![]() |
Ahmeter bahçe
3 Eklenti(ler)
Çok kıymetli günler
|
Ahmeter bahçe
Mayıs ayı sonuna kadar sizde tohum eker çelik yapabilirsiniz
Karton saksıyı kullanmanızı öneririm Karton saksı vitamin ilave edilmiş bataklık toprağının saksıya dönüşmüş hali Bu saksıya konmuş toprak hava aldığından fazla suyu dışarı veriyor Köklenen bitkinin kökleri saksıyı delip geçiyor size ben artık büyüdüm diyebiliyor Uygulama yapılan bitkiler Kıvırçık salatalık.Begonvil. Sundavilla . küpe.Domates.Selluka Her türlü bitki olabilir Yetiştirmede daha fazla şans ve en mühimmi gün kazanırsınız Kolay gelsin |
Sevgili ahmeter cam güzeli katmerli harika Ruj çiçeğinin yapraklarının görüntüsü nasıl acaba... Saygılar
|
;):confused::confused:Sevgili ahmeter cam güzeli katmerli harika Ruj çiçeğinin yapraklarının görüntüsü nasıl acaba... Saygılar:confused:
|
Ahmeter bahçe
1 Eklenti(ler)
En çok beğeni toplıyan selluka resmi
|
Ahmeter bahçe
1 Eklenti(ler)
Bu günün bir özelliğini okudum,
Bençe evvela aşık ol. zamanla zaten deli olursun |
Ahmeter bahçe
3 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
Çok güzeller ellerinize saglık muhteşem....
|
Sevgili ahmeter, fotoğraflarınız ve de çiçekleriniz muhteşem...
|
-Selam Saygılar-
Kırmızı gülü görünce Kayıp Gül (Serdar Özkan) aklıma geldi. Çiçekleriniz çok güzeller. Ellerinize sağlık. |
elinize emeginize saglık..
|
Ahmeter bahçe
3 Eklenti(ler)
ÇUHALAR
Susuz kaldımı bir daha kendini toparlaması çok zor |
İnsan bakmaya doyamıyor. Hepsi birbirinden güzel.
|
Sn ahmeter ben istanbulda cam güzellerini küpeli çiçeklerini nerden bulabiliriz cvp verirseniz sevinirim saygılar...
|
Ahmeter bahçe
1 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
Günaydınlar Ahmeter,
Nasılsınız, sabah Bodrum' un ışıltılı havasında, balkonumda kahvemi yudumlarken sizin bahçenizi burdanda olsa izleyebilmek çok güzel. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Saygı ve sevgiler. |
Ahmeter bahçe
2 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
harika karpostal gibi..
|
Ahmeter bahçe
2 Eklenti(ler)
Ismini kaybettiğim bitkilerden biri
|
Ahmeter bahçe
1 Eklenti(ler)
Günaydın İyi pazarlar
|
günaydın
İyi pazarlar. begonviliniz çok güzel. Bodrumda her evin bahçesinde renk renkler. Ama ben en çok mor salkımları seviyorum. Bir tür leylak gibi, siz ismini bilirsiniz. Beyaz ve lila rengindeler. Uzun salkımları oluyor çiçekli ve çok hoş kokuyor. Bahçemizde mevcut. bazen eve kesip getiriyorum çiçeklerinden tek dezavantajı dokunduğun an çiçeklerini dökmesi. O yüzden kıyıp kesemiyorum. Ama kokusu çok güzel Saygılar |
Alıntı:
Pellionia repens. Bitkinizin adı bu yanılmıyorsam. Bu çiçeğin adı nedir başlığınada yazmıştım. Görmediniz sanırım. |
Çok güzeller ellerinize ve emeğinize saglık saygılar
|
Alıntı:
Bahçenizi gezmek herzamanki gibi çok keyifli :) Çelik için köklendirme hormonu kullanıyor musunuz? Yoksa hormonsuz mu yüzde elli ? |
Sayın ahmeter 4-5 gündür bahçenize uğramamışsınız. Harika fotoğraflarınız ile bahçenizdeki güzellikleri paylaşmanızı özlüyoruz, bekliyoruz:)
|
of of bu ne şirin bi bahçe böyle sn.ahmeter.
|
of of bu ne şirin bi bahçe böyle sn.ahmeter
|
Gene bir sürü güzellikler yüklemişsiniz . Ahmet bey.Ananası sizin teknik ile köklendirmeyi denedim olmadı, direk toprağa ektim gene olmadı. Sizinki ne durumda? Birde kafama birşey takıldı kavanozun kapagı kapatılınca ya da bitki strech veya folyo ile sarılıp çimlendirilince havasız kalmıyormu?
|
Saim bey,
İlk defa sayenizde en zor bitkileri satın almadan yetiştirmeyi deneyeceğim. Gönderdiğiniz selluka tohumlarını beklerken, sizin begonvillere özendim. Yazılarınızı okuyup çelik sistemini anlamaya çalışıyorum. yarın çevredeki rengarenk begonvillerden ve leylaktan çelik almayı deneyeceğim. biliyorum ki yaptıktan sonrada size danışıp yoracağım. Bize verdiğiniz emeklere teşekkürler. Saygılar |
Tünaydınlar Saim bey,
Rengarenk bir gün diliyorum. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025