agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Zafer İnandıklı / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/18157.htm)

serkan_istanbul 30-05-2011 22:04

Allah nazardan korusun ne kadar güzeller. kırkbirkere maşallah. Ellerinize sağlık.

Zafer İnandıklı 30-05-2011 22:05

1 Eklenti(ler)
Boyuna bakmayın, kokusu nefis.

Zafer İnandıklı 30-05-2011 22:07

1 Eklenti(ler)
Sarı kızımız. Sarılara bürünüyor.

Zafer İnandıklı 30-05-2011 22:08

2 Eklenti(ler)
Hanımeli bu yıl çok verimli

günebakan 30-05-2011 22:25

Yakında bir çan biber fidesi de bu güzel bahçe de yerini bulacak:)

Zafer İnandıklı 30-05-2011 22:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 813436)
Sayın Zafer İnandıklı,çiçekleriniz,harikalar,saksılar da ona keza,marifetli ellerinize sağlık kardeşim.O gördüğüm herhalde kaynana dili denilen kaktüs mü ? Nasıl o kadar büyütebildiniz,bir kazaya uğramadan,maşallah diyorum.Yüksük otu dediğiniz çiçek tohumdan mı üretildi,görüntüsü çok dekoratif bir çiçekmiş ,ilk defa gördüm.Sakızlarınız,küpeliler iyice coşmuşlar.Duvarlarınızda çok hoş görüntülerle dolu,tabii işin içine bayların eli değince belli oluyor.O çivileri oralara bizler çakalım derken çok kereler ellerimizi paralarız.Bahçenizi çok seviyorum arkadaş,nostaljilerle dolu geliyor bana .sulama ibriğinizde gözümden kaçmadı.Ellerinize sağlık ,renkli sıhhatli mevsimler dilerim.Selamlar sevgiler.

Sayın berrinb, teşekkür ederim. Kaktüs sanırım hint incirinin bir türü, o benim yaşlı dostum. Yüksük otunu geçen yıl tohumdan yetiştirdim. Sardunyalar bu yıl gerçekten çoştular.

Alet işler el övünür demişler, bahçede küçük bir atölyem var, her türlü alet edevat mevcut alet bol olunca da işler daha kolay oluyor.

Asıl tutkum ahşaptır benim. Dekopaj oyma (kıl testeresi ile oyma) Çalışırım.
Selâmlar, saygılar...

Zafer İnandıklı 30-05-2011 22:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 813444)
Zafer bey bahçeniz ayrı güzel sardunyalar ayrı güzel 534.mesajdaki son sardunyayanın rengine bayıldım:) Bu bahçeden bakalım daha ne güzellikler göreceğiz.

Adresi bilyorsunuz havalarda ısındı, buyrun yerinde canlı görün.
Selâmlar ,sevgiler...

Zafer İnandıklı 30-05-2011 22:55

Sayın fatma sunay, teşekkür ederim. Sevgili serkan istanbul, teşekkür ederim.

günebakan 30-05-2011 22:55

İnşallah Zafer bey bir fırsatını bulunca ziyarete gelmek istiyorum zaten:)

mandalinci 31-05-2011 07:12

Sn. Zafer İnandıklı,

Ahşap çalışmalarınızı da bir mahsuru yoksa görmek isteriz.

Hanımeli çok güzel gelişmiş,karanfille birlikte ne güzel kokarlar, sizde çayınızı keyifle içersiniz:)

serpil özdemir 31-05-2011 07:50

Günaydın Zafer by , hiç yazmamıştım sayfanıza ama bir gecelik gelininizin ve bahçenizin sessiz takipçisiyim . Bu sabahta hanımelinizi farkettim ve sormak istedim , benimde bir hanımelim var annemden fide almıştım .Geçen sene çok güzel gelişirken birden yaprakları haşlanmış gibi sararıp iki gün içinde döküldü. Ümidi kesip dipden budadım , süpriz yaptı bu sene daha güzel gelişti . Ama hiç çiçek belirtisi yok açması için özel bir şey yapmam gerekiyormu . Cevaplarsanız çok sevinirim .

Periş 31-05-2011 09:37

Sevgili Zafer bey sardunyalar rengarenk cennet gibi bahçeniz cıvıl cıvıl sarı kızınıza bayıldım harika ellerinize saglık

Zafer İnandıklı 31-05-2011 21:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi serpil özdemir (Mesaj 813661)
Günaydın Zafer by , hiç yazmamıştım sayfanıza ama bir gecelik gelininizin ve bahçenizin sessiz takipçisiyim . Bu sabahta hanımelinizi farkettim ve sormak istedim , benimde bir hanımelim var annemden fide almıştım .Geçen sene çok güzel gelişirken birden yaprakları haşlanmış gibi sararıp iki gün içinde döküldü. Ümidi kesip dipden budadım , süpriz yaptı bu sene daha güzel gelişti . Ama hiç çiçek belirtisi yok açması için özel bir şey yapmam gerekiyormu . Cevaplarsanız çok sevinirim .

yanlış budama yaptığınız için çiçek açmamış olabilir. bizim bahçede bütün toprak iyileştiriciler mevcut Torf, Pomza, Klinoptilolit vs. Mart ayında hazır kompost gübre kullandım. Kısacası hepsi gerekli gıdayı almış durumdalar.
Bu yıl gekeren şekilde beslerseniz,hanımeliniz seneye daha güzel durumda olacaktır.
Kolay gelsin. Selâmlar.

