![]() |
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;845692]Zafer Bey;
Bana gönderdiğin ve bizzat verdiğin sayısız bitki içinde, en değerlilerinden biri bugün açtı. Doğaldırki, ilk fotoğrafları ''Baba Ocağı'' nın bahçesine yakışır. Binlerce teşekkürle birlikte...:) İşte ''Meleklerin Boruları'' Not: Fotoğraflarda görülmemekle birlikte, açmak için sıra bekleyen epeyce kapsül var. Zafer' ciğim; Acemilik işte! Daha tam açmamış halini görüntülemişim. Şu saatlerde tam açtılar ve gerçekten nefis bir koku yaymaya başladılar. Selam ve sevgilerimle... Sizin adınıza çok sevindim Orhan ağabeyim. Bitki sihirli ellere geçince hakkını da veriyor. Beyazın durumu nasıl? Köklenmediyse dip sürgünlerinden bir tane ayırabilirim. Sağlık ve mutlulukla keyfini çıkarın ağabeyim. Saygılar, sevgiler... |
Sevgili Günebakan; Senin adına üzüldüm. Kendimin, bu konuda şanslı olduğumu görüyorum.
Zafer Kardeşim; Malum siz, gelince, büyük bir saksıya almamı önermiştiniz. Öyle yapıp, 15 gün kadar, rüzgar sevmiyor diye, sadece öğleye kadar güneş alan bir duvar dibine koymuştum. Sonrasında, güneşi seviyor diye, rüzgar korkusunna rağmen açığa aldım. İki güne bir suladım. yaklaşık üç haftada bir %21 azot verdim. Yaklaşık 8-10 gün önce tomurcuklandı. Bugünde açtı. Beyazı çürüttüm.:( Gelecek yıla da onu tekrar düşünürüz. Çok teşekkür ederim. Herşey gönlünce olsun. |
Zafer bey ellerinize sağlık bahçenizde yok yok nerdeyse eşinizle ortak zevkiniz sanırım.gazanyalar,ceylanlar,sakız sardunyalar çok güzel özellikle begonya,kaktüs ve mavişlere bayıldım ellerinize emeklerinize sağlık.bu arada sarıkız çiçeğinizin namı almış başını gidiyor,eşinize selam ve sevgiler.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Zafer Bey nerelerdesiniz, bakın bizlere kazandırdığınız çiçeklerden size selamlar var. Benim melissam da açıyor. Bayramda Datça'da olacağım için susuzluğa hiç dayanamayan bu güzel, annemin balkonuna misafir gidecek.
|
Alıntı:
Deniz lavataları kuru olarak vazonuzu süsler. Selamlar... |
Alıntı:
Teşekkürler Vildan hanım. |
2 Eklenti(ler)
Yaz akşamlarının vazgeçilmezi Melisa.
|
2 Eklenti(ler)
Bahçemizin Kraliçesi.
|
2 Eklenti(ler)
Meleklerin boruları, sarı ve beyaz. Açmaya hazırlanıyorlar.
|
Zafer bey,
Hepsinede maşallah diyorum ellerinize sağlık. Melek boruları tohum yapınca banada düşermi? |
Sayın Zafer İnandıklı,bayramınızı kutlar güzel bahçenizde mutlu ,sıhhatli günler geçirmenizi dilerim...selamlar sevgiler...
|
Sevgili Zafer bey melisanın kokusu buralara kadar geldi ana kraliçe mükemmel ellerinize emeklerinize sağlık. Masal tadında bir bayram geçirmenizi dilerim sevgiler...
|
Sevgili zafer bey,bayramınızı kutlar tüm ailenizle beraber sağlıklı nice bayramlar dilerim.
|
Alıntı:
|
Sayın berrinb, sayın Periş, sayın sevim4;
Teşekkür ederim. Aynı dilekler bizden size. |
zafer bey bahçeniz gerçekten harika her kareden dakıkalarca kendımı alamadım, bu arada
bayramınız kutlu olsun ailenizle mutlu sağlıklı bol çiçekli günler sizlerle olsun :) |
Teşekkür ederim, sayın gulşen. Tüm güzellikler sizlerin olsun.
|
2 Eklenti(ler)
Gecenin güzelleri.
|
Çok güzeller.:)
|
Zafer Abi,
Bunlar gecenin değil tüm yazın güzelleri.Eline emeğine sağlık..Ayrıca sellukayı tanıyamadım maşallah..Bahçeni ziyarete geldiğimde çelimsiz çocuk gibi zayiftı.Şimdi resmen bahçenin en gösterişli çiçeği ben olacağım diye inat etmiş:) |
Zafer bey bahçeniz harikulade; çekinerek soruyorum, melek borusu tohumuna bende talip olabilirmiyim?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kokularını duyacağımız günü bekliyoruz. Sevgiler. |
Alıntı:
|
Benden kocaman bir İnşallah :)
|
Sevgili Zafer bey ana Kraliçe her zamanki güzelliğiyle açmış maşallah ellerinize sağlık sevgiler...
|
1 Eklenti(ler)
Bu gece müthiş bir gece.
Üç muhteşem bitkinin (Melisa, Brugmansia, Epiphyllum) kokusunu bir arada duyunca insan defalarca; Ya RABBİM sen nelere kaadirsin, demekten kendini alamıyor. |
Üç koku birbirine benziyor mu Zafer Bey?
Ben şu anda Melisanın mükemmel kokusunu duymaktayım:) Burgmansia ve Epiphyllum kokularını henüz tanımıyorum, merak ettim.. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025