![]() |
Kum zambağım.
1 Eklenti(ler)
Gece görünümü ile çok büyüleyici.
|
gercekten güzeller emeğinize sağlık
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Çok nefis bir görüntü. Eline sağlık.:) |
Alıntı:
|
Beyaz Zıpçıktı
4 Eklenti(ler)
Eylül ayında coştular.
|
Begonvil
1 Eklenti(ler)
Yaz mevsiminin vazgeçilmez çiçeği.
|
Sevgili ozbey, ben zıpçıktılara maşallah demiştim ama begonvilin rengi de maşallahlıymış.
|
Sevgili Ozbey, kum zambağı harika hayran kaldım, o ne güzellik öyle sevgiler.
|
Sevgili Özbey, daha geçen hafta Dudi arkadaşımızın zıpçıktılarına gödrüğüm engüzel zıpçıktı saksısı demiştim, seninkiler de öyle. Ne mutlu sizlere.
|
Sevgili SDurul, Satı ve Vildan abla teşekkür ederim. Yaz ayında bahçemin pek keyfi yoktu.
Begonvil, zıpçıktı ve kum zambakları keyifle açınca bende mutlu oldum. |
Sevgili Ozbey, zıpçıktılar ne güzel olmuşlar, sevgili Dudi den sonra sizin, dolayısı ile bizim de gözlerimiz bayram etti, ellerinize sağlık.
|
Sevgili ozbey,zıpcıktı gelin buketigibi.
Ama o nemuhteşem bir renk begonvil nazar deymesin. |
Alıntı:
Sevgiler. |
Alıntı:
Bu begonvil' in hem rengi ve görünümü, hem de diğerleri gibi çiçeklerini dökmeden üzerinde kuruması açısından daha ayrıcalıklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü dökülenleri toplama derdiniz olmuyor. Sevgiler. |
Sevgili Ozbey begonvil ve zıpçıktılar harika görünüyor. Beyaz zıpçıktıların bu sene çoşma zamanı galiba herkesin zıpçıktıları çoşmuş:)
|
Alıntı:
|
Elma ağacım çiçek açtı.
1 Eklenti(ler)
Mevsime aldandı.
|
Sevgili özbey, İstanbul'da da çiçeklenmiş erguvan gördüm, denk gelirse fotoğrafını çekeceğim. Mevsimler karıştı, bitkiler de şaşırıyor. İster misin elma da yapsın ?
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Benim ağustos başında çiçeklenen armutlarım bayağı büyümüştü. Yakında yenecek kıvama gelebileceklerini sanıyorum. Belkide olgunlaştılar.:confused: Çünkü iki haftadır İstanbul' dayım. Eklenti 172864 Eklenti 172865 |
Alıntı:
Benim İstanbul' da, apartman bahçesine, tam peceremizin önüne gelecek şekilde diktiğim Erguvan da geçen sonbaharda çiçeklenince, sizin gibi düşünmüştüm. Ama sonradan karşıma çıkan bir bilgi ben şaşırttı! Erguvan senede iki kez(Sonbaharda da) çiçekleniyormuş. Şartlar uygun olursa tabii.:) |
Alıntı:
Üstelik yer kirazımda yeniden çiçeklendi, belki yılda iki kez çiçek veriyordur. |
Alıntı:
Benim elmanın aldanmışlığı uzun sürerse belki meyve de tutar:p Şimdiye kadar hiç meyve tutmadığı için bu çok hoşuma gider. |
Sevgili ozbey nerelerdesiniz? Paylaşımlarınızın devamı dileğiyle...Sevgiler...
|
Alıntı:
Haa.. Arkadaş! Gerçekten nerelerdesin? |
Hep insanlar aldanacak değilye biraz da meyvalar aldansın.Şaka bir tarafa ben iklimin yavaş yavaş değiştiğini düşünüyorum.Zıpçıktıların harika bir görüntüsü var. ellerininize sağlık.
|
Sayın Ozbey bahçenizi gezdim,gece ziyafeti oldu,yani hem ziyaret,hem ziyafet. Hakikaten harikaydı.Bayıldım çiçeklerinize,ikliminiz de müsait.Ellerinize sağlık,Sebzeler,ve meyvalarda çok değişik,mesela murt meyvasını sizde gördüm.asma üzümünüz,çok sıhhatli,bütün çiçekler öyle. Ama tarihlere baktığımda bu sene hiç fotoğraf yok.Bu güzelliklerden bizleri mahrum etmeyi herhalde düşünmüyorsunuzdur.Ellerinize sağlık,bol çiçekli günler dilerim efendim.
|
Alıntı:
Haklısınız bu sene çok fotoğraf yükleme ile ilgilenemedim. Yoğun bir çalışma temposu içindeyim, çok zamanım olmuyor. Üyelerin bahçelerini ve site'yi bile alelacele kısa sürede gezinebiliyorum. Selamlar. |
Anlaşıldı 19 Mayıs haftası emanetteki jakaranda ile Datça'ya gelinecek,(inşallah bir aksilik çıkmazsa)
|
Alıntı:
Ben bir aydır Aile hekimliğinde geçici görevdeyim. Mayıs' ın 12 sinde bitecek, inşallah sen geldiğinde nöbetim olmaz da görüşebiliriz. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025