![]() |
Ilkbahar
1 Eklenti(ler)
Bir ilkbahar sabahı güneşle uyandınmı hiç
Maalesef bu günde hava kapalı bende |
Mimoza ve güneş
1 Eklenti(ler)
Bahçede çalışılacak gibi değil 10 derece
Elimde fotoğraf makinası bütün çiçekler soğuktan açamıyorlar Baktım mimoza yan gözlen bakıyor biraz üşüyorum benim resimlerimi çekermisin dedi memnuniyetle Mimozaya soru yağıyor 4 sene evvel hediye geldi tabii getiren kaz geleçek yerden tavuk esirgenirmi diye düşündüğünü bliyorum Güzel bir cinsmiş ve kokulu Henüz çelik denemesi yapmadım bu mevsim yapaçağım |
Güneş
1 Eklenti(ler)
Bitkilerin çoğu güneşi seviyorlar bunların içinde bir taneside begonvil
Bildiğiniz gibi bir Akdeniz bitkisi benim İstanbulda yetiştirmem biraz pahalıya geliyor İnsan sevdiğine ne yapmaz işin tuhafı sellukaya ve nareçiye ağaçlarına tutkum çok fazla Bütün dünya bilhassa iskandinav ülkeleri Begonvile hayran İtalya ve İspanyaya begonvil görmeye turlar düzenliyorlar Resimdeki pek soğuktan etkilenmiyor sıçak yerde yaşıyor Sabahleyin resmini çektim |
Mimoza ve begonvil
Aralarında bir huzursuzluk var Begonvil .Mimozayı çekemiyor
Ben mimozayı biraz kayırıyorum Bütün kış kar altındaydı şu an bütün güzelliğiyle ortada hemde parfüm gibi kokuyor Begonvil kışı sıçak bir yerde geçirdi birde yanına yaklaşılmıyorki dikenleri var Her ikisinide seviyorum Fakat şu bir gerçek Mimozaya sarılıp koklayabiliyorum |
Alıntı:
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Güllerin budama zamanı .nisan sonuna kadar yapabilirsiniz . uygun gördüklerinizi
bol gübreli bir toprağa çelik de olur Gülünüz |
Sardunya
1 Eklenti(ler)
Sardunyaları çelik yaptınızmı ?
|
Bir yaprak
1 Eklenti(ler)
Çiçeğinizden bir yaprağın bu şekilde çoğalması sizi mutlu ediyormu
Denediniz mi? |
Alıntı:
Selamlarımla. |
Kalanchoe pumila
2 Eklenti(ler)
Günaydın
|
Merhaba.... Okadar hoştuki hepsi... Gözüm kaldı... Selluka edinmek istiyorum ama....Tohumu alsam şimdi eksem 1 hafta içinde bu yaz çiçeğini görürmüyüm.?
|
Alıntı:
|
Sayın Jineop
STREPTOCARPUS
Bitki hobisi için Afrika menekşesi gibi en ideal bitkilerden biri kökten ayrılabiliyor Yaprağından çelik yapılabiliyor tohum da veriyor Devamlı yeşil kalıyor ve aynı zamanda prezentabl Bütün bu avantajlı özelliğinden dünyada çok seviliyor Bendeki 2 renk bayağı eski Sendekinin başına gelenler için no problem iyi günler |
Alıntı:
|
Sayın Hoçam
Bahçemi ilk ziyaretiniz teşekkür ederim Arzu ederseniz Saim Ergin bitkiler dünyası bloğunu da gezebilirsiniz İyi günler |
Klematis clematis
1 Eklenti(ler)
Bu günlerde ilgi biraz fazla
Killi toprakları seviyor kireçli asla Nisan ayında köklerini ayırarak veya mayıs haziran aylarında çelik yapabilirsiniz Saksıda olabilir ama plastik değil |
Lalem günaydın
1 Eklenti(ler)
Bu sabah açılmış
|
Dicentra
1 Eklenti(ler)
KANAYAN KALPLER
Nemli toprakları seviyor Saksıda evde yetişebilir Rüzğarlı bölgede kısa zamanda çiçeklerini döker Tohumdan çoğaltabilirsiniz Çiçeği haziran başı açar bir ay kalır |
KırmızıbegonvillerÇok güzeller. Kırmızısına bayıldım. Kırmızı renginden çelik alabilmem mümkünmüdür acaba? Kolay gelsin.
|
Alıntı:
İyi günler |
mimozalı günler
1 Eklenti(ler)
mimoza
|
Hangisi güzel
1 Eklenti(ler)
Ben sizleri ayıramam
|
Bergenia purpurascens
1 Eklenti(ler)
Kış ortançası
|
Magnolia stellata
1 Eklenti(ler)
GÜNAYDIN
Kokulu manolya nisan ayında açıyor güneşli ortamları seviyor en fazla 2 metre büyüyor budama yapılmıyor |
1 Eklenti(ler)
Bu sabah
|
Manolyalarınız, kamelya tüm çiçeklerin,ze maşallah hepsi birbirinden güzel...acaba manolya kaç ay çiçekli kalıyor yani yazında çiçeklimi ?
|
Sayın Sevda
1 Eklenti(ler)
İlginize teşekkür ederim Bu çins manolya erken açıyor çiçeği üzerinde 1 ay kadar kalıyor en önemlisi güzel bir kokusunun olması
Resimde tomurçuk hali |
bitki çoğaltma
1 Eklenti(ler)
Evdeki bazı bitkilerinizi bu günlerde bu şekilde çoğaltabilirsiniz
Menekşe. küpe. rex begonia ve benzerleri yosun şart değil İç içe geçen plastik veya cam bardak kadeh kavanoz Saksı da olabilir saksının altından sarkan fitil suyla temas edeçek |
Reks begonya
1 Eklenti(ler)
Yaprağı
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Çuhalar ne kadar sık dikilirse o kadar güzel duruyor yuvarlak bir kase ideal
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025