![]() |
Sayın agozçe
1 Eklenti(ler)
Bitki teklifinize teşekkürler Fazla bitki bizi rahatsız etmeğe başladı geçen yaz bakamadık ve üzüldük yavaş yavaş azaltıyoruz ve yeni bitkilere yönelmiyoruz
Yanlız evde menekşe yetiştiriyoruz bir resim koyuyorum Resim olmadan mesaj yazmak bana ters geliyor iyi günler |
Seradayız
4 Eklenti(ler)
Beni yanlız çiçekler ilgilendiriyor
Ben anlamam toptan tüfekten Buyrun su vanilyası ananas begonvil ve misafiri su sümbülü |
kar yağmış güzellerin üstüne çok güzel görüntüler
|
Sayın ahmeter bey.sizi sürekli izliyorum .muhteşem bahçeniz kolay gelsin.yazın gelmesini iple çekiyorum selamlar.
|
Bu gün kar yok
2 Eklenti(ler)
Bahçede kar olduğu gibi duruyor
Evdeyiz pençerede menekşeleri seyrediyoruz Kar pençereyi kapattı Menekşe sıçak yerde Mesajlara teşekkürler iyi günler |
çim
1 Eklenti(ler)
Bu gün havanın ısınmasıyle karlar tamamen eridi Toprak suya doydu
Çimler için bu senenin ilk gübresini verebilirsiniz Ben marketlerde satılan granül haline getirilmiş koyun gübresini kullanıyorum |
Camlar dondu
1 Eklenti(ler)
Sera içinde açan streptocarpus
|
Bu hangi bitkinin tohumu
1 Eklenti(ler)
Güzelliğine dikkat edermisiniz bilenler var mi açaba Bilenlere dile benden ne dilersin diyeçeğim geliyor fakat sonra mahçup olurum diye korkuyorum
Lütfen ilk bilene bir hediyem var |
Manolya tohumu olabilir mi ;)
|
Bence de manolya tohumu:)
|
Saim Bey, Sayın gülenmelek manolya diyerek ilk cevabı vermiş. Ben de görsellerden manolya tohumuna baktım. Sayın gülenmelek'e katılıyorum.
|
Ahmet bey bu soğuk günlerde bahçenizdeki gezinti çok keyifliydi.
Astilbe inanılmaz güzelmiş. Her şey için yüreğinize sağlık.:) |
Manolya
1 Eklenti(ler)
Sayın gülenmelek . günebakan . yeşillim . uzman 16
Manolya tohumu ilginize teşekkürler Uzman 16 başka bir konuya değinmiş olsun Adreslerinizi özelden gönderebilirsiniz Bana gelmesini bekliyorum size göndereçeğimi Tahminime göre ilk defa elinize alaçaksınız ilk defa koklayaçaksınız Manolya tohumdan yetiştirmek seneler istiyor Çelik yapmak daha kolay Resme dikkat ederseniz yapraklarının arkası tarçın rengi Şayet değilse ufak ve pek az çiçek veriyor iyi günler |
manolya 16 yılda ancak çiçek veriyormuş bu yüzden benim bahçemde yok çok sabırsızım çünkü
|
campanula
1 Eklenti(ler)
Çan çiçeği
Bu bitkinin donmamasına şaşıyorum -10 dereçede hiçbir şey olmadı ve 2 taş arasında sanki bahar havası varmış gibi yaşamına devam ediyor 2 değişik büyüklükte çiçeği olanı var bu yaz özen gösterip çoğaltma yoluna gideçeğim |
Campanula
1 Eklenti(ler)
ÖZÜR
çan çiçeği yerine .jacaranda çiçeğini koymuşum beni ikaz eden Sayın Lire teşekkür ederim |
jacaranda
1 Eklenti(ler)
3 sene evvel Antalyadan getirtdim saksı geçen kış bahçede kaldı bir problem
olmadı Bu sene daha soğuk oldu ilerleyen aylarda vaziyet belli olaçak Tohumunu aldım fide jacarandaların bir kısmı serada ve bahçede durum bu yaz belli olaçak |
Değişik saksı kapları
1 Eklenti(ler)
Çiçekleri güzel gösteren kaplarında rolü büyük
|
Sayın ahmeter bir tane jacaranda fidesi de bende var saksısını değişmek istiyorum acaba hangi ayda değişmeliyim ayrıca jacarandan yaprak döküyor neden olabilir bir fikriniz varmı acaba?
|
Alıntı:
Netten bakınca da bu fotoğraftaki bitkiyi ne campanula ne de jacaranda'ya benzetebildim. Jacaranda ağaç formunda bir bitki. Campanula ve türevleri içinde çiçek yapısı benzeyen var ama yaprakları benzemiyor. Niye bu kadar meraklandım. Bende de var efenim ve türünü çok merak ediyorum ;) |
çan ve jakaranda
Sayın Günebakan
Jacaranda bir Akdeniz bitkisi begonvil gibi İstanbulda ne şartlarda yaşar bende araştırıp netiçeye varacağım yapraklarını dökmesi normal mart ayında saksısını değiştirebilirsiniz Sayın emil14 1443 VE 1444 çan çiçeği biri yerde. biri saksıda 1445 jacaranda 3 metrelik ağaçın bir dalında açan çiçeği Her ikisinin renk tonları birbirine yakın şekilleride benzerlik gösteriyor çan saksı. jacaranda bir ağaç İyi günler not anlaşılmayan bir nokta varsa çekinmeden tekrar sorabilirsiniz |
Teşekkür ederim Sevgili Ahmeter:)
|
Kar geri geldi
1 Eklenti(ler)
Kar tekrar yağmaya başladı
Ama pençere önlerinde bahar var Yazı beklemeye gerek yok çiçeği severseniz size bu görüntüyü verir |
Cymbidium
1 Eklenti(ler)
Çiçekler sizi ısıtabilir
|
Muhteşem görünüyorlar
|
campanula
1 Eklenti(ler)
Geçen sene bu günlerde bu resmi çektim Fakat gerekli ihtimamı gösteremediğimden kaybettim Dun söz vermiştim şimdi buldum
ÇAN ÇİÇEĞİ |
campanula güzelliği
2 Eklenti(ler)
Bu güzelliğe söz bulamıyorum
|
Mimoza
1 Eklenti(ler)
MİMOZA
Yanlız bitkileri konu ediniyorum Merak ediyorum Sizlere sıkıntı mı veriyorum ? |
Yorum
Yorumlarınızı bekliyorum
|
Böyle güzel sunum yapan biri hiç sıkıntı verebilirmi.Sadece teşekkür edebiliriz.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025