![]() |
sonbahar
4 Eklenti(ler)
Bu gün İstanbulda çok güzel bir hava vardı 50 yakın resim çektim
Ben bunları beğendim Clematisler çiçeklenmeya başladı Kozalakların hangi tür çama ait olduğunu bilmiyorum Avusturyadan dekor olarak geldi Selluka çiçekleri geçti kelebek limon selviye kondu Bütün kış beraber olaçağımız menekşelerden bir renk |
Ahmeter bahçe
1 Eklenti(ler)
Az kelimeler bol resimler benimde huyum böyle sıkılmıyorsunuz değil mi?
Fakat siz bol bol uzun uzun yazabilirsiniz |
1 Eklenti(ler)
Yazın çiçeğini kokladık şimdi tohumda...
|
Ağaç yasemini-Kısmet ağacı(clerodendron trichotomum)'un tohumları da en az çiçekleri kadar güzel görünüyor.
|
Sayın Almira
Doğru isterseniz tohumundan göndereyım veya bahçeden bir isteğiniz var mı Selamlar |
Nezaketiniz için çok teşekkür ederim. Daha büyük bir bahçem olsaydı mutlaka isterdim. Bahçenizdeki güzellikleri seyretmek bana mutluluk ve keyif veriyor. Sevgiyle kalın.
|
bu çiçeklerin kokusu varmı acaba ahmet bey??
|
Alıntı:
|
Sonbahar
1 Eklenti(ler)
İstanbulda güzel bir sonbahar
Bu gün kelebekler gibi uçun |
2 Eklenti(ler)
Bugün her yer güzel
|
1 Eklenti(ler)
Gün batıyor saat 6 .25
Hava sıçaklığı 24.30 Güzel bir sonbahar günüydü ve begonvillerin çoştuğu günler Sera içinde hayatlarından memnunlar |
2 Eklenti(ler)
begonvil
|
Sonbahar
1 Eklenti(ler)
Gündüz sıçaklığı 25 üstü bütün bitkiler yaz gibi bakım ve su istiyor
Sardunyalar İlkbahar gibi güzelleştiler |
1 Eklenti(ler)
Ziyaretinizden memnun oldum her zaman beklerim
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Bu gün havanız güzel olsun
|
1 Eklenti(ler)
Ahmeter
|
Sayın ahmeter,
Menekşelerinizin yaprakları nasıl bu kadar güzel parlayabiliyor? Hediye bir menekşem oldu, gelirken yapraklarına epeyce toprak bulaşmış, ne yapmamı önerirsiniz efendim? |
Sayın Yenibahçe
1 Eklenti(ler)
Menekşenin yapraklarının parlak ve dik durması sıhhatlı ve bakımlı olmasından
Menekşe bölümünde geniş bilgiler var Size önerim bir defaya mahsus yapraklarını yıkayınız .bol ışık .elinizle yaprakları kontrol ediniz ne vakit yapraklar yumuşak bir hal aldı o zaman su veriniz ve bunu bir alışkanlık haline getiriniz Ve şunu unutmayınız menekşeyi fazla su öldürür iyi günler |
Begonvil çelik
1 Eklenti(ler)
Bu güzellik nasıl elde edildi ilğili bölümde
|
1 Eklenti(ler)
PLECTRANTHUS AUSTRALİS
Parlak mustafa suda gayet güzel gelişiyor ve dekoratif |
Günaydın
1 Eklenti(ler)
İsterseniz kadehtede olabilir
|
Iyi akşamlar
1 Eklenti(ler)
Bahçeyi gezdiniz ayrılıyorsunuz sessiz kapıdan çıkarsanız sizi hatırlamam çok zor
İyi akşamlar |
Ahmeter bahçe
1 Eklenti(ler)
Bır menekşe bütün güzelliğini gösteriyor
|
Evet sessiz kapıdan çıktım hep .Göz hırsızlığı için özür dilerim.Başka birşey almadım.Sayfanızı gezmek bana keyif veriyor.Gözüm gönlüm açılıyor.Teşekkürler.
|
Gül
1 Eklenti(ler)
Sayın Deniz
Daima beklerim Yalın kat bir gül renginin güzelliği ve hafif bir kokusu var |
Sayın ahmeter teşekkürler.Bir renk bu kadar mı güzel olur?
|
sayın ahmeter 2923 nolu mesajdaki gül olamaz değil mi? mor renkli gül hiç görmedim desem **** bitki nedir?
|
Sayın sibelim mor ve mor tonlarında güller olmaktadır. Canlı olarak bir çok kez gördüm fakat yalın kat olanını ilk defa görüyorum. Bence gözlerinize inanabilirsiniz. ;)
|
Gül
1 Eklenti(ler)
Forumların özelliği burda ilgilenmek .öğrenme arzusu .araştırmak . bilgi istemek
Memnun oluyorum ben bu konuları dikkat edip değişik konulara girmiyorum İthal bir gül her sene aynı ilgiyi görüyor İlkbaharda bir defa açıyor Bakın bir gonca halini görün |
Saim abi, sizin bahçenizde bir gül vardı yaprakları ve gövdesi güle benzemeyen aynı nane gibi yan dallarla ilerleyen. Onun çiçekleri mi bu?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025