![]() |
Zafer bey gecmis olsun uzulmeyin baharda senleniriz yine.Siz bize gonderirsiniz de biz size gondermeyiz mi hic😏
|
Zafer bey, çok geçmiş olsun, bu kış hepimiz aynı akıbete uğradık.
Sağlık olsun, ne diyelim, yeni sezonda yüzümüzü güldürecek başka güzellikler görmek dileği ile. |
Zafer Bey'ciğim;
Bahçenin dondan bu kadar etkilenebileceğini, aklımın ucundan bile geçirmezdim. Son derece ürkütücü ve bir o kadar da üzücü.:( Ama umuyorum, ana gövdeler ve kökler donmamıştır. Senin o mahir ellerinde, bir yıllık gecikme ile de olsa, yine muhteşem güzelliklerini sergileyeceklerdir. Geçmiş olsun kardeşim. |
Aynı durum Büyükada da bende de oldu. 1987 senesinden beri -8 ilk defa görüldü.Bütün çiçeklerim pert oldu..
Geçmiş olsun arkadaşım, kalan sağlar bizimdir.. |
Zafer bey;
Çok geçmiş olsun. Nerede ise soğuklardan hasar görmemiş kimse yok. O güzel bahçenin bu hale gelebileceğini hiç düşünmemiştim bile. Geçen sene sizden aldığım burmansiaların ikisi de sarı çıkmıştı. Onlardan birini ve sizden aldığım bir gecelik gelin ile birlikte bende olan ve yaşayan çeşitlerden bir aksilik olmaz ise 11. yıldönümünde getirebilirim. Umarım yüzeysel don olmuştur. Baharla birlikte hepsi yeniden canlanırlar. Hepimize geçmiş olsun. |
Geçmiş olsun Zafer kardeşim.
|
Çok geçmiş olsun Zafer abi sağlık olsun elimde ne kaldıysa baharda paylaşmaya hazırım
|
Zafer Bey,
Çok üzüldüm, o bahçeye verilen emeklerin yakın şahidiyim. Bana da, Bodrum,dan üzücü haber geldi. En büyük zararı Japon Gülleri görmüş. Yeniden başlayacağız bu gidişle ,sağlık olsun. |
Çok büyük geçmiş olsun. Bu kış hepimizi üzdü.. Ama sağlık olsun demekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Baharda el ele verip toparlanırız inşallah
|
Çok geçmiş olsun. İçim acıdı resmen.
|
abi geçmişolsun sıkma canını bnmde durum aynı kalanlardan paylaşırız.sevgiler
|
Zafer abi büyük geçmiş olsun.
|
Zafer bey çok geçmiş olsun. sizden aldığım pembe melekler ile bende bulunan beyaz katmerli ve sarı meleklerimden, eğer kötü olursa tek gecelik gelinden ve başka türlerden çelik gönderebilirim. ama ****** bu soğuklar geçip hava tekrar ısınınca...
|
Geçmiş olsun,çok üzüldüm..İnşallah bahara tekrar toparlanırsınız...
|
zafer bey .çok üzüldüm geçmiş olsun ,bende balkonda birçok bitkimi kaybettim , bir gecelik gelin ev ortamında idi onu diğer atlas türleri ile birlikte korudum .
|
Sevgili dostlar;
Hepinize çok teşekkür ederim. Her ne kadar görüntü kötü olsa da gerçek durum baharda belli olacak. Seneye daha etkili tedbirler almak üzere, yılmak yok, yola devam. Sevgiler. |
Sevgili Zafer İnandıklı, sana da geçmiş olsun. Dediğin gibi bahara sıfırdan başlayacağız gibi. Ne yapalım birbirimize destek olacağız. Sağlık olsun.
|
Geçmiş olsun. Bende fırsat buldukça o güzel çiçeklerinizi hayranlıkla izleyenlerdenim . Ne yazık ki karasal iklimde her bitkiyi yetiştirmemiz mümkün olmuyor .Yetiştire bildiklerimizi de her bahar yenilemek zorunda kalıyoruz .Bizim seralarımızda bile olmayan çeşitliliğe sahipsiniz.
Ne kadar çok tohum ve çelik paylaşmışsınız ,ne güzel bir yüreğiniz var . Çalışkanlığınız ,üretkenliğiniz ve sizi sevenlerin desteğiyle ,umarım baharda her şey gönlünüzce olur . |
Geçmiş olsun Zafer bey. Görüntü öyle olmasa da inşallah soğuk sadece yapraklarını yakmıştır, baharla birlikte tekrar dal verip canlanırlar umarım.
|
Zafer bey cok gecmis olsun, ne diyelim saglik olsun insallah daha iyilerini yaparsiniz...
|
Zafer bey,bahçe resimlerinize bakarken,krizantemlerin sarı ve mor olanları yan yana gördüm .Renklerinde bozulma olmuyor mu.Bende birbirlerinin rengini bozup tozlaşıyorlar
|
1 Eklenti(ler)
|
Zafer bey geçmiş olsun. Bahar geliyor inşallah hepsi canlanacak.
|
Zafer, kardeşim ağır kış şartlarından dolayı o güzelim bahçendeki güzelliklerin zarar görmesine gerçekten üzüldüm. Ziyarete geldiğimde o mükemmel bahçedeki bitkilerin soğuklara esir olması üzücü ama inanıyorum ki sen ölen bitkilerini tekrar eski haline getirebilirsin. Geçmiş olsun dileğinde bulunarak benim yapabileceğim bir şeyler olup olmadığını öğrenmek isterim. Bildiğim birşey var sen bıkmadan usanmadan o bahçeyi eskisinden daha güzel hale getirirsin.
Yardıma ihtiyacın varsa çekinmeden söyleyebilirsin. Saygılar, selamlar.... |
2 Eklenti(ler)
Sevgili Zafer;
Baba toprağını ziyarete geldik. ;) İlk çiçeklerimiz ve teşekkürlerimizle....:eek: Eklenti 561106 Eklenti 561107 |
Epiphllum - Bir gecelik gelin.
2 Eklenti(ler)
Canım arkadaşım;
Bunu 4 yıl önce vermiştin. Ancak açtırabildim. Bütün güzelliğini, senin yüreğinden almış. Tekrar teşekkürler... Eklenti 573245 Eklenti 573246 |
Çok güzel değil mi, kokusunu alabildiniz mi?
Benim gelinler de iki gündür faaliyetteler, sıra ile gelinliklerini giyiyorlar. |
Evet çok güzel gerçekten Güler Hanım. Kokusu tarifsiz ve benzersiz. Ağır değil. Tam bir geline yaraşır parfüm kokusu.
Siz, her zamanki gibi,çiçeklere bir çoğumuzdan daha çok ilgi gösteriyorsunuz. Onlar da sizi, daha çok çiçeklenerek ödüllendiriyorlar. :) |
Sevgili Orhan Özbilgiç, sizlerden fazla yaptığım tek şey onlara ilan-ı aşkım olabilir, hep kulaklarına aşk dolu sözler fısıldıyorum. ;)
|
7.5 aydır ses seda vermeyen Zafer beyden haberi olan var mı.
Yılmak yok yola devam demiş bizim yüreğimize su serpmişti. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025