![]() |
Sevgili ozbey,pembe gauranın yanına beyazda nasıl yakışır.
|
Alıntı:
|
Sevgili Ozbey, gaura gerçekten çok güzel bir çalı, beyazı da kelebek kadar güzel olur eminim.
Bahçemin değişik yerlerinde bu çalıyı görmek çok güzel olacak, Son baharda küçük çeliklerden çoğaltmayı düşünüyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgili Adalet hanım,inan bana geçen yıl bir kök getirmiştim Almanyadan bu yıl iki kök oldu,biraz çoğalsın pembelerinizin yanına beyaz çok yakışacak:) |
Bu gün benim en şanslı günüm anlaşılan :)
Sevgili Satı hanım, çok teşekkürler ederim, elimdeki pembeyi sevgili Jineop göndermişti, 7-8 cm ince bir çelikti, hiç umudum yoktu ama tuttu ve çabuk gelişti, inşallah dona dayanıklıdır. Ben beyaz için bir yıl beklerim, iyice gelişsin. |
Alıntı:
Sevgili Adalet hanım,ben beyazından sonbaharda sevgili jineopa bir kök götürmüştüm ama ne yaptı bilmiyorum.Sevgili ozbeyin, sizin ve cemonun beyaz sonbahara hazır. |
Alıntı:
|
Sevgili Arkadaşım,bir şey değil, senin bahçene herşey yakışır, sağlıkla büyüt.
|
Kırmızı Gül'ün alı var.
4 Eklenti(ler)
Kırmızı sarmaşık gülümü ve bahçe gülümü iki sene önce çelikten yetiştirdim, bu sene coşkulu açınca beni çok mutlu ettiler.
|
Lila, Sakız Sardunya'm
3 Eklenti(ler)
Gelişip, büyüyecek diye bir senedir gözüne bakıyorum.
|
Alıntı:
|
O güzelim kırmızı gül,
ortancayla yarışacak lila sardunya, arkalardan sarı ve beyaz papatyalar, ve ille de gece mumu. Hepsi harika. |
Alıntı:
Gece mumları ve papatyalarla birlikte çok hoş görünüyorlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gülller harika..
|
Sevgili ozbey, emeyine salık.
|
Güller harika görünüyor ama gece mumlarının için de daha bir güzel. SDurul lila sakız için üzülmeyin o biraz gelişimini ağırdan alıyor çok güzel ya nazlanıyor galiba:)
|
Sevgili günebakan, fikreteren, Sevim4,
teşekkür ederim. Bütün bu güzellikler sadece benim değil, hepimizin. |
Siz hayalimdeki gibi doğanın içinde yaşıyormuşsunuz da haberim yok, emeğinize değmiş doğrusu.
Saygılar, |
Alıntı:
|
Bence de :) Bulut gibiler...
|
Alıntı:
Datça' ya hiç gelmediniz demek ki? Biz, buraya İzmir'den geldik, onbir sene oldu ve hala dönmeyi düşünemiyoruz. Havası hiç benzemez sizin oralara, bağımlılık yapıyor, tavsiye ederim. |
Sevgili Adalet Yağcı ve limon, bende aynı fikirdeyim.
|
Sn. Özbey bahçeniz çıldırmış:) Gece mumları da çıldırtıyor, emeğinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Sevgili ozbay,
Gece mumu acaba İstanbul'da olur mu? Çok yakında Bodrum'a gidip döneceğim. Oradaki bahçemden çelik getirip dikmeyi düşünü yorum. |
Alıntı:
Ben denemenizi öneririm, olmazsa da ben size gönderirim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025