![]() |
Achimenes
Bir saksı bitkisi bu renkten başka pembe ve tonları mevcut şimdi çok ufak soğançıklar halinde, mayısda canlanır
Gölge ve nem sever, Toprakda soğanlar devamlı yavrular Bu günlerde marketlere poşetlerde soğanları geliyor Ama gelmesiyle kapışılması bir oluyor Geniş yassı saksıda güzel duruyor |
Gülüm
1 Eklenti(ler)
Bu gülüm erkenden açsın diye özel ihtimam gösteriyorum
|
Achimenes konusun da çok haklısınız çünkü marketler de hiç görmedim. Yetiştirmeyi istediğim çiçeklerden biri:)
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Meteoroloji ne derse desin bahar geliyor Sakız sardunyalar çiçeklerini göstermeye başladı Çelik yapmaya başlıyabiliriz
|
Her çiçek sizin elinizde bir başka güzelliğe bürünüyor sevgili ahmeter. Çekimlerdeki başarınızla daha da güzelleşerek bizlere ulaşıyor.
Bir arkadaşımızın yazdığı gibi her kare ayrı bir tablo. Şöyle bir bakıp geçilemiyor, uzun uzun seyrediyorsunuz... Yüreğinize sağlık... |
sn ahmeter, kitap gibi sayfanız var hemde resimli kitap :). Hergün mutlaka sayfanıza uğruyorum. Sardunya çeliklerini ben birkaç hafta önce hazırlayıp suya koydum bazıları iyi durumda yaprak verdiler ama bazılarında uyanış yok. Acaba kumlu nemli toprak çelik için dahamı uygun, siz nasıl yapıyorsunuz?
|
çuha çiçeği
3 Eklenti(ler)
çuha
|
Teşekkürler
Sayın Maki teşekkürler
Sayın Sibel bu aylarda suya koymak gereksiz doğrudan doğruya kumlu torf yanlız bulunduğu ortam sıçaklığı 15 den aşağı olmasın Selamlar |
Alıntı:
|
Ahmeter bahçe
3 Eklenti(ler)
Bu gün sera çoştu
|
Valla sizin seranın hep maşallahı var harika görünüyor bunlar sevgili Ahmeter:)
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Bu günlerde marketlerde bol miktarda bulunuyor
|
Ahmeter bahçe
2 Eklenti(ler)
Hava soğuk .kar atıştırıyor .Resimler belki sizi biraz oyalar
|
bahçenizi gezmeye doyum olmuyor tek kelimeyle harikalar yaratıyorsunuz eyer zahmrt olmazsa soğuga dayanıklı sarmaşığınızdan çelik vaya tohum nasıl üretiliyorsa bana gönderebilirmisiniz van soğuk olduğu için çiçeklisarmasıkları ancak mevsimlik olarak yetiştiriyoruz bol çiçekli kışa dayanıklı bir sarmaşık balkon için istediğim bir çiçek yerdımcı olursanız çok sevinirim
|
Ahmeter bahçe
Mutlu kutlu bey ançak size temin edebilir Bende mevcut değil
|
Alıntı:
|
Ahmeter bahçe
3 Eklenti(ler)
Çeşitli bitkiler clematis.gonça şakayık. ve su kenarı bitkileri
|
Günaydın
2 Eklenti(ler)
Bu sabah kar vardı
|
şakayık
2 Eklenti(ler)
Osmanlı saray bahçelerinin ana bitkilerinden uzun ömürlü yerini sevdimi 100
seneden fazla yaşadığı tesbit edilmiş Bendeki 40 seneyi doldurdu Hafif gölgeli ağaç altını seviyor |
Rengi çok güzel, umarım bir 40 daha yaşar.
|
Şakayık :) çocukluğumun gizemli sevgilisi çok güzelsin.
|
Sevgili ahmeter , bahçeniz çiçekleriniz güzel ötesi bir sıcaklıkla ruhumu sarıp sarmalıyor, yansıttığınız doğa sevgisi için çok teşekkürler.
|
Hangisi güzel
1 Eklenti(ler)
Ayırmaya imkan var
|
sekula
Alıntı:
|
Selluka
1 Eklenti(ler)
Dağıtım yaptıktan sonra bende kalan tohumlar resimde görünen hale geldiler
|
Ahmeter bahçe
3 Eklenti(ler)
Resimler
Ev içinde sevdiğiniz cam güzellerini bardakta çillendiriniz Mayısta doğrudan bahçeye |
Su sümbülü
1 Eklenti(ler)
Su sümbüllerinden maalesef iyi haberler gelmiyor Resimlerde bitkinin kahverengi
hale dönüştüğü görülüyor Bu iyi bir durum değil suyun sıçaklığı çok mühim 15 den aşağı olmıyaçak Oda sıçaklığı 15 ise suyun 10 derece olduğunu göreçeksiniz Öyle ise oda sıçaklığı 20 bir mekane koymak içap edeçek Ben suyu ısıtıçı ile ısıtıyorum |
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Küpe çiçeği
|
Kamelya
1 Eklenti(ler)
Kamelyam üşüme güneş açıyor
|
Açelya
1 Eklenti(ler)
Hiç olmazsa üstünü örtmem lazımdı
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025