agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   ozbey'in bahçesi (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/17040.htm)

berrinb 06-05-2011 20:37

Sayın Özbey ,resim istediysek ,bizi çatlatın demedik ki arkadaş,maşallah dutlar olmuş,yeniyor,mum çiçekleri almış başını gidiyor,etrafı kaplamışlar,bizim mum çiçeklerinde daha tık yok ,tomurcuk bile görmüyoruz :)) Şaka biryana efendim hakikaten görüntülere bayıldım.ellerinize sağlık.Selamlar.

Periş 07-05-2011 08:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ozbey (Mesaj 799502)
Sevgili burak alkan, teşekkür ederim, bende hepsini seviyorum, Sardunyaların en güzelini Mersin viranşehir' de görmüştüm, rüya gibiydi. Ne zaman sardunya görsem, gözümde hep o manzara canlanır.

Sevgili ozbey isteyin yeter size hemen mersinden sardunyaları göndeririz Mersin Viranşehir de rengarenk sardunyalara bende dayanamıyorum hepsi birbirinden güzel:p;)

Adalet Yağcı 07-05-2011 15:54

Sevgili Ozbey, gece mumlarının en başarılı yetiştiricisi, rüya gibi olmuşlar yine, ben olsam başlarından hiç ayrılmam, fotoğrafta bile seyrine doyum olmuyor.

ozbey 07-05-2011 22:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 799507)
Sayın Özbey ,resim istediysek ,bizi çatlatın demedik ki arkadaş,maşallah dutlar olmuş,yeniyor,mum çiçekleri almış başını gidiyor,etrafı kaplamışlar,bizim mum çiçeklerinde daha tık yok ,tomurcuk bile görmüyoruz :)) Şaka biryana efendim hakikaten görüntülere bayıldım.ellerinize sağlık.Selamlar.

Sayın berrinb, teşekkür ederim. Buraya bahar erken geliyor, dolayısıyla bu güzellikleri paylaşabiliyorum. Daha sonra da ben sizlerin güzel bahçelerinizde gezinmekten çok keyif alıyorum.
Selamlar.

ozbey 07-05-2011 22:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 799852)
Sevgili Ozbey, gece mumlarının en başarılı yetiştiricisi, rüya gibi olmuşlar yine, ben olsam başlarından hiç ayrılmam, fotoğrafta bile seyrine doyum olmuyor.

Adalet ablacığım, Gece mumunun başarısı benden daha çok buranın havasını ve suyunu sevmesidir sanıyorum. Çünkü çiçekleri geçince budamasından ve sulanmasından başka pek emeğim geçmiyor, gübresiz kendi halinde ve bütün zarifliği ile diğer çiçeklerime meydan okuyor.

ciceksever70 08-05-2011 07:58

Gercekten mum cicekleri kiskandiracak güzellikte. Hepsi bir arada olunca daha da güzel duruyor.

loveflower 08-05-2011 10:45

Mum çiçeklerine hayran kaldım,ellerinize sağlık.

nurcanaybay 08-05-2011 13:35

Sn.Özbey ;
dün bir çiçek aldım.Çiçek bana çok tanıdık geliyordu ama nerede gördüğümü hatırlıyamıyordum.Bahsettiğim çiçek mum çiçeği gördüğüm yerde sizin bahçenizmiş :))

Bu yıl daha bir güzel açmışlar ,çok beğendim çookk

ozbey 08-05-2011 22:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 (Mesaj 800111)
Gercekten mum cicekleri kiskandiracak güzellikte. Hepsi bir arada olunca daha da güzel duruyor.

