![]() |
Alıntı:
****** bu kayıplar insanın hevesini kırıyor, fakat doğanın verdiği hasarlar karşısında çaresiz katlanıyoruz. Sevgiler. |
Sevgili arkadaşım ozbey, hep aynı sözleri yazmış olmamak için yazmamıştım. Ama ben de solanumu çok beğendim. Tohumla mı, çelikle mi yetişiyor?
Sevgiler... |
Bu, beyaz solanum u sevdim ben:)
Kalıcı olması, iştahımı kabarttı yine. Mavisi çalı tarzında büyüdü gitti benim. Karda bile üzerinde çiçek vardı. Zahmetsiz bir güzellik:) Listeme beyazını ekliyeyim hemen. Teşekkürler Özbey, beyazını tanıttığın için. Mevsimlikler sıcaktı, dondu cok üzüyor. Bu tür çiçeklere yönelmekte fayda var. |
Alıntı:
Ben çelikten yetiştiriyorum, bazen tohum veriyor ama denemedim. Kar yağan bölgede dışarıda yaşamıyor diye biliyorum. Sevgiler. |
Alıntı:
Büyük saksıda çok güzel olur, kışın içeriye alırsınız. Biz kalıcı çiçek dikelim diye her defasında düşünsekte hayata geçirmekte başarılı olamayız, mevsimi gelince yine kanımız kaynar. Çünkü mevsimliklerin de güzelliği ve havası, insana verdiği enerji de başka oluyor. |
Saksıda bir içeri, bir dışarı cok zor oluyor Özbey. Mavi ile idare edeceğiz o zaman.:(
Mevsimliklerden 2-3 fide alıp dikeriz ne yapalım:)) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu sene sıcaklar hepimizin canına okudu, küpelerim ölüm kalım savaşı veriyor, biraz daha dişlerini sıksalar diye dua ediyorum. Eylülde bu kadar sıcak olmaz. |
Alıntı:
|
Sevgili Ozbey, Solanum jasminoides tohum veriyormu?
|
Sevgili Ozbey, sevgili cemo, solanum dulcamara da sarmaşık çokta güzel ben Almanyadan getirmiştim kışa dayanıklı benim bahçede resimleri var.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Fidanistanbuldan bende üç sene önce fidanlar almıştım, bir çoğu belirttikleri gibi çıkmadı, özür dilediler ama bir daha alışveriş yapmadım. Bendeki fidan ölmezse sana ayırdım onu. Eylül ay' ı sıcak gçmezse kalan bitkiler keyiflenir, bizim de moralimiz düzelir inşallah ablacığım. Sevgi ve selamlar. |
Sevgili Ozbey, yüreğinize sağlık, çok teşekkür ediyorum.
İnşallah sizinki gibi her tarafı saran bir solanum yetiştirebilirim, önemli olan eksi derecelere dayanabilmesi. |
Alıntı:
|
Yılan yastığı kaktüs
1 Eklenti(ler)
Komşum bu sene hediye etmişti, nihayet çiçek açtı. Bende çiçeğini ilk kez gördüm, rengi ve görünümü gerçekten çok güzel.
|
Benim de birkaç tane kaktüsüm var, euphorbia miliiden başkası hiç açmadı daha. Ne güzel, sizinki açmış. İyi seyirler...
|
Sayın ozbey, bahçenize bayıldım. Ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
Kaktüsleri çok seviyorum ama çiçeklerinin ömrü çok kısa. iyi geceler. |
Alıntı:
|
Solanum dulcamara.
1 Eklenti(ler)
Sevgili ozbey, Güngörle ben çelikten tutturduk, ayrıca çok yayılıcı bu yıl bahçede bir kaç yerde kendiliğinden çıktı.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Satı kardeşimin affına sığınarak ben yanıtlayayım. İstanbul' da apartmanımızın bahçesinde vardı. Geeçen yaz sulanmadığı için kurumuş:(. Aslında kurakçıl bir bitki. Ama her bitkinin bir dayanma sınırı var tabii. İstilacılığı, birkaç metrekare içinde sürekli kök sürgünleri vermeden öte bir şey değil. Yani bir Acem Borusu ile karşılaştırılamaz. Boylanması da pek 5-6 metreyi geçmemişti bizimkinin. Ama çok cici çiçekleri var. Önerebilirim. Selamlar. |
Sevgili ozbey, sevgili Orhan beyin, anlattığı gibi çok güzel çok sevimli, tohumundan göndereceğim sevgiler.
|
Ozbey Kardeşimiz yine döktürmüş Onun ellerine emeklerine sağlık iyi ki varsınız Arkadaşlar.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgi ve selamlar. |
Alıntı:
Selam ve sevgilerimle. |
Kudret narı
1 Eklenti(ler)
Bal' a karıştırılmak için toplananlar.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025