agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Zafer İnandıklı / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/18157.htm)

Zafer İnandıklı 26-11-2010 19:47

2 Eklenti(ler)
Begonviler açmaya çalışıyor.

sariefe 26-11-2010 22:59

Sayın Zafer İnandıklı bahçenizin gelişimi heyecan verici. Tüm mesajlarınızı bir bir inceledim. Harikalar yaratıyorsunuz. Japon şemsiyeniz gördüğüm benzerleri arasında en uzunu. Maşallah. Bir gecelik gelininizin hayranıyım. Ayrıca bekarım :p Umarım bir gün benimde gelinim olacak. Pet şişe seralarınızı bu sene bende örnek alacağım. Anlatım için teşekkürler. Ayrıca polikarbon seralarda çok hoşuma gitti. Verdiğiniz linki kısa zamanda inceleyeceğim. Belki bende teras için benzer çalışmalara girişebilirim. Verdiğiniz ilham için teşekkürler.

Saygılarımla...

bettyycim 09-12-2010 19:58

Kayıp Hazine

1 Eklenti(ler)
İlahi Sayın Sarıefe akşam akşam beni güldürdünüz, kız isteme tekniğiniz de bir harika ama bakın ben ne buldum Sayın Zafer Bey, bugün tesadüf eseri bir yıldan beri arabamı yıkattığım yıkamacıda arabamı unutmam nedeniyle :dilli: geç saatte koşarak gittim ve adamcağız her yeri toparlamış içeri girmiş ve gittiğimi fark etmedi ben girdim içeri birde ne göreyim kocaman bir Epiphyllum, :D bende ki çığlığı görecektiniz, adamcağız şaşırdı hemen bu bir gecelik gelin değilmi dedim :o ve rengini sordum veeeeeeeeee PEMBE dedi :eek: mutluyum ve gururluyum, saksılar olmuşmu Zafer Bey bakarmısınız, tutarsa biri sizin bilginize :p

Orhan Özbilgiç 09-12-2010 21:13

Zafer bey;
Valla müthişsiniz! Polikarbon seralar, pet seralar.. Bu ne kıvrak zeka böyle? Tabii ki sizin bitkileriniz hormonlu gibi büyür. Baksanıza Japon Şemsiyesi'ne.;)
Ne diyebilirim?
Allah nazardan saklasın...

dlk 09-12-2010 21:46

Pembesidemi varmış.

bettyycim 09-12-2010 22:12

Varmış, google'dan arattım sarı ve somon rengide var :p

dlk 09-12-2010 22:15

Eyvah. Beyazını zor bulmuştuk. Yaprak çıkarmaya başladığı için beni ve evimi sevdiğini düşündüm. Belki bu yaz sürpriz yapar ve açar.

sariefe 09-12-2010 22:41

5 Eklenti(ler)
Sevgili bettyycim aslında benimki bir istek değil dilekti :D Daha önce hiç kız isteme fırsatım olmadığı için teknikten anlamam ama Zafer Bey beni anlamış ;) Çok bonkör bir insan. Sizin gelininiz de hayırlı olsun. İnş. büyür, çoğalır ve çiçeklenir. Pembe deyince fotoğraf arşivime baktım pembe nasıl diye ama çeşit çok. Acaba sizin ki aşağıdakilerden hangisi?

Eklenti 183594

Eklenti 183595

Eklenti 183596

Eklenti 183597

Eklenti 183598

Fotoğraflar alıntıdır.

bettyycim 09-12-2010 22:53

İnan Sarıefe bende bilmiyorum nasıl pembe, bekleyip göreceğiz :p sadece çiçeği veren 2 elini birleştirip hafif çukurlaştırarak bu kadar büyüklükte diye tarif etti çiçek büyüklüğünü, bende yarın göndereceğim paketini, bir fide daha alırsam onuda sana göndereceğim söz ;)

sariefe 10-12-2010 03:43

Hadi hayırlısı bettyycim. Sevgiler...

iris41 10-12-2010 05:00

Sayın sarı efe işallah gelininizde olur evinizin kraliceside :p
zafer bey iki bucuk metre japon şemsiyesi insanı resmen aşık ediyor hic bu kadar büyüyeni görmedim

sariefe 10-12-2010 05:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi iris41 (Mesaj 724522)
Sayın sarı efe işallah gelininizde olur evinizin kraliceside :p

Amin :D Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Sayın iris41.

Saygılar...

N.Cebeci 10-12-2010 17:32

Sayın bettyycim,, sarıefe sizi, sizde beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsün. Demekki aracınızı yıkamacıda unuttunuz :))) Zafer beyin bitkilerine, becerisine ve seralarına bayıldım. Baharın bende deneceğim İnşallah. Emeklerinize sağlık.

Zafer İnandıklı 10-12-2010 18:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bettyycim (Mesaj 724354)
İlahi Sayın Sarıefe akşam akşam beni güldürdünüz, kız isteme tekniğiniz de bir harika ama bakın ben ne buldum Sayın Zafer Bey, bugün tesadüf eseri bir yıldan beri arabamı yıkattığım yıkamacıda arabamı unutmam nedeniyle :dilli: geç saatte koşarak gittim ve adamcağız her yeri toparlamış içeri girmiş ve gittiğimi fark etmedi ben girdim içeri birde ne göreyim kocaman bir Epiphyllum, :D bende ki çığlığı görecektiniz, adamcağız şaşırdı hemen bu bir gecelik gelin değilmi dedim :o ve rengini sordum veeeeeeeeee PEMBE dedi :eek: mutluyum ve gururluyum, saksılar olmuşmu Zafer Bey bakarmısınız, tutarsa biri sizin bilginize :p

