![]() |
Zafer Bey' ciğim;
Bitkilerinin hepsi seçme, hepsi bakımlı maşallah. Pasiflora meyveden yıkılıyor. Mavişler sarktıkça uzamışlar. Crocosmia hoş bir renk ve çiçek yapısına sahip. Sevgili Periş iyi benzetmiş. Frezyayı andırıyor. Yumrulu Begonya, Canna, Mandavilla, Pembe Phlox, Yaprak güzelleri.. Hepside gözalıcı. Kaktüsler hep açmış. Benim onlara meylim pek yok ama haklarını yemiyeyim. Güzele güzel demek gerek.:p Ben, asıl o son fotoğraftaki ''Kaplumbağa Kılıklı'' kaktüsü daha ilginç buldum. liliumların bu kadar çeşidini bir arada senin bahçende gördüm desem! Amarilyisler, renkli Galalar, Güngüzeli..Hepsi nefis. Valla hanıefendi ve sen harikalar yaratmışsınız. Ana Kraliçe, onca sezaryenle doğuma rağmen, hala doğurganlığını yitirmemiş. Helal olsun valla. Taaa buralara kadar geldi yavrunun biri.;) Zafer Bey'ciğim; Gördüğüm fotoğraflar, sizlerin yaptığınız işe ne denli saygılı ve mükemmeliyetçi olduğunuzu gösteriyor. Sizleri kutluyor, bu anlayışınızın önünde şapka çıkartıyorum. Sağlık ve mutluluk içinde, daha iyilere, daha güzellere, kavuşmayı hakettiğinizi düşünüyorum. Selam ve sevgilerimizle.:) |
Alıntı:
Sevgiler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Melisa tam gün güneşten ve seyrek sulamadan hoşlanıyor. Bendeki iki anaçtan biri tam gün diğeri yarım gün güneşi görüyor. Tam gün güneş görenin çiçekleri daha yoğun. Sarıkız'ın nazını bende anlayamadım. Selâmlar... |
Alıntı:
Crocomia kokusuz Kumrular birinci postada iki yavru büyüttüler. Şimdi ikinci posta kuluçkada. Selamlar... |
Alıntı:
Bu yıl biraz daha tecrübe kazandık, bilinçli yapılan işler güzel sonuçlar veriyor. Lilumlar hepsi bir arada olunca çok güzel bir renk ve koku cümbüşü oluşuyor. Gözümüz sizlerdeki güzellikleri gördükçe, gönlümüz bizde de olmasını istiyor. İyiki ağaçlar.net var, iyiki sizler varsınız. Teşekkür ederim. Saygılar, sevgiler... |
Zafer bey sizi tebrik ediyorum.Bu kadar güzel bakımlı ve bol çiçek çeşidi yetiştirmek çok emekli bir iş. Sizin emeklerinizin karşılığını çiçeklerinizde en güzel şekilde açarak veriyor. Hepsi birbirinden güzeller maşallah. Bizim burda çiçek çok çabuk nazara gelir derler. Sizinkine kırkbirbuçuk kere maşallah diyelim. Selamlar...
|
1-2 gün önce bu bahçeyi gezdiğimi sanıyordum ama gezmemişim. son zamanlarda sıcaklardan bahçeleri gezmeye başladım. sıra sizin bahçeye geldi sayın zafer inandıklı.
bahçenizi bir güzel gezdim elinize sağlık, çiçekleriniz ve bahçeniz gerçekten çok güzel. gezerken de epeyce bir yorulmuşum, bir ağacın altında oturdum, yanımda taşıdığım ekmeği de çıkardım, sağa sola bakındım ama yiyecek bir şey bulamadım. bahçenizde aç kaldım sayın zafer inandıklı. saygılar |
Sayın Mavikartal5 keşke ekmeğiniz yanında domates biber peynir de taşısaydınız katık olurdu ne güzel:D:D:D
|
Alıntı:
Selâmlar... |
Alıntı:
Kusurumuza bakmayın lütfen, ağırlık çiçekli bitkilerde olduğu için bahçemizde ekilli karın doyuracak pek bir şey yok. Ziyeretinizden haberimiz olsaydı, güzel bir çay yanında yiyecek bir şeyler ikram ederdik. Sevgiler, selâmlar... |
1 Eklenti(ler)
Bahçemizin Kraliçesi, bu gece ilk çiçeğini açtı.
|
Tek tomurcuk vardı diye hatırlıyorum.. Yenileri de oluştu mu?
|
Alıntı:
Tomurcuğun olgunlaşma dönemi uzun sürdüğü için, bu günler de verse çiçeği ancak Ağustos sonunda görebiliriz. |
Sevgili Zafer bey ana kraliçenin çiçeği muhteşem...
|
Alıntı:
saygılar |
Zafer bey, yaz bütün coşkusuyla sizin bahçeye yerleşmiş. liliumlar muhteşem görünüyor. Çevresi çiçekli kaktüsünüze bayıldım. Sizin gönderdiğiniz bir gecelik gelin bu sene bol çiçek açtı. İlk çiçeklerinin açışını nöbetçi olduğum güne denk gelince görememiştim ama ikinci parti çiçeklerini görmek nasip oldu, muteşemdi.
Keyifli bir yaz geçirmeniz dileğiyle. |
Bahçenizdeki süs bitkilerin hepsi birbirinden güzel.Bu güzellikleri paylaştığınız için teşekkürler.
Selamlar |
Sevgili Zafer bey hayırlı ramazanlar geçirmenizi dilerim sevgiler...
|
Sevgili zafer bey, yaz orkideleri ne zaman çiçek açıyorlar. Gönderdikleriniz çok güzel büyüdü ama henüz çiçek açmadılar. Sulama istekleri nasıldır? Çok merak ediyorum.
|
Zafer Bey'ciğim;
Bahçene yakında çocuklarından biri ile geleceğim! Büyük olasılıkla, ''Meleklerin Boruları'' ile. ;) Diğerleride, bu sene olmazsa gelecek yaza mutlaka eski bahçelerindeki anne ve babalarını ziyarete geleceklerdir elbette.:) Selam ve sevgilerimle. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgiler... |
Alıntı:
Sevgiler... |
Alıntı:
Sevgiler... |
Alıntı:
Çok sevindim Ağabey, sizi tebrik ederim. benim anaçlarda henüz bir hareket yok. Merak ve sabırsızlıkla bekliyorum. Saygılar, sevgiler... |
3 Eklenti(ler)
Zafer Bey;
Bana gönderdiğin ve bizzat verdiğin sayısız bitki içinde, en değerlilerinden biri bugün açtı. Doğaldırki, ilk fotoğrafları ''Baba Ocağı'' nın bahçesine yakışır. Binlerce teşekkürle birlikte...:) İşte ''Meleklerin Boruları'' Not: Fotoğraflarda görülmemekle birlikte, açmak için sıra bekleyen epeyce kapsül var. Eklenti 239513 Eklenti 239514 Eklenti 239515 |
2 Eklenti(ler)
Zafer' ciğim;
Acemilik işte! Daha tam açmamış halini görüntülemişim.:p Şu saatlerde tam açtılar ve gerçekten nefis bir koku yaymaya başladılar. Selam ve sevgilerimle... Eklenti 239550 Eklenti 239551 |
Orhan abiciğim çok şanslısın benimkiler tama büyümeye başlamışlardı hastalanmaya başladılar hala çiçek gördüğümüz de yok . Çok güzelmiş:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025