![]() |
Alıntı:
tabi ki gelecekler sizin ilginiz sevginizle eskisinden çok daha güzel olacaklar ben yine keyifle bir tur attım bahçenizde gerçekten emekle neler olacağını gördüm |
Sevgili Zafer bey,çiçekleriniz ve fayans saksılarınız çok güzeller,sağlıkla tadını çıkarın.
|
Zafer Bey,sizi 6.yıl toplantısında tanıdım. içten,,duru, yalın,sanatçı ruhununuzun esitileri bahçenize yansımış.
Duvardaki saksılarınız, tek saklılık seralarınız ve boruların üzerindeki çiçek resimleri bana yol gösterdi üçünü de uygulayacağım. Bir gecelik gelin ne kadar büyüyormuş, Bodrum'da saksısıyla atılan bu güzelliği daha önce tanımış olsaydım derhal alır eve getirirdim. Çiçeklerin yanındaki ahşap kafesli paravanı siz mi yaptınız? Ahşabı sevdiğinizi biliyorum. Bahçenizin çiçeği çok, bereketi bol olsun. |
Zafer Bey,
Son toplantıda, sizinle bir türlü yüzyüze görüşme şansı yakalayamadım. Oysa siz, bahçenizden izlediğim kadarıyla, yaratıcı zekanız, becerileriniz ve üretkenliğiniz nedeniyle tanımak ve kutlamak isteyeceğim biriydiniz. Neyse.. İnşaallah bir başka toplantıya.:) Sanırım bahçenizi epeyce hale-yola koymuşsunuzdur. Mayıstan itibaren, tüm arkadaşların bahçelerinden olduğu gibi, sizinde bahçenizden enfes görüntüler ulaşacaktır mutlaka. Bugünlerde güneyde ve batıdaki bahçelerden gül fotoğrafları gelmeye başlar. Bizlerde yaza iyiden yaklaştığımızı anlarız. Sizede; yeni sezonda, sağlık ve mutluluk içinde, keyifli çalışmalar diliyorum. |
Sayın Satı Uğurtan, Sayın hozat çok teşekkür ederim. Sayın hozat size verdiğim sözü bu sıralar yerine getirebilirim.
Ahşap paravanın kafes kısmı hazır satılıyor. Çerçevesini ben yaptım. Sevgi ve sağlıkla kalın. |
Sn. İnandıklı,
Çok sevinirim,ona kafayı takmış durumdayım. Yakında Bodrum'a gidip döneceğim.bahçemden istediğiniz bir çiçek olursa bildirin getirmeye çalışırım. Bu aylarda: Gazanyalar, ceylan sardunyalar, bodrum papatyaları,gelincikve sakız sardunyalar coştukça coşuyor. Benim bahçeye bir göz atın bu yazdıklarımdan çelik getirebilirim(gelincik hariç) Sağlıkla kalın. Eşinizin de ellerine sağlık, selamlarımı iletin lütfen. |
Bahçemizin yeni düzeni.
3 Eklenti(ler)
Kış mevsiminde bu halde idi bahçemiz.
|
1 Eklenti(ler)
Bunlar bizimkiler, manolya ağacına tüneyip bu deli ne yapıyor diye beni izlediler.
|
2 Eklenti(ler)
Ara yollar, bölmeler yaptım.
|
1 Eklenti(ler)
Her bir karış toprağı; torf, pomza, klinoptilolit ile harmanladım
|
4 Eklenti(ler)
Ancak bu kadar becerebildim.
|
3 Eklenti(ler)
Düzenleme nedeniyle kaplara ekmiştim.
|
2 Eklenti(ler)
Begonviller, semt pazarından.
|
1 Eklenti(ler)
Clivia.
|
1 Eklenti(ler)
Hypocyrta sp.
|
1 Eklenti(ler)
Aeschynanthus.
|
1 Eklenti(ler)
Liliumlar fayans saksılar da.
|
1 Eklenti(ler)
Kamelyalar.
|
1 Eklenti(ler)
Kaktüs ailemiz genişledi.
|
1 Eklenti(ler)
Ayı pençesi.
|
2 Eklenti(ler)
bodrum papatyalarım.
|
1 Eklenti(ler)
Gerberalar.
|
1 Eklenti(ler)
Mor salkım ve hanımeli, pasifloranın arasında mutsuzdular. Ben de onları ağaca sardım.
|
1 Eklenti(ler)
Gala ve japon şemsiyesi.
|
çok büyük emek vermişsiniz insan emek vermeyince birşeyler ortaya çıkmıyor ama en cok ilgimi çeken passifloreler oldu 2 yıldır tohumdan çimlendirmeye uğraşıyorum hala ulaşamadım bahçeniz bu haliyle cok güzel yazın nasıl olur tahmin edemiyorum umarım resimlerinizi takip etme fırsatı bulabiliriz
|
Merhaba Sayın Zafer İnandıklı
Bahçenize misafir oldum, elinize sağlık toparlamışsınız ve çok güzel olmuş, ara yollar, bölmeler de çok şık olmuş bitki türlerinizde kıskanılacak gibi bahçenizde zor olan kısımlar bitmiş bundan sonra işin en keyifli yanı kalmış, tekrar ellerinize sağlık. Saygılarımla... |
Yeni düzenleme de oldukça güzel olmuş Zafer bey elinize sağlık:)
|
1 Eklenti(ler)
Bu güzelleri çöp attıkları köşeye bırakmışlar. Eşim görmüş, alıp getirdi.
|
Sevgili zafer inandıklı, ellerine emeyine sağlık her şey çok güzel olmuş dahada güzel olur işalah.
|
1 Eklenti(ler)
Eşantiyon bir küpümüz oldu.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025