Sayın bettyycim, bu çok güzel bir haber teşekkür ederim. Yapraklar çok sağlıklı görünüyorlar. Saksı boyutları iyi, toprak çok ıslak olmasın.
Birkaç yaprak daha alabilmeniz için küçük bir yetişkin gönderebilirim takas edersiniz. Alabilirseniz mümkün olduğu kadar kart yaprakları seçin.
Sevgiler.

sevim.K 10-12-2010 18:46

Seralar çok güzel belli bu kış kayıpsız geçecek. Ben bettyycim ve sizi epiphylumda takibediyorum. Pembeler aman güzel büyüsünler :p Olur ya beyazdan sonra pembe de büyütürüz. Aman iyi bakın

bettyycim 10-12-2010 19:04

Merak etmeyin Zafer Bey, bugün yarın tekrar uğrayacağım. Allahtan evime 300 metre bir yerde ;) Umarım dondurmadan tuttururum, hatta yarın İstanbula geleceğim ;) adresiniz Ofiste kaldı özelden adres verirseniz size bırakabilirim, en azından tutma şansı artar.. hatta yarın yola çıkmadan tekrar istekte bulunurum :D

Bu arada Sayın t turabi, ne mutlu sizi güldürdüysek, komiğim evet arkadaşlarımda çok güldü benim arabam nerede diye ortalıkta dönenince, işler ne yaparsınız ;) Sarıefe'nin bana cevabına bende çok güldüm, laf aramızda :D

Yılmaz Yalçın 10-12-2010 20:32

Sevgili Zafer Abi,
Bahçen korunaklı sanırım.Umarım soğuklar çiçeklerine dokunmaz.

Zafer İnandıklı 11-12-2010 19:01

Bu gün sayın bettyycim sayesinde pembe epiphyllum sahibi olduk. Sağolsun bizzat gelerek elden teslim etti.
Kendisine bir kez de buradan eşim ve kendi adıma teşekkür eder, yüz yüze tanışmaktan onur ve mutluluk duyduğumuzu bilhassa belirtirim.

bettyycim 11-12-2010 20:57

Zafer Beyciğim ne demek, ben çok memnun oldum. Her zaman, bir isteğiniz olursa seve seve getiririm ;) asıl ben memnun oldum, sizinle tanıştığıma. Gönlüm çok rahat bu çiçeğin kıymetini bilen ve sıcacık kalbinizle onlarca çiçek severi mutlu edecek birinde olduğunu biliyorum. Sevgi ve saygılar

Ayşe Yıldız 13-12-2010 12:00

1 Eklenti(ler)
Zafer Bey, göndermiş olduğunuz Bilbergia nutans. Ben yanlış birşeyler yaptım galiba sizce ne yapmalıyım şu durumdan sonra? Kök çürümesi olabilir mi ya da böyle dış yapraklarında olağan bir durum mu bu?
Eklenti 184069

Zafer İnandıklı 13-12-2010 16:16

Genelde dış yapraklarda böyle durum oluyor. Fazla sudan da olabilir. Daha olmazsa bir müddet saksıdan çıkarın kökler kendine gelsin. 1-2 gün sonra fazla ıslak olmayan torf perlit karışımına dikersiniz. Mümkün olduğu kadar yağmur suyunu tercih edin.
Kolay gelsin.

Doğayla Barış 13-12-2010 17:08

Zafer bey bahçeniz harika,eşinizin ve sizin ellerinize sağlık. Gezmeye doyamıyorum çiçekler muhteşem,tasarım ve düzenlemeler fevkalade. Bahçenizi başucu bahçem yapabilirmiyim :-)

Hhatice 13-12-2010 17:15

Zafer Bey bana verdiğiniz Bilbergia nutans tomurcukta açacak :)
Çiçeğini hemen koyacağım az kaldı birkaç güne açar .Tekrar teşekkür ederim .

Zafer İnandıklı 13-12-2010 19:01

Bu mevsimde. Hayret edilecek bir şey. Tebrikler.

ozbey 15-12-2010 19:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Zafer İnandıklı (Mesaj 719677)
Polikarbon seralarımız.

Sevgili Zafer bey, pratik zekanız ve yaratıcılığınızla yine herkesin yararlanabileceği, çok güzel uygulamalar ortaya koymuşsunuz. Seralar çok güzel olmuş, çiçekleriniz artık zarar görmez. Ellerinize sağlık.

Hhatice 27-12-2010 21:32

1 Eklenti(ler)
Eklenti 186106

Çok güzel açtı .Tekrar teşekkür ederim Zafer Bey

sevim.K 27-12-2010 21:48

Aaa ne güzel:) Ben ilk defa görüyorum bu bitkiyi. Güle güle büyüt sevgili Hatice

Orhan Özbilgiç 28-12-2010 12:45

Sevgili Zafer Bey;
Eli de, gönlü de bol bir arkadaşımız. İnsanları mutlu etmeyi seviyor. Bu nedenlede seviliyor tabii.

hozat 28-12-2010 14:02

Zafer Bey,

İnsanı kışkırtıyorsun ama!..Omaz ki..

Bir gecelik gelinden sonra, gönlüm, "efe püskülüne düştü. Ne olack şimdi?

bıcırık 28-12-2010 14:15

off...offf bu güzelliğe yürek dayanmaz sevgili Hatice hanım...maşallah diyelim arkadaşlar...Gerçekten çok çok güzel çiçek yapısı var....Zafer beyin ellerine ve yüregine sağlık...tabii sizinde hatice hanım sevgiyle büyüttüğünüz belli...sevgilerimle...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025