![]() |
1 Eklenti(ler)
Pasiflora, meyvalar olgunlaştı.
|
2 Eklenti(ler)
Mavişler.
|
1 Eklenti(ler)
Crocosmia.
|
1 Eklenti(ler)
Yumrulu Begonya. 7. Yıl toplantısından.
|
1 Eklenti(ler)
Canna
|
1 Eklenti(ler)
Mandavilla.
|
1 Eklenti(ler)
Phlox
|
1 Eklenti(ler)
Yaprak güzelleri, tohumları sayın Zeki Yağlı'dan. Yanındakiler katmerli Balon çiçeği.
|
5 Eklenti(ler)
Kaktüsler.
|
5 Eklenti(ler)
Zamanında yükleyemediklerimiz.
liliumlar. |
3 Eklenti(ler)
Lilium'a devam.
|
3 Eklenti(ler)
Amaryllis
|
1 Eklenti(ler)
Galla
|
1 Eklenti(ler)
Gün güzeli.
|
Yaprak güzelleri mi tohumdan Zafer bey hepsi de harika görünüyorlar:)
|
1 Eklenti(ler)
Rehmannia, Zeki Beyin hediyesi.
|
1 Eklenti(ler)
Ana Kraliçe, geçen yıl fazlaca çelik aldığımız için bize dargın galiba.
Bu yıl bol yaprak verip, tek çiçekle yetindi. |
Alıntı:
|
Pasiflora meyveleri yeniyormu Zafer bey? Ana gelin darılmasın canım yavrularından bendeki çok sağlıklı maşallah, annesine selam söylüyor :D
|
Alıntı:
Ana Kraliçe şimdilik tek çiçekle yetinecek gibi görünüyor. İnşaallah beni yanıltır. |
Ohh afiyet bal şeker olsun, ben de seneye denerim meyvelerinizden :) Bu sene deneyemiyorum malum :) Nilgün ablama çok selam öpüyorum onu :)
|
Alıntı:
Bizden de selâmlar... |
Bu meyvalar huzursuz bacaklara iyi geliyorsan benim kesin denemem lazım. Sıcaklar da daha fazla rahatsızlık vermeye başladı. Bu pasifloranın cinsi nedir acaba Zafer bey?
|
Alıntı:
|
Teşekkürler:)
|
Zafer bey bütün çiçekleriniz o kadar güzel açmışlarki hangisine yorum yapacağımı şaşırdım inanın topluca maşallah diyorum:)
|
Zafer Abi,
Bahçenin güzel olacağının sinyallerini 2. ziyaretimde farketmiştim.Gerçekten harika eline emeğine sağlık.Bu arada passiflora ziyafetine müsait birgünde gelebilirim:) |
Zafer bey bahçeniz tek kelimeyle harika, göndermiş olduğunuz ana kreliçenin yavrusu gayet sağlıklı büyüyor teşekkürler.
|
Zafer Bey benim kraliçemin de keyfi yerinde, pırıl pırıl dal budaklar verdi, sıra çiçekte.
Melissam da önce cılız bir dal olArak uzadı. Tepeden budamaya da kıyamadım, şimdi yan dallar verdi ve gelişti, dört gözle takip ediyorum tomurcuk versin diye. (Ama sarıkızım hala nazlı büyümemekte inat ediyor) |
Sevgili Zafer bey liliumlar güzellikleriyle baş döndürüyor maşallah Phlox çiçeği tohum oluşturuyormu ? Crocosmia çiçeği kokulumu aynı frezya çiçegine benziyor sanki hepsi okadar güzelki kelimeler yetmiyor anlatmaya bahçeniz mükemmel sevgili Yücel beyin dediği gibi kuş olup uçsam bu bahçeye konsam bu güzel bahçeden hiç ayrılmazdım sanırım bu arada asma kattaki kiracılar ne durumda ellerinize emeklerinize sağlık Sevgiler selamlar...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025