Sevgili çiçeksever70, haklısın, bir arada olunca göz dolduruyor. Görenleri çalmaya teşvik ediyor, oysa isteseler dikim zamanı veririm ama nafile, gözümün önünde sorgusuz sualsiz köklüyorlar.

ozbey 08-05-2011 22:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nurcanaybay (Mesaj 800184)
Sn.Özbey ;
dün bir çiçek aldım.Çiçek bana çok tanıdık geliyordu ama nerede gördüğümü hatırlıyamıyordum.Bahsettiğim çiçek mum çiçeği gördüğüm yerde sizin bahçenizmiş :))

Bu yıl daha bir güzel açmışlar ,çok beğendim çookk

Sn nurcanaybay, teşekkür ederim. Bu sene bahar geç gelince alelacele hepsi birden açtı. Sanıyorum baharı kaçımaktan korktular.

ozbey 08-05-2011 22:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveflower (Mesaj 800141)
Mum çiçeklerine hayran kaldım,ellerinize sağlık.

Sayın loveflower, teşekkür ederim, bahçeme hoşgeldiniz.
Gece mumu çiçeklerinin bu görüntüsüne hayran olmamak elde değil, ben her baktığımda hayran oluyorum.

Sevgi Durul 08-05-2011 22:31

Sevgili Ozbey, gece mumları her yıl yeniden tohumla mı yetişiyor, yoksa yeniden sürgün mü veriyorlar?

ozbey 09-05-2011 18:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 800381)
Sevgili Ozbey, gece mumları her yıl yeniden tohumla mı yetişiyor, yoksa yeniden sürgün mü veriyorlar?

Sevgili SDurul, kendi kök sürgünleri ile çoğalıyor. Bir kere dikildikten sonra kendi çoğalıyor.

Zafer İnandıklı 09-05-2011 20:46

Çok şükür, uzun bir aradan sonra Datça'dan esintiler gelmeye başladı.
Geçen yıl bana gönderdiğiniz gece mumları gelişiyorlar. Çiçek açmaları yakındır sanırım.
Selâmlar...

ozbey 10-05-2011 23:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Zafer İnandıklı (Mesaj 801004)
Çok şükür, uzun bir aradan sonra Datça'dan esintiler gelmeye başladı.
Geçen yıl bana gönderdiğiniz gece mumları gelişiyorlar. Çiçek açmaları yakındır sanırım.
Selâmlar...

Zafer bey, Datça' dan size daha güzel esintiler yaşatabildiysem ne mutlu bana.
Benim gece mumu çiçekleri geçince sizinkilerle baharı yaşarız.

mandalinci 11-05-2011 06:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ozbey (Mesaj 796553)
Bu yılın ilk mahsülünü bu gün topladık.

Bu ne kadar muhteşem ve bereketli bir dut, ellerinize sağlık:)

ozbey 11-05-2011 20:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci (Mesaj 801790)
Bu ne kadar muhteşem ve bereketli bir dut, ellerinize sağlık:)

Teşekkür ederim, bahçesi müsait olan arkadaşlara tavsiye ederim.

limon 27-07-2011 08:59

Sn.Özbey, selamlar. Bu sabah TRT haberde başkanınız Datça'nın badem türünün onaylanması çalışmalarından bahsediyordu. Özellikle 2 tür bademin çok farklı aromaları olduğundan bahsettiler. Ayrıca yakında Datça Film Festivali başlayacakmış.

Arayı bu kadar açmayın, özletiyorsunuz. :) Sevgiler.

ozbey 27-07-2011 20:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi limon (Mesaj 841183)
Sn.Özbey, selamlar. Bu sabah TRT haberde başkanınız Datça'nın badem türünün onaylanması çalışmalarından bahsediyordu. Özellikle 2 tür bademin çok farklı aromaları olduğundan bahsettiler. Ayrıca yakında Datça Film Festivali başlayacakmış.

Arayı bu kadar açmayın, özletiyorsunuz. :) Sevgiler.

Sayın limon, haklısınız, uzun süre aranıza aktif katılamadım.Çalışma hayatımdaki yoğun tempodan zamanım pek kalmıyor. Datça bademi için söylenenlere katılıyorum. Onaylanma çalışmalarına gereken ilgi için geç bile kalındığını düşünüyorum.Bu sene etkinlikler anlamında sönük geçiyor, filim festivali biraz olsun renk katacak.
Sevgi ve selamlar.

