![]() |
Cevabiniz icin Tesekkur ederim. Saygılar...
|
1 Eklenti(ler)
selamlar bana gelen susümbüllerimin resimlerini ekliyorum sevgiler.
|
çiçek sevgiyle açar
1 Eklenti(ler)
Menekşeniz var mı ?
|
Gül kurusu
1 Eklenti(ler)
Sen daima güzelsin
|
1 Eklenti(ler)
Yazın ne güzeldin
|
1 Eklenti(ler)
Mimozam tomurcuğa geldiğini gördüm seni gene bu şekilde bekliyorum
|
Alıntı:
|
Sellukam
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Sayın Ahmeter, bu güzel bahçeyi-cenneti gezememiştim epeydir. Biraz hayranlık, biraz şaşkınlık, biraz da imrenerek geziyorum güzelliklerin içinde.
Gezintimin sonucunda kesinlikle bitkilerle aranızda özel bir bağ olduğuna inandım. Bu kadar olamaz ya, ben de istiyorum bu yetenekten :mad: |
Alıntı:
|
Ahmeter bahçe
1 Eklenti(ler)
Ekim ayındaki bayram ve tatillerden ve benim iş yoğunluğundan bitki paylaşımlarını yerine getirme imkansız bir duruma geldi
Kusura bakılmamasını temenni eder iyi günler dilerim Saim Ergin |
orkide
1 Eklenti(ler)
2011 de açmışlarda bu sene heyecanla bekliyoruz
|
Çok narin ve güzeller, ah bir de koksalar, Saim Bey hiç kokulu türü yok mu orkidelerin acaba çiçeklere koku enjekte edilebilir mi, teknoloji o noktaya geldi mi acaba, umarım cehaletimi maruz görürsünüz de şimdi pat diye aklıma geldi. Herkese iyi geceler.
|
orkide
Bu sözleri duyan bütün orkideler ağlıyorlar kokmaz olur mu
Bir cattleyanın kokusu Güzelliği Cattleya hediye edilen bir insanın neden başı dönüyor |
Cattleya
1 Eklenti(ler)
Cattleya
|
Günaydın
2 Eklenti(ler)
Güzel bir sonbahar sabahı
|
Aman ağlamasınlar lütfen,
Hiç bir catleya ile tanışamadım henüz bilmiyordum koktuğunu da orkideler kokmuyor, Güzellikleri yeter, |
Sayın ahmeter,
Termometre ile kontrol ediyorum İstanbulda gece sıcaklığı 13 dereceye kadar indi, gündüz 24 derece oluyor ama geceler soğudu.Selluka ve begonvilleri(ada begonvili olmayanları) kapalı mekana alma zamanı geldi mi sizce.Gerçi ne sellukanın ne de begonvillerin şimdilik sıkıntıları yok gibi ama tereddüt ettim . Ada begonvilini ise hiç içeri almadan kışın da dışarıda bırakmayı düşünüyorum. Sizin uygulamanız nasıl? Selamlarımla. |
Sayın Kartal
Google ENKA WEATHER PAGE yazıp İstanbulun hava durumunu gayet kolay ve doğru olarak takip edebilirsiniz
Begonvil geçe sıçaklığı 10 oldumu içeri alaçağız --ada-- hariç Ada begonvili bu aylarda güzel gelişme gösteriyor Sellukalar tohum bağladı tohumlar güzel gelişsin diye tohum bağlamıyan dalların bir kısmını budadım Sellukada geçe 10 oldumu kapalı bir yere alaçağız Selamlar |
1 Eklenti(ler)
Şu an hava durumu sıçaklık nem ve basınç
|
1 Eklenti(ler)
Sonbaharın işareti
|
Sayın ahmeter bahçenizi her zaman zevkle takip ediyorum. Begonvili çok sevdiğim halde bir türlü yetştiremedim. Ada begonvilini İstanbulda nereden bulabilirim. Oradaki tanıdıklara haber verip isteyeceğim. Birde bu selluka tohumları oluşunca paylaşacakmısınız? Eğer paylaşırsanız özelden adresimi yazacağım. Bahçenizi takip ederken çok şeyler öğreniyorum. Sayenizde pet şişe içerisinde açelya yetiştirmeyi başardım. Bilgilerin devamını bekliyoruz. Birgün İstanbula yolum düşerse seranızı ziyeret etmek isterim.Şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum.
|
Sayın Gülsü
Günaydın
Ada bagonvili için tel 216 3825833 hüseyin bey Büyukada tek yetiştiren şahıs Selluka tohumu 12 veya 1 ayda olabileçek İyi günler |
Alıntı:
SN.Ahmeter orkidelerin üretimi,bakımı,gübrelemesi ve toprağı hakkında bilgi alabilirmiyim acaba,yıllardır orkidelere hastayımdır ama hiç orkidem olmamıştı, şimdi 3 orkidem var ve ben bunları çoğaltmak,hemde yeni orkideler edinmek istiyorum,ama önce bilgi edinmem gerek orkideler konusunda..Sizin engin tecrübe ve bilgilerinizden mümkünse faydalanmak isterim..Bu arada cattleya ya bayıldım harika..Çok teşekkür ederim..Saygılarımla.. |
Sayın Gülşen
Forumda orkidelerle ilgili bölümü okumanızı öneririm İyi günler
|
At kestanesi
1 Eklenti(ler)
Bu gün at kestanesi ile ilgili pek çok yazı okudum
Nelere iyi geldiği saymakla bitmez Beni en çok ilğilendiren romatizma ağrıları bir deniyeçeğim |
Bizim okulun bahçesindede çok vardı, hepsi dökülmüştü süpürdüler
|
Sonbahar
1 Eklenti(ler)
Yine hazan mevsimi geldi
Yine yapraklar rüzğarların peşi sıra gideçek .......... |
2 Eklenti(ler)
Hüzünlü sonbaharda Açelyalar
|
Ada begonvili
2 Eklenti(ler)
Bu güzellik yılbaşına kadar devam edeçek
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025