![]() |
Mart'ta gelip dört gün kaldım, çiçeğini getiremediğim için uğramadım, işin olursa hastaneye uğrar çiçeğini bırakır bir yüzünü görüp kaçarım, sevgiler....
|
Alıntı:
|
Sevgili ozbey bahçenizi zevkle gezdim ellerine saglık
|
Alıntı:
|
Sardunyam
1 Eklenti(ler)
Bu bahar mevsimine ve ağaçlar. net' in bütün üyelerine sardunya ile merhaba demek istiyorum.
|
Avusturalya dutu
3 Eklenti(ler)
Bu yılın ilk mahsülünü bu gün topladık.
|
Bir tabak sağlık
1 Eklenti(ler)
Ben bu dut' u çok seviyorum, çünkü çok bereketli.
|
Nefis görünüyor. Afiyet olsun :)
|
Alıntı:
|
sayın ozbey maşallah bizim dutlar daha yaprak açmadan siz dut yiyosunuz afiyet olsun ayrıca sizin dut önce kırmızımsı sonradan siyah bizimkiler beyazdan siyaha gidiyo tadına gelince çok tatlı acaba sizinkininde tadı aynımı bayağı merak ettim tekrar afiyet olsun
|
Sevgili Ozbey, afiyet olsun, dutların görüntüsü ağzımı sulandırdı :)
Komşumun bahçesinde aynı duttan var, tadını biliyorum, gerçekten çok lezzetli. |
Alıntı:
Tadına gelince olgunlaşıp, kolay koptuğunda tatlı oluyor. Çok keyifli bir meyve ağacı. |
Alıntı:
|
Sevgili ozbey, dut en sevdiğim meyvelerdendir. Keşke bizde de dokuz ay boyunca meyve veren dut olsaydı. Görüntüsü bile iştah açıcı. Afiyet olsun. Paylaşımlarına devam etmene sevindim.
|
Alıntı:
Bir gün çeliğinden yetiştirme konusunda tecrübe sahibi olursam sana fide yetiştirir gönderirim canım. Sevgiler |
çok güzel gözüküyor
9 ay boyunca da meyve veriyorsa harika üstad çelikleme yi öğrendiğinizde bende sizden fide isteye bilirmiyim |
Alıntı:
|
Mum çiçeklerim ve yer minesi (Verbana)
3 Eklenti(ler)
Mum çiçeklerimin neredeyse tamamı açtı. Havalar tam ısınmasada açan çiçeklerimle baharın geldiğini görmek insanı mutlu ediyor.
|
Ay bir çiçek böyle güzel mi açar, yerini sahibini bu kadar mı sever ?
Doğanay abinle baka kaldık Özbey'cim. (Dut ağacının kına gecesi gelinlerine benziyor, ellerinle süslemişsin gibi) |
Off off gece mumları muhteşem gerçekten sevgili Özbey:) dut desen bakmak istemiyorum çok istah açıcı görünüyor ziraa:)
|
Rüya gibi. Çok güzeller.
|
Alıntı:
Daha önce elim hep bahçenin üzerindeydi, bu sene gerçekten çok ilgilenemedim çok güzel açtılar, demek ki çok ilgiyi sevmiyorlarmış. |
Alıntı:
|
Sevgili ozbey, hakikaten rüya gibi. Gece mumlarından makro görüntüler çekebilir misin? Sevgiler...
|
Alıntı:
|
Ayiiii bu ne güzellik allahım ellerine sağlık.
|
Sevgili ozbey bu dut sevilmezmi eline saglık sardunyan mum çiçekleri harika
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025