Zafer İnandıklı 31-05-2011 22:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Periş (Mesaj 813725)
Sevgili Zafer bey sardunyalar rengarenk cennet gibi bahçeniz cıvıl cıvıl sarı kızınıza bayıldım harika ellerinize saglık

Teşekkür ederim, sayın Periş, sağolunuz.

mandalinci 31-05-2011 22:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Zafer İnandıklı (Mesaj 814174)
Teşekkür ederim.
Ahşap çalışmalarımı derleyebilirsem sanat bölümünde sayfa açmak arzusundayım inşaallah.
Daha sonra silmek üzere sizin için iki örnek yükleyeyim.

1= Ayna.
2= Köşelik.

Lütfen hemen bir bölüm açın, muhteşemler!

Ayşe Yıldız 01-06-2011 08:19

İnsanın marangoz olası gelir şimdi. Böyle güzel birşeyler yapmak için. Yetenek Allah vergisi olunca böyle güzel şeyler yapmakta kaçınılmaz oluyor sanırım. Bahçenize kattığınız güzellikler, ahşapların şekillenmesi, saksılarınız, bitkileri soğuktan koruma çabalarınız,... Taktire şayan doğrusu. Ellerinize sağlık.

nurcanaybay 01-06-2011 12:52

Küp'e bayıldım ,sarıkız da üzerinde ne kadar güzel durmuş.:))
Zafer bey ,ahşapın her halini çok severim .İnanın yakın olsaydık ,bir şeyler öğrenbilmek için
gönüllü çırağınız olurdum :)
Ellerinize sağlık.

Zafer İnandıklı 02-06-2011 20:16

Teşekkür ederim, sağolunuz.
Benimkisi sadece amatörce bir uğraşı.

bıcırık 02-06-2011 21:31

Ahşap çalışmalarınız da çok çok güzelmiş...Ellerinize sağlık...

Satı Uğurtan 02-06-2011 22:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Zafer İnandıklı (Mesaj 811904)
Başka bir sevdiğim.

Sayın Zafer bey, çok güzel, bundan bendede var fakat çiçekli halini ilk defa görüyorum harika bir çiçeği varmış saygılar.

serkan_istanbul 04-06-2011 21:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Zafer İnandıklı (Mesaj 814174)
Teşekkür ederim.
Ahşap çalışmalarımı derleyebilirsem sanat bölümünde sayfa açmak arzusundayım inşaallah.
Daha sonra silmek üzere sizin için iki örnek yükleyeyim.

1= Ayna.
2= Köşelik.

Ellerine sağlık abicim ne kadar güzeller.

sevim.K 04-06-2011 22:14

Ne kadar güzel. Bahar bütün güzelliğini göstermiş bahçenizde Zafer bey:)
Bahçenin genel görünümü çok güzel. Kalançhoe mangini ne güzel büyümüş. Tradescantia sillamontana çiçek çiçek. Hele sardunyalarınız:)

Ama ahşaplarınız kesinlikle sergilenmeli Zafer bey çok güzel:)

Zafer İnandıklı 04-06-2011 22:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 815569)
Sayın Zafer bey, çok güzel, bundan bendede var fakat çiçekli halini ilk defa görüyorum harika bir çiçeği varmış saygılar.

Bu ikinci çiçek verişi kış'ın örtü altındayken bir teşebbüsü daha oldu.

Zafer İnandıklı 04-06-2011 22:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi serkan_istanbul (Mesaj 816581)
Ellerine sağlık abicim ne kadar güzeller.

Sağ ol kardeşim, teşekkür ederim.

Zafer İnandıklı 04-06-2011 22:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K (Mesaj 816607)
Ne kadar güzel. Bahar bütün güzelliğini göstermiş bahçenizde Zafer bey:)
Bahçenin genel görünümü çok güzel. Kalançhoe mangini ne güzel büyümüş. Tradescantia sillamontana çiçek çiçek. Hele sardunyalarınız:)

Ama ahşaplarınız kesinlikle sergilenmeli Zafer bey çok güzel:)

Teşekkür ederim, sayın Öğretmenim. Ahşapların çoğu eşe dosta yaptıklarım.
Toparlayabilirsem, sergileyeceğim.
Saygılar...

Zafer İnandıklı 07-06-2011 21:55

1 Eklenti(ler)
Ayı pençesi, çiçek vermediği yılların acısını çıkarıyor.

Zafer İnandıklı 07-06-2011 21:57

1 Eklenti(ler)
Ailemize yeni katıldı.

Zafer İnandıklı 07-06-2011 21:58

1 Eklenti(ler)
Pasiflora çoştu.

Zafer İnandıklı 07-06-2011 21:59

1 Eklenti(ler)
Sevgili Güler ablamın hediyesi.

Zafer İnandıklı 07-06-2011 22:03

4 Eklenti(ler)
Devam.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:27.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025