![]() |
1 Eklenti(ler)
Portakal, tek tek veriyor.
|
3 Eklenti(ler)
Diğerleri.
|
2 Eklenti(ler)
Abutilonlar.
|
1 Eklenti(ler)
Artık dinlenmeye geçiyor.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Selam Sayın Zafer İnandıklı, küçücük ama sıcacık bir bahçeniz var hepsi birbirinden güzel çeşit, çeşit bitkileriniz var insan bir an orda olup şöyle çiçeklere karşı akşam kahvesi içmek istiyor
|
4 Eklenti(ler)
Biraz geç kaldık ama olsun. Lâlerle başlayalım.
|
3 Eklenti(ler)
Lâlere devam.
|
1 Eklenti(ler)
Çuhalar doğadan.
|
Zafer Abi, yurtdışından temin ettiğiniz atlas türlerini yetiştirip, çiçek açtırdığınız oldu mu acaba?
|
Henüz bir hareket yok. bekliyorum.
|
Alıntı:
|
Merhaba Zafer Bey, 10. yıl toplantısındaki cabanız, koşuşturmanız ve bıkmadan usanmadan sorulara cevap vermenizin nedeni şimdi belli oluyor. Tüm bahçenizi gezdim, yüzlerce fikir doğdu zihnimde. Her şey çok güzel, minik bahçede kocaman bir dünya oluşturdunuz, tebrikler. Bir gün bahçenizi ziyaret etmek isterim, o güzel bitkiler arasında olmak bir ayrıcalık olmalı. Saygılarımla efendim...
|
Sevgili yaylacı teşekkür ederim.
Ne zaman istersen gel. Seni bahçemde ağırlamaktan onur duyarım. Cep numaramı özelden gönderiyorum. Sevgiler. |
Alıntı:
Kolay gelsin. |
1 Eklenti(ler)
Son açan.
|
2 Eklenti(ler)
Saksıdakiler bitirdi, bahçedekiler başladı.
|
3 Eklenti(ler)
Salvia microphylla 'Hot Lips' (ateşli dudaklar) Sayın Zeki Yağl'dan
Dicetra stabilis. Yabani glayöl. |
1 Eklenti(ler)
Bu koca adama kar, kış, kıyamet vız gelir artık.
|
1 Eklenti(ler)
Hostalar, güzel gelişiyorlar.
Toprak üstündeki yeşil örtü gizleme ağı. Kedilerin toprağı eşelemelerine, nem kaybına ve yabani ot'a karşı önlem. Tel kafesler. bitkilerin dik ve düzgün durması, yaprakların yayılıp toprağa değerek mantar oluşturmaması ve yaprak altlarında salyangoz, sümüklü böcek vs zararlıların yuvalanmamaları için. |
1 Eklenti(ler)
Clematis, ilk çiçek.
Bu fotoğrafı çekebilmek için merdivene çıkmam gerekti. |
1 Eklenti(ler)
Zafer Bey Datça kırlarında bu günlerde bolca rastladım, yabani frezya diye düşünmüştüm ama sizin dediğiniz gibi yabani glayöl daha doğru sanırım.
|
Alıntı:
Ben de aynı şeyi düşünüyordum. Bitkilerin dik durması için yeşil kaplamalı tel kafesi kesip rulo halinde saksı ve lastiklere geçirmeyi. Tavuk kedi ve Torundan :D korumanın ve bitkilerin dik kalmasını sağlamanın en iyi yolu bu. Ama bendeki tel biraz sık aralıklı. Daha geniş olsa da olur, araştırıyorum. Özellikle dahliyam bu sene fazla onlarda glayorler de çok işe yarayacak. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Gerenium sanguineum max frei (Kanlı Turnagagası)
Sayın Zeki Yağlı'dan. |
Maşallah abi herşey çok güzel ellerine sağlık. Sevgiler
|
Her zamanki gibi mükemmel...
|
gerçekten mükemmel görünüyor eline emeğine sağlık
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025