![]() |
O güzel büyüyü bozmamak adına efendim. Tam da campanula benim renklerim diyecektim aksine sayfanızda kirlilik olacağını düşündüm. Lütfen siz devam edin..
|
Mavi ve mor tüm ihtişamını sergilemiş. Gözlerimiz bayram ediyor.
|
Ahmet Bey mimozalar İstanbulda açtılar mı yoksa?
Tam anlayamadım serada saksıda küçük bir bitki gibi görüyorum burdan. Sunumlarınızı ilgiyle takip ediyoruz, teşekkürler.. |
Sn. Ahmeter, sessizlik büyüyü bozmamak için. Maviler, Cymbidium, mimoza hepsi muhteşem.
Katmerli campanulayı ilk kez gördüyorum. Tohumları nereden almıştınız? |
Sevgili ahmeter bunlar insanı buyuluyor cevabınız içinde teşekkürler.
|
1446 numaralı ekteki fotoğraf azalea, aradım görsellerde muhteşem bir bonsai gördüm.
Ayrıca bu çiçeği tanımış oldum. Bir de google translate ile bilgi toplayayım! Bakım şartları nasılmış..Özellikle soldaki saksı çok hoş, haklısınız. |
Teşekkürler
1 Eklenti(ler)
Yorumlarınızı büyük bir ilgi .ve dikkatliçe takip ediyorum
Bende en kısa zamanda çevaplandıraçağım Serada bu gün açan bir orkide resmi koydum iyi günler |
Sayın Ahmeter,bahçe sayfanızı zevkle takip ediyorum.Eklediğiniz her kareye hayran hayran bakıyorum.Campanula'nızın güzelliğine vuruldum,makro çekimleriniz,çiçeklerin bütün güzelliğini ortaya koyuyor.Ellerinize emeklerinize sağlık,her zaman izinizdeyim.Saygı ve selamlarımla...
|
Cymbidium ve campanulalara bayıldım tohum yapıyorlarmı acaba Sn. Ahmeter:)
|
Cymbidium ve campanulalar çok hoş en kısa zamanda edinmek istiyorum size teşekkür ederim
MİMOZA yı da ben hiç görmemiştim teşekkürler |
Kış
2 Eklenti(ler)
Kar
|
Merhaba, Sayın Ahmeter; bahçenizi ilgiyle ve sessizce geziniyorum. Katlı campaluna harikaymış, ilk keza görüyorum. Mimozaya ise bayıldım, yıllar var ki mimoza görmemiştim. Bu yılın çiçekleri mi bunlar, çokta hoş kokarlar... Daha çok mimoza resmi mümkün müdür acaba?
Bu arada sayfanızdaki ödüllü minik bilmeceleri de çok seviyorum, henüz bir şey bilemedim ama olsun takipteyim..:) Saygılar... |
Sayın Ahmeter bey;
Sayfalarınızı her zaman dikkatli, derinden ve içim huzur dolu izliyorum. Fotoğraf çekimleri muhteşem, hangi birine ne söyleyeyim. Hiç bilmediğim çiçekleri öğrendim sayenizde .Bu güzellikler için çok teşekkürler sayın Ahmeter bey. |
Teşekkürler iyi günler
1 Eklenti(ler)
lütfen sessiz kalmayınız
Bütün çiçekler sizin için |
Hayırlı cumalar. Bahçenize ve bitkilerinize bayılıyorum severek mutlaka takip ediyorum bilgide ediniyorum. sağlıkla kalın.
|
Alıntı:
|
Mimozam
3 Eklenti(ler)
Kıskanıyordum. kimsenin seni görmesini istemiyordum
Benim güzel mimozam Seni bunça sene sakladım Dökül güzelliğini herkes görsün Benim mis kokulu MİMOZAM |
MAŞALLAH gerçekten harika kış günü gayet güzel,sağlıcakla büyüsün bol çiçekler,hep beraber seyredelim.
|
Kışın muhakkak soğuğa karşı bir önlem gerektiriyor
Serada idi Bu yaz dışarı aldım Kar yağınça önlem aldım üzerine soğuk geçirmeyen bir torba geçirdim Sıçaklık 10 dereçeye geldiğinde üzerini açaçağım şimdi çiçekler tomurçukta İstanbulda adalarda bol bulunuyor oranın iklimi daha yumuşak bir önlem istemiyor Görüntüsü ve değişik güzel bir kokusu var Çelikle üretiliyor Soğuk ortamda kaldımı çiçekleri açmıyor |
Harika, Saksıda mimoza oluyorsa bir tane de ben ekerim.
|
Benim de saksıda bir mimoza ağacım var..
Ankara da tomurcuklarını bir kere sizin ki kadar yoğun olmasa da açtığını gördüm. Bu kış camla kapalı balkonda korumada ve şimdi tomurcukta.. Sizin mimozanızın resimleriyle avunalım, baharı bekleyelim..;) |
Çok teşekkürler Sayın Ahmeter, Zahmet verdim size. Harika, nefis ,mükemmel... Üstelik saksıdaymış, bulursam hemen ben de edinicem... Çok seviyorum bu ağacı...
Antalya'da Akdeniz Üniversitesi kampüsünde bol miktarda var bu ağaçtan, önce sadece sapsarı çiçek olurdu, zamanla yapraklar çıkar sarı - yeşil olurdu. Daha sonra sadece yeşil kalırdı.... Öğrenciler orada mimoza çadırlarının altında otururdu... |
Mimoza....:cool:
Bir zamanlar İstanbul'da... Her bahar, Kadıköy iskelesinde, adadan toplatıp getiren çingenelerden kucak kucak alır evimin her yerini bu güzellikle donatırdım. Mis gibi kokusuyla beni büyüleyen muhteşem bir çiçek :p Bende çok özel bir yeri var, sarı mimoza rahmetli anneciğimin en sevdiği çiçek. Ahh... yüreğime özlem ateşi düştü, bu güzelliği buralarda nasıl bulacağım şimdi ben :( |
Mimoza
Mimoza ve begonvil için zamanı geldi mi gene adaya gidiyoruz
Özellikle vapurun dış kenarına oturuyoruz Selamlar |
Sorulara çevaplar
1 Eklenti(ler)
Mimoza serada değil
Campanulayı fide aldım tohum veriyor ilgilenemedim Cympidium yeni yumrular veriyor tohum bizim işimiz değil Uzun zamandır görüşemediğiz Satı hanıma Selamlar |
Kopfsalat
2 Eklenti(ler)
Yemeye kıyamıyorum
Birde çiçeği olsa |
Arap saçı ve episcia
1 Eklenti(ler)
Sizde yapabilirsiniz
|
Alıntı:
Yok ille de çiçeği derseniz havalar ısınınca başlar çiçek oluşumları. |
Hoş geldiniz
1 Eklenti(ler)
Haklısınız uzun zamandır uğramıyordunuz memnun oldum
|
Baharı bekliyoruz
4 Eklenti(ler)
Papatyaları. serada değil tarlada çileği . ithal değil kendi gülümüzü ve küpelerimizi
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025