![]() |
Yaratıcılığınız hayranlık uyandırıyor Zafer Bey. Fayans saksının metal askısı da sizin elinizden çıktıysa hiç şaşmam.
|
1 Eklenti(ler)
Sarraceniacea.
|
3 Eklenti(ler)
Tohumlar, çimlendiler.
|
1 Eklenti(ler)
Çimlenmeyi bekleyen tohumlar.
|
İki yıl önce, bahçemin her bir karış toprağını eleği sehpalar üzerine koyup, topaklanmış toprakların ziyan olmaması için avuçlarımla eze, eze, eledim. 50 çuvala yakın taş ayıkladım.
Şimdi o taşların yerinde; torf, pomza, perlit, klinoptilolit var. |
Alıntı:
|
Sayın Zafer İnandıklı
Mevsimin gelmesiyle beraber bahçe şenlenmiş, hak ettiği ilgi ve sevgiyi görmüş, gülümsemeye başlamış, bu kadar yüz verirseniz yakında çok şımarır. Ellerinize sağlık. |
Alıntı:
|
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=19329
Sayın ozbey, teşekkür ederim. Fayans saksıların yapım aşaması ve ayrıntılarları burada bulabilirsiniz. Sevgi ve sağlıkla kalın. |
Sayın Zafer İnandıklı bahçe düzenlemeniz çok güzel olmuş.Çiçeklerinizin güzelliğini hiç söylemiyorum zaten.Eminim bu yaz çok güzel bir bahçeniz olucak.Bizlerde keyifle izlicez ellerinize sağlık.
|
Sayın Zafer İnandıklı, bahçeyi yeniden düzenlemişsiniz, çok güzel olmuş, yürüme yolları, çiçek adaları hepsi de büyük emek gerektiren çalışmalar.
Eminim çok yorulmuşsunuzdur ama bu yaz keyifle seyrederken tüm yorgunluklarınız uçar gider. Sardunyalı duvarınızın hayranıyım, bu yaz o duvarı daha sık görmek isterim, en çok da bu fotoğrafınızı beğeniyorum, buradaki çiçekleriniz rüyalarıma girdi :) Bitki çeşidiniz de çok güzel, ilk defa gördüğüm çeşitlere sahipsiniz, kısaca her şey çok güzel ve geçen seneden çok çok daha güzel olacak, belli oluyor. Ellerinize emeğinize sağlık, kolay gelsin. |
başta zafer bey olmak üzere bütün mesaj yazanlara sevgi ve saygılarımı sunarım....
yazılanları zevkle okudum ve cok beğendim.... |
1 Eklenti(ler)
Mor salkım, ağacı sevdi.
|
1 Eklenti(ler)
Adını bilmiyorum, çok hoş bir kokusu var.
|
1 Eklenti(ler)
Satıcı, adına efe püskülü demişti. Araştırdım efe püskülü başka bir çiçek.
Bence, efe püskülü adı ona yakışıyor. |
1 Eklenti(ler)
Doğal saksılar, parçalayıp,yakacaklardı bırakırmıyım! ellerinden aldım hemen.
|
Sevgili Zafer bey,yeni çiçeklerin ve doğal saksıların çok güzel.
|
1 Eklenti(ler)
Haseki küpem, geçen yıl tohumdan yetiştirdim.
|
1 Eklenti(ler)
Gerberalar, büyük çiçekte, küçükler tomurcukta.
|
1 Eklenti(ler)
Naneler, sapanca da dere kenarında, kendiliğinden yetişmiş. Şimdi bizim bahçedeler.
|
Sevgili Zafer Bey ne kadar güzel olmuş bahçeniz .Ellerinize emeğinize sağlık çok uğraştırmış sizi ama değmiş .Dediğiniz gibi kahvenizi içerken mutluluğu tüm yorgunlukları unutturur. Ben de her sabah kahvemi alıp çiçeklerimin başına gidiyorum .Nasıl mutlu ediyor beni anlatamam .
Kaktüsleriniz çok güzel olmuş .yeni saksılarıyla ortalığı yakıyorlar .Benim efe püskülüm henüz açmadı ama çok sağlıklı Haseki küpesi çok yıllık mı? Bu yıl tohum alırsanız bana da gönderirmisiniz? |
Bence de doğal saksıları kesilmeye bırakmamakla iyi yapmışsınız Zafer bey orjinal 2 tane saksınız olmuş ne güzel ayrıca çiçeklerinizin hepsi çok güzel ama efe püskülüne bayıldım ayrı bir güzel . Güle güle büyütün:)
|
Sevgili Hhatice, teşekkür ederim. Evet bahçe ile epeyce uğraştım ama değdi doğrusu. Efe püskülü, ucu kızarmaya başladı ise, açması yakındır. Fotoğraftaki hasekinin tohumlarını, geçen yıl bauhaustan alıp ekmiştim bu iri çiçekli. Küçük çiçekli hasekiler üç yıldır açıyorlar.
Tohum alırsam elbette gönderirim. Eşinize de çok selamlar, sevgi ve sağlıkla kalın. |
Alıntı:
|
Sayın günebakan, efe püskülü çiçekleri geçtikten sonra, yavrulamaya geçiyor. Size bir yavru ayırırım.
|
Sayın Zafer İnandıklı, bahçeniz çiçekleriniz çok güzeller, emeklerinize sağlık.
Haseki küpesi soğuktan etkileniyor mu? Her yıl tohumdan yetiştirmek mi gerekiyor? |
Çok sevinirim Zafer bey çok teşekkürler:)
|
Sayın SDurul, teşekkür ederim. Hasekiler kışın kaybolur baharda tekrar çıkarlar, Çok yıllıktır.
Her yıl tohum dan yetiştirmek gerekmez. Soğuktan da pek fazla etkilenmez. |
Zafer bey ben ruj çiçeğinizi çok beğendim bana bir dal köklendirmeyi denermisiniz?
|
Zafer o kütüklerle ışıklandırma da yapabilirisiniz.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025