Vildan Sönmez 27-07-2011 20:52

Bütün mevvelerİn ham halini çocukluğumdan beri çok severim özellikle de bademin. Geçen yıl ilk kez çağla zamanı Datça'ya gittim. Badem halini biliyorum da çağlasının lezzeti muhteşemdi daha da İstanbul'da turfanda çağla almam. Bu yıl Mayısta gittiğimde ise geç kalmıştım. Yaz geçiyor ben hala buralardayım. Sevgili özbey, bahçenizden ve Datça'dan birkaç fotoğraf yükleyin de hasret giderelim...

ozbey 28-07-2011 20:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez (Mesaj 841386)
Bütün mevvelerİn ham halini çocukluğumdan beri çok severim özellikle de bademin. Geçen yıl ilk kez çağla zamanı Datça'ya gittim. Badem halini biliyorum da çağlasının lezzeti muhteşemdi daha da İstanbul'da turfanda çağla almam. Bu yıl Mayısta gittiğimde ise geç kalmıştım. Yaz geçiyor ben hala buralardayım. Sevgili özbey, bahçenizden ve Datça'dan birkaç fotoğraf yükleyin de hasret giderelim...

Vildan ablacığım, buralara gelemediğin zaman haberdar edersen, çağla zamanı seve seve yollayabilirim. Çalışan insan olmak çok zor. Burası turizm bölgesi olduğundan izinlerimiz çok kısıtlanıyor, çalışma temposu ve yorgunluğunu canımıza tak ettiriyor inan. Formda aktif olmayı bende çok istiyorum fakat bu yorgunluktan hiç keyfim kalmıyor. Söz en kısa zamanda özlemini gidermeye çalışacağım. Sevgi ve selamlar.

Orhan Özbilgiç 28-07-2011 20:30

Alıntı:

... Sevgili özbey, bahçenizden ve Datça'dan birkaç fotoğraf yükleyin de hasret giderelim...

Evet valla! Bence de, çok güzel olur. Datça fotoğraflarına her yerde rastlıyamıyoruz. Sevgi ve selamlar, sayın özbey.

Sevgi Durul 28-07-2011 20:35

Alıntı:

Sevgili özbey, bahçenizden ve Datça'dan birkaç fotoğraf yükleyin de hasret giderelim...

Evet ya sevgili ozbey, bahçe fotoğraflarınızı özledik, bekliyoruz. Sevgiler...

ozbey 30-07-2011 21:12

Begonvil

3 Eklenti(ler)
Datça'yı özleyen ve bahçemi merak eden güzel dostlarıma, güzel begonvilimi armağan ediyorum.

ozbey 30-07-2011 21:15

Pembe beyaz begonvilim

1 Eklenti(ler)
Begonvil buraların vazgeçilmezi, her rengi ayrı güzellikte.

ozbey 30-07-2011 21:17

Pulmeria

1 Eklenti(ler)
Çelikten yetiştirdim, ikinci senesi, sanırım bu sene de açmayacak.

ozbey 30-07-2011 21:21

Hatmi çiçeğim

1 Eklenti(ler)
Bu sene bahçemin bir çok yerine diktim.

ozbey 30-07-2011 21:26

Süs Biberi

1 Eklenti(ler)
Bu biberim dört senedir kurumadan, aynı yerinde ürün veriyor.

sevim4 30-07-2011 22:10

Sevgili ozbey,özlettiniz gendinizi bahçenizi yine harika görüntüler begonviller maşallah coşmuş.
Ellerinize sağlık.

Satı Uğurtan 31-07-2011 00:15

Sevgili ozbey, begonvil en çok yetiştirmek istediğim bahçemde görmek istediğim bir ağaç, yalnız İzmitin soğuklarına dayanamadığı için bu şansım hiç olmayacak.
Senin bahçene çok yakışmış, sağlıkla büyüt sağlıkla keyfini sür sevgiler.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025