![]() |
Sayın Özbey ,resim istediysek ,bizi çatlatın demedik ki arkadaş,maşallah dutlar olmuş,yeniyor,mum çiçekleri almış başını gidiyor,etrafı kaplamışlar,bizim mum çiçeklerinde daha tık yok ,tomurcuk bile görmüyoruz :)) Şaka biryana efendim hakikaten görüntülere bayıldım.ellerinize sağlık.Selamlar.
|
Alıntı:
|
Sevgili Ozbey, gece mumlarının en başarılı yetiştiricisi, rüya gibi olmuşlar yine, ben olsam başlarından hiç ayrılmam, fotoğrafta bile seyrine doyum olmuyor.
|
Alıntı:
Selamlar. |
Alıntı:
|
Gercekten mum cicekleri kiskandiracak güzellikte. Hepsi bir arada olunca daha da güzel duruyor.
|
Mum çiçeklerine hayran kaldım,ellerinize sağlık.
|
Sn.Özbey ;
dün bir çiçek aldım.Çiçek bana çok tanıdık geliyordu ama nerede gördüğümü hatırlıyamıyordum.Bahsettiğim çiçek mum çiçeği gördüğüm yerde sizin bahçenizmiş :)) Bu yıl daha bir güzel açmışlar ,çok beğendim çookk |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Gece mumu çiçeklerinin bu görüntüsüne hayran olmamak elde değil, ben her baktığımda hayran oluyorum. |
Sevgili Ozbey, gece mumları her yıl yeniden tohumla mı yetişiyor, yoksa yeniden sürgün mü veriyorlar?
|
Alıntı:
|
Çok şükür, uzun bir aradan sonra Datça'dan esintiler gelmeye başladı.
Geçen yıl bana gönderdiğiniz gece mumları gelişiyorlar. Çiçek açmaları yakındır sanırım. Selâmlar... |
Alıntı:
Benim gece mumu çiçekleri geçince sizinkilerle baharı yaşarız. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sn.Özbey, selamlar. Bu sabah TRT haberde başkanınız Datça'nın badem türünün onaylanması çalışmalarından bahsediyordu. Özellikle 2 tür bademin çok farklı aromaları olduğundan bahsettiler. Ayrıca yakında Datça Film Festivali başlayacakmış.
Arayı bu kadar açmayın, özletiyorsunuz. :) Sevgiler. |
Alıntı:
Sevgi ve selamlar. |
Bütün mevvelerİn ham halini çocukluğumdan beri çok severim özellikle de bademin. Geçen yıl ilk kez çağla zamanı Datça'ya gittim. Badem halini biliyorum da çağlasının lezzeti muhteşemdi daha da İstanbul'da turfanda çağla almam. Bu yıl Mayısta gittiğimde ise geç kalmıştım. Yaz geçiyor ben hala buralardayım. Sevgili özbey, bahçenizden ve Datça'dan birkaç fotoğraf yükleyin de hasret giderelim...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Begonvil
3 Eklenti(ler)
Datça'yı özleyen ve bahçemi merak eden güzel dostlarıma, güzel begonvilimi armağan ediyorum.
|
Pembe beyaz begonvilim
1 Eklenti(ler)
Begonvil buraların vazgeçilmezi, her rengi ayrı güzellikte.
|
Pulmeria
1 Eklenti(ler)
Çelikten yetiştirdim, ikinci senesi, sanırım bu sene de açmayacak.
|
Hatmi çiçeğim
1 Eklenti(ler)
Bu sene bahçemin bir çok yerine diktim.
|
Süs Biberi
1 Eklenti(ler)
Bu biberim dört senedir kurumadan, aynı yerinde ürün veriyor.
|
Sevgili ozbey,özlettiniz gendinizi bahçenizi yine harika görüntüler begonviller maşallah coşmuş.
Ellerinize sağlık. |
Sevgili ozbey, begonvil en çok yetiştirmek istediğim bahçemde görmek istediğim bir ağaç, yalnız İzmitin soğuklarına dayanamadığı için bu şansım hiç olmayacak.
Senin bahçene çok yakışmış, sağlıkla büyüt sağlıkla keyfini sür sevgiler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025