnimde; 1-missmenas arkadaşım bana bir gecelik gelin çiçeğinden bir yaprak yollamıştı. şu an ısı kaynağının çalışmadığı aydınlık bir oda da bulunuyor. ilk geldiğinde biraz nemlendirdim sonra bir şey yapmadım. doğru mu yaptım? 2-Sizin yolladığınız akşam sefası melisa da aynı ortamda duruyor ve filizler vermeye başladı. Tekrar çok teşekkür ederim :) 3-474 nolu mesajınızda ki gecenin rengi başlığında ki çiçek nasıl bir şey nedir? çok harika gözüküyor. 4-Sizde bulunan Bilbergia nutans, kış tatlısı, Deniz lavantası, Gelin tacı,''Meleklerin Boruları'' ve pembe Epiphyllum çiçeklerini çok sevdim ))) Zafer Bey, bu çiçeklerin tohumları var ise benimle paylaşabilirmisiniz? Ayrıca bana verdiğiniz selluka yaprak dökmeyi bıraktı, haftada bir suluyorum acaba çok mu gelir. Sağlık ve Sıhhatle kalın. Bu arada eşinizin de ellerine sağlık. |
Bahçenizi çok beğendim iyi günler
|
Kış bahçesi süper olmuş,çiçekleriniz güle güle otursun ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
1= bulunduğu mekân doğru. Köklenene kadar toprağını nemli tutunuz. 2= Rica ederim. Çiçeklerini de görürsünüz inşaallah. 3= 474 nlu mesajdaki fotoğrafta belirgin bir bitki yok. Sadece bahçenin gece görünümü... 4= Kış tatlısı ağaçtır. Bahçeye uygundur. Deniz lavantaları artık bahçemizde değiller. Pembe Epiphyllum gelişme döneminde henüz çiçeğini görmedim. Gelin tacı, Meleklerin borazanı çelikleri köklenme aşamasındalar, bilbergialar ile birlikte 8. Yıl toplantımızda dağıtıma hazır olacaklar. Sellukaları kontrol edin, suyu ihtiyaç duyduklarında verin. Selâmlar... |
Azmin elinden hiçbir şey kurtulmuyor sizi tebrik ediyorum negüzel düşünmüş yapmşsınız elinize sağlık. Gerçekten şu çiçeklerimize verdiğimiz emeği çiçeklerde solmadan kurumadan bizi sevindirseler negüzel olacak.
İnip çıkarken de lütfen dikkatli olun selamlar.. |
Zafer Bey
Elinize sağlık. Çok güzel bir bahçe olmuş.Özellikle duvarınıza ve karagözlü sardunyalarınıza bayıldım doğrusu.Güle güle büyütün hepsini.. |
Sayın Zafer bey elinizle yetiştirip fuarda bana kısmet olan çiçek için tekrar teşekkür ederim.
|
Zafer bey hayırlı günler.Yeni yapmış olduğunuz polikarbon seranız çok güzel olmuş ellerinize sağlık,epeydir düşünce aşamasında olan bu projenizi tamamlamanızla bitkileriniz de biraz daha rahat bir mekana sahip olmuşlar.
Ayrıca bana fuarda getirmiş olduğunuz bir gecelik gelin için o koşuşturmada teşekkür imkanı bulamadığımdan dolayı özür dilerim.Size ve ailenize sağlıklı ve huzur dolu günler dilerim. |
Zafer bey ellerinize saglık hepsi bir birinden güzeller.
|
epeydir siteye giremiyordum serayı kaçırmışım...:)) harikasınız süper olmuş...Bitki delileri sıralamasında yağmur suyu toplama ve sera projenizle ilk 10 na girmeyi hakettiniz bence... kocaman yüreğiniz ve bitki sevdanızın engel tanımaz olduğunu belgelediniz...Rabbim her şeyi gönlünüze göre versin...Sevgili eşininizede yürekten selamlar...ailemizden ailenize en içten sevgilerimizle...
|
Sevgili Zafer inandıklı..Yeni yılınız kutlu olsun..2012 de mutlu, sağlıklı ve bol çiçekli bahçeler dileği ile sevgiler ve selamlar:)
|
Sayın Zafer bey yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile ...Selam ve sevgiler efendim.. ;)
|
Mutlu yıllar zafer bey,
|
Yeni yılınızı kutlar,sağlık ve mutluluklar dilerim.
|
Yeni yılınızı kutlar ailenizle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl geçirmenizi dilerim..
|
Zafer bey, size ve ailenize mutlu bir yil dilerim.
|
Zafer abi yeniyılda sağlık ve mutluluk senin ve ailenin olsun sevgiler.
|
Mutlu ve sağlıklı yıllar
|
İnandıklı ailesinin yeni yılını kutlar, mutlu bir yıl dilerim.
Saygılarımla... |
bayadır sayfanıza girmemişsiniz benim teras karlar altında sizin bahçe nasıl inşallah fazla kayıplarımız olmaz sevgiyle kalın zafer abi ailenize selamlar.
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili serkan_istanbul;
Bizim bahçe de karlar altında. Temennimiz bu badireyi en az kayıpla atlatmak. Sevgiler. |
1 Eklenti(ler)
Sardunyalar, örtü altında.
|
1 Eklenti(ler)
Geofit sıklamenler. Soğuk havayı seviyorlar.
|
Zafer bey merhaba,
Bahçeniz ve bitkileriniz çok güzel.Bir şey dikkatimi çekti,796 numaralı mesajınızdaki fotoğraflarda yer alan saksılardaki taşlar pomza mı?Pomza ise İstanbulda nereden temin ediyorsunuz? Selamlarımla. |
Sayın kartal124, teşhisiniz doğru, görünenler pomza.
02164126041 Pomza için bu numarayı arayabilirsiniz. Selâmlar... |
Selam sayın İnandık
Pomzayı ne amaçlı kullanıyorsunuz. Yetiştirme ortamı olarak mı ? Yoksa toprak üstünü örterek yabancı ot bitmesini engellemek için mi ? Saygılarımla |
Sayın KAPTANzst, merhaba.
Pomzayı hem toprak iyileştirici hem de kapak olarak kullanıyorum. Selâmlar... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025