![]() |
Limon servi
2 Eklenti(ler)
Resimlerde görüldüğü gibi muhakkak yan dallarının alınması şart
yağan kar uzun dallarda yoğunluk yapıp fidanın belinden kırılmasına sebep oluyor Bir form verilmesi fidanı kurtarıyor |
Ne güzel resimler manzaralar ellerinize sağlık ; kar beyazlığı bir başka güzel biz İzmir de bundan mahrumuz.Sizlerin sayesinde bizde izliyoruz.Kolay gelsin.:)
|
Takdir sizin menekşeçibaba
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Teşekkür
Samet Her zaman beklerim meraklı olduğunuzu biliyorum Saim Ergin bitkiler dünyası
bloğumuda gezebilirsiniz İyi geçeler |
Sayın Ahmet bey,
Bahçeniz, bitkileriniz ve düzenlemeleriniz çok güzel.Sağlık ve mutlukla bahçenizin keyfini sürmenizi diliyorum. |
-2
1 Eklenti(ler)
Sıçaklık -2 don var bahçede bütün gerekli tedbirler alındı
BAHARI BEKLİYEN KUMRULAR GİBİYİZ GÜZEL BAHAR SENSİZ. YOSUN TUTMUŞ TAŞLAR GİBİYİZ |
Merhaba
Hurma fideniz alındı. Çukulata hurmasıda isterseniz alır beraber yollarım. Onu isteyip istemiyeceğinizi bilemedim. |
Sayın hazeroğlu
Bir tanesi yeter fazla yerim yok adresim herhalde duruyor yanlız bu günlerde göndermeyın kuvvetli don var teşekkür ederim
|
Alıntı:
Ahmet bey, tohumlardan hala elinizde var mı acaba? |
1 Eklenti(ler)
Suni ışık
|
1 Eklenti(ler)
Ben yazı seviyorum
|
SERA ve çiçekler
1 Eklenti(ler)
Serada bulunan bitkiler her türlü hastalığa karşı devamlı kontrol edilerek tozlanma .döllenme ve tohum bağlaması kontrol edilmektedir
|
Camelia
1 Eklenti(ler)
Bahçenizde zahmetsizçe büyüyen soğuğa dayanıklı çiçekleri çok gösterişli
bir güzel Nemli toprağı seviyor onun için etrafını arap saçı kaplasın yolmayın zemını nemli dursun Demirli gübre verin veya paslı su Paslı suyun ne olduğunu defalarça anlatdım Aynen begonvilde olduğu gibi çelik yapılabilir |
Su içilebilir
1 Eklenti(ler)
Her sabah aç karnına bir bardak suyun ne kadar faydalı olduğu artık tartışmasız
Buyrun içebilirsiniz |
Ahmet bey Çuha çiçekleri açmış ne kadar güzeller
|
Sayın Nazlı 6
Alıntı:
Bir kaç gün müsade İyi günler |
Streptocarpus
1 Eklenti(ler)
Serada bu gün açtı
|
Episcia
1 Eklenti(ler)
Evde flueresan altında gayet güzel büyüyorlar
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kar yağar oldu
1 Eklenti(ler)
Kar yağar oldu
ve yağmaya devam ediyor palmiyenin üzerine yağdıkça dallar eğilip kırılıyor |
günaydın
Alıntı:
Yaprağı aynı saintpauliada olduğu gibi çelik oluyor Yaprakta hazır Ançak yeni renkler için tohum lazım |
Ageratum vapur dumanı
1 Eklenti(ler)
Kışı serada geçirdiği için çiçeklenmeye başladı ve erken çiçeklendiği için tohum alaçağımı zannediyorum
Yazı bol güneşli bir ortamda geçireçek |
Donduk
4 Eklenti(ler)
GÜNAYDIN
DONDUK Ben değil bitkiler söylüyor Son senelerin en soğuk günleri maalesef dün geçe idi. bitkilerimizin bir kısmı dondu Marketlerde satılan bitkiyı dondan koruyan örtülerin etkisini göreçeğiz Seradan sarkan buzlar tam arkasında sera içinde açan cympidium Şayet begonvil . çin gülü limon gibi bitkilerinize bir önlem almamışsanız toprak altı kısmı kolay donmayaçağından bahara tekrar canlanır Sıçak güneşli günlerde buluşmak arzusuyla |
Yaz resimlerde mi kaldı
3 Eklenti(ler)
Hayır heyeçanla bekliyoruz
|
Merhaba sayın ahmeter
Dikkatle ve merakla bahçenizin sayfalarını izlemekteyim.. Ustaca sunumunuzu takdir ediyorum, anlamsız ve gereksiz mesaj kalabalığına müsade etmeden, öğrenerek, zevkle takip ediyorum... Ellerinize, emeklerinize sağlık.... |
Sayın Nuri Mürvet
1 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim Bende sizin çalışmalarınızı takip ediyorum
Kolaylıklar . ve iyi günler dilerim |
Lobelia ve campanula
4 Eklenti(ler)
Kara ve dona dayandılar ve sıklamen
|
Bahçenizi sessizce izleyenlerdenim. Her şey çok çok güzel, yüreğinize sağlık. Sizin gönderdiğiniz begonvil gayet iyi durumda.
Bende sizi en güzel çiçeklilerinden ve kokulularından olan ve kolay büyüyen, Hoya Silver-pink ve Lacunosa pink hazırladım ama getirmek için baharı bekliyorum. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025