![]() |
Sayın Müjgan Yılmaz;
Bence Brumansia'dan her dönem çelik alınabilir. Çiçeksiz dallardan çelik alabilirsiniz bitkiye zararı olmaz. Ben bahçede olanları koruma amaçlı çok derin buduyorum, temmuz'da hiç budanmamış gibi oluyorlar. Köklendirmede ince pomza ya da kum karıştırılmış torf'un daha uygun olacağına eminim. Eşiminde size selâmı var. Saygılar... |
Merhabalar;
Bende bahçenizi gezme keyfini yaşadım ve çok güzel.Küçük olmasına rağmen bu kadar bitkinin düzenli ve capcanlı olması ne hoş.Duvarınız süper ve çok iyi bir fikir.Bir gecelik gelinlere bayıldım.Umarım bende çiçeğini görebilirim.Gönerdiğiniz çiçeklerin fotoğraflarını yaynlamış arkadaşlar çok kıskandım benimkilerde açsınlar bende seve seve yayınlayacağım burada.Size buradan da tekrardan teşekkür ediyorum. Sağlıkla kalın. |
Sevgili Zafer İnandıklı Abi,
Harika bahçenizi ve evinizi görme şansını verdiğiniz için teşekkürler, O kadar küçük alanda o kadar fazla ve o kadar değerli şey var ki, Görmeye günler, emeği ve detayları anlamaya yıllar yetmez. Baharın göz kırptığı bugünlerde bile bahçenin gümbür gümbür titremesini hissediyorsunuz. O küçücük bahçede yaptıklarınız/yapacaklarınız inanılmaz gerçekten. Eşinizin harika lezzetleri için kendisine ayrıca teşekkürler. Harika bir gündü benim için tekrar tekrar teşekkürler. |
tanıyıpta asla pişman olmayacağınız bir yüreğe sahip zafer bey ve eşi. Allah ağızlarının tadını hiç bozmasın. sevgiler.
|
Sevgili ciroz ve serkan istanbul övgüleriniz için teşekkür ederim, o sizin güzelliğiniz.
Dostlarımıza her zaman kapımız açıktır. Sevgiler... |
sn zafer hocam merhaba yolladığınız çelik hızla büyüyor sonsuz teşekkürler
esen kalın |
Zafer Beyin hediye ettiği gelin çiçeği, son hali bu :)
http://i50.tinypic.com/5d30wk.jpg http://tinypic.com/r/5d30wk/6 |
Zafer bey,bahçenize bayıldım. Ben de kendimi çiçek tutkunu sanırdım. rica etsem . Haseki küpelerinin tohumlarından gönderebilirmisiniz acaba.
|
Sevgili Zafer İnandıklı,
Burgmansia nız hazır,toplantıya getireceğim:))) |
Zafer bey, muhteşem bir bahçe;bu kadar küçük alanda mucizeler yaratmışsınız,tebrik ederim .Olağanüstü çiçekler sevgiyle büyümüşler belli ki:)
|
Insan isteyince neler olmuyorki, bahcenizin her karisini degerlendirmissiniz ve harika bir bahce cikmis ortaya, sizi kutluyorum saygilar...
|
Alıntı:
Sizin pembe Burgmansia da hazır, toplantıya gelecek. Saygılar... |
Sayın neslihan0602, sayın cörekotu, teşekkür ederim.
|
Sn. Zafer İnandıklı; gönderdiğiniz Cereus, Epiphyllum oxpetalum (Night Blooming Cereus)-(Bir Gecelik Gelin) ilk filizini verdi sayfanızda paylaşmak istedim, tekrar teşekkürler.
Hürmet ve saygılarımla... http://www.agaclar.net/forum/attachm...arrrrr-956.jpg http://www.agaclar.net/forum/attachm...arrrrr-936.jpg |
Sürgün verdiğine göre nekahat dönemini atlatmış.
Toprağı fazla sulanmış gibi, ihtiyacından fazla su vermeyin. Selâmlar... |
Teşekkür ederim sn. Zafer İnandıklı; Önerinizi dikkate alacağım.
Esen kalınız... |
1 Eklenti(ler)
|
Sayın Zafer İnandıklı,bahçenizin birazını gezebildim.Küçük bir alanda büyük güzellikler yaratmışsınız.Elinize sağlık.
21 nisan İzmir buluşmasına gönderdiğiniz -bir gecelik gelin- çeliğinden ben de nasiplendim.Filizlendiğinde paylaşacağım.İnşallah sayenizde bir gecelik gelin Kozak Yaylası'nda salınacak.Saygılar. |
3 Eklenti(ler)
Gece manzaralarıyla 2013 sezonu açalım.
|
Zafer bey sizi iki sene önce ziyaret etmiştim. Bana 2 çiçek vermiştiniz çok özenle büyütüyorum. Çok teşekkür ediyorum. sayfanızı sık sık ziyaret ediyorum. Sevgiler, iyi çalışmalar.
|
Merhaba Zafer bey,
Kafkas gülünüz var mı? Arzu ederseniz havalar serinleyince bahçenize 1 adet göndermek isterim. İyi günler. |
Zafer abi herşey güzel görünüyor ellerine sağlık eşinizede slmlarımı iletin sevgiyle kalın.
|
Merhaba Zafer bey,
Sizi tebrik ediyorum. Hocalardan ve takip etiklerim arasına girdiniz. Söz yeterli değil bahçenize. Bende Ümraniye'de oturoyorum kışları. Yazın Akçay'da . Yeni yeni ufak denemelerim oluyor. Melissa begonvil yasemin abutillion sardunya meyve ağaçlarım mine çiçeklerim hatmi ağaçlarım var. Hepsi bu yıllık. Çok yeniler daha. Sizden öğreneceğimiz çoooooooooooooook şeyler var.Sonbaharda ümraniye ye döndüğümde uğrayıp sizi eşinizi ve bitkilerinizi görmek isterim. Buyrun sizi de Akçay'a beklerim. Belki bir akıl verirsiniz bu tıfılı. |
Alıntı:
Teklifiniz için çok teşekkür ederim. Kafkas gülü bahçemde olmasını istediğim bitkidir ama aradan uzun zaman geçmiş şansımı kaybettim sanırım. Saygılar... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kıt bilgimizle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ne zaman isterseniz gelin, ben devamlı bahçedeyim. |
Alçak gönlünüz ve estetik çalışmalrınız çok güzel. Bugün meleklerin boruları çiçeğini komşunun kaldırımında gördüm biraz tohum ve çelik aldım. Tohumları serptim çelikleri de köklendirmeden toprağa koydum bilmem tutar mı?
|
Alıntı:
|
eylül 10 a kadar buradayım. O zamana kadar tutar mı? Çünkü benden sonra kimse sulamaz. Ekimde burada yağmurlar başlar. Yani bir ayda köklenir mi?
|
Tutar. Tutmazsa bendeki saksılı bitkilerden verebilirim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025