![]() |
Erguvanlar
2 Eklenti(ler)
Bugün Muğla, Marmaris arası yolun, her iki yanını süslemişlerdi. Seyretmeye doyamadım.
|
Erguvanlar çok güzel .Bizdekilerde tık yok.Biraz geç seyredeceğiz ama,şimdilik sizinkilerle yetinelim.
|
Sayın fikreteren, sizinkinler açınca, bizde sizin Erguvan fotoğrafları ile baharı daha uzun yaşarız.
|
Sayın Özbey,
Bahçeniz gerçekten harika..Emeğinize sağlık.. |
Sayın kubat_izmirli, teşekkür ederim.
zamanım oldukça ilgilenmeye çalışıyorum, beni mutlu etmeye yetiyor. |
Gece mumu
1 Eklenti(ler)
Bir kısmı açmaya başladı.
|
Margaritler
2 Eklenti(ler)
onlarda tek tük açtılar.
|
Gelincikler
3 Eklenti(ler)
Nazlı gelincikler, sabahın erken saatinde bile çok güzel görünüyorlardı.
|
Frezya
2 Eklenti(ler)
Güneş'i gördükçe coştular.
|
Ahhh, ahhhh. Şimdi datça da olmak ve bu güzel bahçeyi yakından görmek vardı, fakat ne mümkün. Sağlık ve mutlulukla keyfini yaşayın. Selamlar, sevgiler.
|
Alıntı:
|
Sevgili Ozbey bahçeniz ve çiçekleriniz çok güzeller, Vildan hanımın çektiği resımler de harika. Gece mumu çiçeğini ilk defa sizin bahçede gördüm,çok güzeller, ellerinize sağlık. .Sevgiler...
|
Alıntı:
teşekkür ederim. Gece mumu'nun daha bir kısmı açtı, hepsi açınca yine fotoğrafını koyarım. Eşim ve çocuklarımın: yine mi bahçedesin ? sızlanışlarına rağmen günün yarısı bahçede geçiyor. Fakat arkadaşları ve komşuları duymazdan gelemiyorum. Onlara da: yeni çıktım, demek zorunda kalıyorum. Herhalde bahçede bir hazine gömülü olsaydı çoktan bulurdum. Sevgiler. |
Kozmoz
1 Eklenti(ler)
Kış' ın ana dalından kırılan Kozmoz' u toprağa dikmiştim, daldan tutar mı acaba ? diye düşündüm. Hem tuttu, hem de çiçek açtı. Böylece bir şey daha öğrenmiş oldum.
|
Karabaş otu ( Karahan)
1 Eklenti(ler)
Karabaş ot'unun doğadaki görüntüsünü çok severim. Yıllardır doğadan alıp dikiyor ama bir türlü başarılı olamıyordum.
Ocak ay'ın da Marmaris' ten dönerken yol kenarından aldığım Karabaş otu, bu sefer tuttu. |
Sevgili ozbey,her şey çok güzel, sağlıkla tadını çıkar bahçenin.
|
Tamda baharın rengini yansıtan renkler =))
Hepsi birbirinden güzel, hele frezyalar mis gibi kokuyorlardır. Elinize emeklerinize sağlık :) Sevgiler ;) |
Sayın ozbey;
Baharı kıskanılacak kadar güzel yaşıyorsunuz. Doğa adeta coşuyor oralarda. Neyseki sizin ve sizin gibi Akdeniz ve Ege kıyılarında bahçeleri olan arkadaşlarımızın fotoğraflarına bakarak, gözlerimiz ve gönüllerimizle baharı erken yaşıyoruz. Sağolun. |
Sayın Orhan Özbilgiç,
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;612914]Sayın ozbey;
Baharı kıskanılacak kadar güzel yaşıyorsunuz. Doğa adeta coşuyor oralarda. Neyseki sizin ve sizin gibi Akdeniz ve Ege kıyılarında bahçeleri olan arkadaşlarımızın fotoğraflarına bakarak, gözlerimiz ve gönüllerimizle baharı erken yaşıyoruz. Sağolun. Sayın Orhan Özbilgiç, teşekkür ederim. Bahar, sizlerle paylaşılınca güzelleşiyor. Bende sizin fotoğraflarınızla bu heyecana devam ederim. |
Alıntı:
Bütün çiçeklerin severim, fakat mis kokulu olanları (Frezya, Nergiz, Yasemin gibi) bir başka severim. Haklısınız Çok güzel kokuyorlar. Sevgi ve selamlar. |
Alıntı:
Hepimize sağlıkla tadını çıkarmak nasip olsun. |
Çeri Domates'im
2 Eklenti(ler)
Kışın kendiliğinden çıkan domates fidesini iyi ki sökmemişim. Şimdiden hergün üç, beş tane domates veriyor.
|
Latin Çiçeğim
3 Eklenti(ler)
Güneşi görünce öyle serpildi ve gelişti ki, neredeyse cadde'ye çıkacak diye budamak zorunda kalıyorum.
|
Bakla
1 Eklenti(ler)
Bakla'larımda toplanacak kadar büyüdüler.
|
Sevgili Özbey çok güzel çiçekleriniz, bahçeniz :) Keyifle ,sağlıkla tadını çıkarın .
|
Sevgili ozbey, latin çiçeyin rengi çok güzelmiş benim latin çiçeyinin rengi turuncu.
|
Alıntı:
|
Sevgili ozbey, latin çiçeği bu sitede tanıdığım ve sevdiğim çiçeklerden. Sarmaşık latinleriniz çok güzeller.
Yazı erken getirmişsiniz. Çeri domatesiniz taze taze yemesi, baklaların körpe toplanarak yapılan, zeytinyağlı bakla yemeği ne güzel olur. Üzerine sarımsaklı yoğurt ve bahçenizde dere otu da vardır sizin. |
Alıntı:
Sevgiler. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025