![]() |
Alıntı:
Bahar ayını erken yaşıyoruz. Sanıyorum Latinler buranın iklimini seviyor. Müsade etsem bahçedeki her yeri istila edecek. Çoğu zaman budadığım dalları arkadaşlara veriyorum ( dalından da tutuyor). Sıcaklar bastırınca bu güzelliği kalmıyor. |
Alıntı:
Latin çiçeğini bende çok seviyorum. Çünkü yer ve toprak seçmiyor.Çeri domateslerin meyvesi çok küçük ama lezzetli. Bakla yemeğini eşim çok seviyor, ben ise onu gübre olarak kullanmayı seviyorum. Dereotu ekmiştim henüz çok küçükler, şimdilik pazardan almayı tercih ediyorum. |
Zarif bir çiçek.
2 Eklenti(ler)
Çiçekçi, isminin Gurava olduğunu söylemişti ama araştırdığımda hiçbir bilgiye rastlamadım.
|
Sn.ÖZbey, ne güzel çiçekleriniz var. İçim açıldı. Hele latin çiçeği muhteşem.
Kozmoz bende de vardı. Çiçekleri solunca kökten çıkartmıştım. Sizin kozmoz dalını okuyunca, keşke sökmeseymişim dedim. Bu yıl yeniden canlanırmıydı?. Bu sene dikeceklerimi sökmem eğer öyleyse. Bir de kozmoza kolum değdiğinde sonrasında müthiş kaşındırıyordu. Sizde de oldu mu bu :) Sevgiler. |
Sn. Habibe, Güzel sözlerinize teşekkür ederim. Sizlere güzel bir duygu yaşatabildiysem ne mutlu bana. Kozmoz çiçeğinde herhangi bir allerjik tepki yaşamadım. Burada ılıman bir iklim hakim. Dalından tutması iklimine bağlı sanıyorum.
Sevgiler. |
Alıntı:
Bitkinizin adı Gaura lindheimeri Bu şekilde ararsanız çok bilgi bulursunuz. Selamlar |
Alıntı:
|
Gelincik'lerin asaleti
1 Eklenti(ler)
Bütün üye arkadaşlara, bu güzel Pazar sabah'ı Gelincik'lerle ''günaydın'' derken, iyi Pazar'lar diliyorum.
|
Alıntı:
Canım günaydın, çok teşekkür ederiz gelinciklere,sanada iyi pazarlar. |
Sevgili Ozbey gelincikler muhteşem size merhabalar:)
|
Alıntı:
|
Gülten hanım merhaba,
Bahçeniz ve çiçekleriniz başımı döndürdü. Hepsi çok güzeller, ellerinize sağlık. Benim gece mumlarım da böyle güzel olur inşallah, yakın yakın diktim. Açtıklarında size resimlerini yollayayım, torunlarınız sayılırlar onlar artık... ;) Bahçenizde sağlık ve mutluluklar diliyorum, sevgiler. |
Sayın özbey maşallah ne güzel ne canlı bir bahçeniz var.İnsanın içine sıcaklık veriyor gelincikler çok güzel.Bütün çiçekleriniz birbirinden güzel elleriniz kollarınız dert görmesin.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yer kirazı
1 Eklenti(ler)
Nihayet ilk çiçeğini açtı, üzeri tomurcuk dolu. İnşallah Haziran böcekleri sevmiyordur. Ya kökünü keserse diye çok korkuyorum.
|
Alıntı:
|
Gece Mumu çiçeğimin ''gece görünümü''
1 Eklenti(ler)
Geceleyin görünümü ismine çok uyuyor.
|
Gece mumu çiçeklerim.
3 Eklenti(ler)
Artık hepsi açtı, nefis görüntüsü ile masal gibi.
|
Alıntı:
|
Sevgili ozbey gece mumunun diğer adı ezan çiçeği mi? Ben sadece sarı rengini görmüştüm. Pembesi de çok güzelmiş.
Bir sorum daha olacak; yer kirazı şaşırtma yapılarak mı, direk toprağa ekilerek mi yetiştiriliyor? |
Gerçekten muhteşem görünüyorlar sevgili Ozbey:)
|
Alıntı:
Sevgili ozbey, sakın bu güzelliğin yok olmasına izin verme:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Of of offf. Bu gece mumları nedir böyle, sevgili Özbey.
Harika, halı gibi olmuş. Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Müge Çiçeğim.
1 Eklenti(ler)
Sayın Hocam100' den aldığım Müge çiçeği Mayıs ay' ını beklemeden açtı.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025